Jump to content

Switch giga lan

TifoziF1

Recommended Posts

Θέλω να αντικαταστήσω ένα 100άρι switch (5-port) που έχω με ένα για gigabit lan. Συγκριτικά δεν βρίσκω στο internet, και τώρα με το 100άρι μεταξύ 2 pcs (Vista 64 & XP Pro) βλέπω ταχύτητες 9ΜΒ/s με 11ΜΒ/s (Αναλόγως τι αντιγράφω). Στο skroutz οι τιμές ξεκινούν περί τα 30Ευρώ.

Μπορείτε να προτείνετε κάποιο ? Θα πιάσει τα 40-50 ΜB/s ?

Σπίτι έχω το 3 com (5 και 8 θυρών) gigabit switch. Από ταχύτητες περίπoυ 50-60 MB/s. Δεν έχω μετρήσεις ακόμα, γιατί μου λείπουν μερικά καλώδια, αλλά σε γενικές γραμμές από xp σε win 2003 η μεταφορά είναι πάρα πολύ γρήγορη.

Αυτό φαίνεται καλό και σε καλούτσικη τιμή (είναι και 3COM) : 3Com 5-PORT (5*10/100/1000)

Μακριά έχει λίγη μνήμη με αποτέλεσμα να μπουκώνει

Καλύτερα το Netgear http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978249&product=552259

@dellman: και πώς θα δοκιμάσω αν μπουκώνει ?

Πρακτικά αν μεταφέρεις μεγάλο όγκο δεδομένων θα δεις τη ταχύτητα του δικτύου ή να παρουσιάζει αστάθεια στη μεταφορά των αρχείων

Πρακτικά αν μεταφέρεις μεγάλο όγκο δεδομένων θα δεις τη ταχύτητα του δικτύου ή να παρουσιάζει αστάθεια στη μεταφορά των αρχείων

Boy σε τι ταχύτητες αναφέρεσαι?

Αντιγραφή αρχείων (φάκελος με μικρά και μεγάλα αρχεία) 40 MB/s XP -> Vista σταθερά, ταυτόχρονα το XP ανεβοκατέβαζε torrents (80kb/s down, 20kb/s up) και το Vista ήταν μέσα GuildWars. Και στα XP και στα Vista τα comodo και antivirus στο ΟΝ. Εχτές με το άλλο switch (100άρι Netgear) είχα στις ίδιες συνθήκες 8.8 - 9.3 ΜΒ/s

Not bad !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.