Jump to content

2 Problemς

crio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

1)Έχω ένα c2d e6420 με 2χ1 gb teamxtreeme 800mhz ram 500άρι chieftech τροφοδοτικό και μια 3850 σε μια dfi lanparty icfx3200 ut t2r/g και αν ακι όλα είναι στοκ δεν μπορεί να ολοκληρώσει orthos σε blend mode.Σε cpu στρεσσ μόνο έτρεχε 2 ώρες απροβλημάτηστο.Σε μεμτεστ 180% με 0 errors.Τι μπορεί να φταίει???

2)Επίσης σε άλλο pc με p4 2.4ghz s478 με 512ram ddr400 κάρτα agp 64mb και μια μητρική msi μόλις μπω στα windows μου πετά απανωτά προβλήματα για όποιο πρόγραμμα και αν ανοίξω μετά απο 5-10 λέπτά και το κλείνει.Δοκίμασα να αλλάξω τροφοδοτικό αλλα όταν ξεκινά η οθόνη δεν ανάβει και μερικά συνεχόμενα beep και μετά τπτ.Τι μπορεί να φταίει?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

1).Τρέξε το memtest86+ για να ελέγξεις τις μνήμες σου , και δώσε στις μνήμες το ρεύμα που χρειάζονται (ότι λέει ο κατασκευαστής) για να δουλέψουν manual και όχι auto.

2). Περισσότερο με Windows πρόβλημα μου κάνει:confused:

1).Τρέξε το memtest86+ για να ελέγξεις τις μνήμες σου , και δώσε στις μνήμες το ρεύμα που χρειάζονται (ότι λέει ο κατασκευαστής) για να δουλέψουν manual και όχι auto.

2). Περισσότερο με Windows πρόβλημα μου κάνει:confused:

1)έτρεξα και το πέρασε.Μπορε'ι όντως να θέλουν ρευμα οι μνημες.Θα δοκιμασω

2)Με άλλο τροφοδοτικό π δοκιμασα δεν έκανε boot άλλα έβγαζε πρόβλημα.Όπως είπα μόλις άνοιγε έκανε 4-5 μπιπ

με τα μπιπ νομίζω πως μπορείς να βρεις άκρη απο το manual της μητρικής σου πρέπει να λέει πόσα μπιπ τι είναι το κάθε ένα .

1) προφανως χανεις καπου απο σταθεροτητα.. (φαντασου να κλοκαρεις κιολας :p )

Τι θερμοκρασιες εχεις?? Είχες δωσει ρευματα παλαιοτερα??

Ποσο καιρο εχεις cpu & μνημες

2) ισως και να φταει και η μητρικη γι αυτο αλλα ενα φορματ θα λυση την καθε απορια σου

1)Τα πήρα προχτές απο απιδί απο εδω στο thelab.Ανέβασα το ρεύμα των μνημών που τελικα είναι Teamxtreem στο1,94 απο 1.8 και έκανε πάλι reboot.Είδα ότι το chipset έχει 50+βαθμούς θερμοκρασία.Δέν είναι υπερβολικό???

2)Φορμάτ θα κάνω αύριο.

1)Κατόπιν άπειρων δοκιμών βγήκε το εξης.Όταν ο pc τρέχει με μια μνήμη (single mode) ο υπολογιστής πάει λαμπάδα.Όταν βάζω και τη δεύτερη bsod πετάει η κάνει reboot.Και ερωτώ.Αυτό είναι πρόβλημα των μνημών η της μητρικής?

Δοκιμάσε να βάλεις την 2η μνημη (αυτην που βάζεις μετα δηλαδη) στο ιδιο σλοτ εκει που αρχικά βάζεις αυτην που σου ξεκινάει το μηχανήμα... για να αποκλεισεις πράγματα ;)

Ναι σωστά...αν bootαρει δεν θα φταινε οι μνημες αλλα το mobo ... πάντως δοκιμαστε τις μνημες και στα αλλα slot (αν δεν το εχεις κάνει ήδη ετσι να σου φυγει η ιδέα)

Το έχω κάνει ήδη.Άλλα όχι μια μια μνήμη άλλα απο τη στιγμή που στο ίδιο σλοτ μόνες τους πάνε τζιτζί δεν δείχνει απο μόνο του αδυναμία της μοβο να τρέξει dual chanel?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.