Jump to content

Aναβάθμιση CPU,GC,PSU

Cguevara

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκέφτομαι να πάρω CPU,Κάρτa γραφικών ,Τροφοδοτικο και να τα αντικαταστήσω με αυτά που γράφω στο sig μου..

Αυτά που θέλω να πάρω είναι

CPU : Phenom 9850 B.e

GC : 2xAsus ATI 3870x2

PSU : Enermax Infiniti 720

Αξίζει να τα αλλάξω με αυτά που έχω τώρα?? η να περιμένω για κάτι καλύτερο?

Διάβασα ότι με αυτό το set βγαίνει η σύνθεση Spider τις AMD γνωρίζει κανεις τίποτα για αυτό?

Αν τα παιχνίδια σου τα παίζεις μια χαρά, στην ανάλυση που παίζεις, ποιός ο λόγος να κάνεις αναβάθμιση;

Μια χαρα ειναι αυτα που επελεξες...

Και το τροφοδοτικο εχει +1 απο μενα , το εχω βαλει σε ενα φιλο μου..

Επισης ο αμδ ειναι πολυ καλος για gaming και οι 3870 too. Οποτε δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα παρα να προχωρησεις στην αγορα ..

Ναι θα δεις συμαντικες διαφορες απο το παλοιο σου συστημα στο gaming... Οχι τρομακτικες γιατι και η καρτα σου(πρωην) θεριο ειναι αλλα με ενα καλο o/c σιγουρα θα εχεις καλα αποτελεσματα..

Κυριως ομως απο θεμα επεξεργαστη οπου θα δεις σαφη διαφορα απο dual (athloni) στον φενομ.

Και αν μπεντσαρης τοσο το καλυτερο.. ;)

Λεφτα για μητρικη δεν εχεις??

Μια χαρα ειναι αυτα που επελεξες...

Και το τροφοδοτικο εχει +1 απο μενα , το εχω βαλει σε ενα φιλο μου..

Επισης ο αμδ ειναι πολυ καλος για gaming και οι 3870 too. Οποτε δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα παρα να προχωρησεις στην αγορα ..

Ναι θα δεις συμαντικες διαφορες απο το παλοιο σου συστημα στο gaming... Οχι τρομακτικες γιατι και η καρτα σου(πρωην) θεριο ειναι αλλα με ενα καλο o/c σιγουρα θα εχεις καλα αποτελεσματα..

Κυριως ομως απο θεμα επεξεργαστη οπου θα δεις σαφη διαφορα απο dual (athloni) στον φενομ.

Και αν μπεντσαρης τοσο το καλυτερο.. ;)

Λεφτα για μητρικη δεν εχεις??

Γενικά για τίποτα από αυτά αυτή την στιγμή δεν πεζή φράγκο :p άμα όμως βάλω κάτι στο μυαλό μου θα τα βρω... mobo έχω αυτή που γράφω στο sig μου και πιστεύω είναι η ιδανική για crossfire και phenom έτσι δεν είναι ?:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.