fonzi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2008 Εχω σε raid 0 vista νόμιμα και δηλωμένα.Ξαφνικά δεν μπουτάρει.Σταματάει όταν προσπαθεί να φορτώσει λειτουργικό και με βγάζει στο μενου για ασφαλή εκκίνηση κλπ.Ούτε με ασφαλή όμως ξεκινάει ούτε με τίποτα. Το windows\system32\config\system γράφει ότι έχει καταστραφείΑκόμα και το acronis δεν δουλεύει για επαναφορά (βγάζει λάθος σε boot loader).Δοκιμάζω με αποκατασταση μέσω κονσόλας επαναφοράς που εχει το dvd εγκατάστασης των vista. Παλιό σημείο επαναφοράς των vista δεν βρίσκω όμως διότι λέει ότι λείπει κάποιο αρχείο.Το χειρότερο; Παρατηρώ στην εκκίνηση ότι δείχνει στον έναν δίσκο του raid "error occured".Λοιπόν μέσω της κονσόλας πήρα από command mode ότι αρχεία ήθελα από το C partition και τα πήγα όλα στο F partition. Δυστυχώς δεν βλέπει ούτε usb drive για να πάρω αντίγραφο σε φλασάκι των αρχείων που θέλω.Τι έγινε ρε παιδιά; Χτύπησε ο ένας δίσκος; Και τι να κάνω τώρα;; Επανεγκατασταση στο c ώστε να δω τι γίνεται και να κάνω επαναφορά με acronis;Kαι με το raid τι να κάνω; Μπορώ να αλλάξω δίσκους και να κάνω restore το αντίγραφο που έχω τώρα με acronis; Ή τα vista δεν θα δουλέψουν αναγνωρίζοντας αλλαγή υλικού; Ειπαμε είναι ενεργοποιημένα κανονικά και νόμιμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.