Jump to content

Asus Maximus II Formula [1st Pics & Official Thread.]

winters

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • Replies 196
  • Created
  • Last Reply
πωπω.

washer mod for teh win!

-15 βαθμουληδες με κοστος 50λεπτα!

ε ρε γλεντια!

επισης το νεο bios είναι πιο σταθερό,τουλάχιστον σε μένα!

Ναι κάνουν δουλειά οι ροδέλες..

Κατά τα άλλα άθλιο Bios Support,άθλια Bugs που δεν έχουν διορθωθεί ακόμα,γενικά ΠΟΤΕ ξανά ASUS.:p

• 3 weeks later...

emergency!!!

παιδες οποιος μπορει να μου δωσει μεσω PM το serial key για να ενεργοποιησω το πανελ της Soundblaster.

Καπου εχει παραπεσει το cd και δεν το βρισκω.:fie:

ευχαριστω προκαταβολικα.

με mail στην Asus με το S/N της μητρικής δεν γίνεται τπτ?

να σου πω το σκεφτηκα.

θα κανω μια προσπαθεια,δεν χανω τιποτα.

(ηταν και το serial του 3dmark06 πανω,αν και ισως μπορεσω να το βρω μεσω orb.)

• 2 weeks later...

γεια χαρα παιδες. εχω τιν rampage 2 extreme με το ιδιο υποσυστημα ηχου, το προβλημα που εχω ειναι οτι ενω την εχω ενεργοποιησει κανενα feature δεν δουλευει. εχω vista 32 ultimate. ακουω γνωμες. ευχαρηστω πολυ.

Αυτό είναι κλασσικό bugάκι και μου το έχει κάνει μόνο με τα Vista(x64)! Οταν το πρωτοέβαλα δούλεψε μια χαρά, μετά το πρώτο restart πάπαλα! Εβγαζε ότι δεν βρίσκει συμβατή κάρτα κλπ. Για άγνωστο λόγο, από κάποια στιγμή και μετά ξαφνικά δουλεύει μια χαρά!

Για αρχή δοκίμασε uninstall/reinstall και λογικά θα λυθεί το πρόβλημα προσωρινά. :)

Να δούμε αν και κάποιος άλλος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο prob!

τη βοηθεια σας παρακαλω: το pc μου κανει το εξης κουλο! ενω μου βγαζει κανονικα orthos για πανω απο 1 ωρα (βαριεμαι να το αφησω παραπανω) μολις του κανω επανεκκινηση ή τον κλεισω και παω μετα να τον ανοιξω, δεν μπουταρει! γυριζουν ανεμιστηρια κτλ αλλα μεχρι εκει! ουτε η οθονη ανοιγει! πρεπει μετα να κλεισω το διακοπτη του τροφοδοτικου, να τον ξανανοιξω για να παιξει, οπου με παει στα default απευθειας! bios φοραω το 1907! cpu: E8400 (500χ8)!

Κατά πάσα πιθανότητα, ο λόγος που στο κάνει αυτό είναι γιατί η τάση στο Northbridge vNB διαφέρει από το vFSB πάνω από 0.11V. Δηλαδή πρέπει κάθε φορά να προσέχεις ώστε η διαφορά αυτών των δύο τάσεων να μην ξεπερνά τα 0.11V περίπου..

Απαραδεκτη συμπεριφορά πραγματικά.. Απ'ότι είχα δει στο xs η ASUS έχει παραδεχθεί το πρόβλημα αλλά δεν λύνεται με bios update επείδη είναι λάθος σχεδιασμού (hardware based).. Για highend μητρική είναι ντροπή τέτοιο πρόβλημα.

Η βλακεία με αυτό είναι ότι αν χρειάζεσαι vNB περί τα 1.4+ V, που είναι μια ψιλο-normal τιμή, αναγκάζεσαι να έχεις πολύ ψηλά το vFSB χωρίς λόγο..

Εγω για 24/7 έχω θυσιάσει fsb και PerfomanceLevel για να έχω το vNB στα 1.3 και το vFSB 1.17V.

• 1 month later...

Ακριβώς.. Δυστυχώς χλωμό το κόβω να αλλάξει κάτι. Αν ήθελαν/μπορούσαν να κάνουν κάτι τόσο καιρό θα είχαν διορθωθει αρκέτα σπαστικά που έχει!

Το "πρόβλημα" με το vFSB είναι λάθος σχεδιασμού διάβασα οπότε δεν παίζει να φτιαχτεί ποτε.

Ναι μωρε μας θυμηθηκαν..μετα απο 5 μηνες...:worship:

Και αποφάσισαν να προσθέσουν την επιλογή 8600 στο OC CPU Level Up.H μόνη διαφορά αν εξαιρέσουμε BSODs στο προηγούμενο Stable Setup,και λιγότερο bandwith στις μνημες.

Πρωτη και τελευτεα φορα που παιρνω ASS-SUS.

Tζαμπα τα 220ευρα.

• 2 months later...

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θα παρακαλούσα για την πολύτιμη βοήθειά σας, σε ένα πρόβλημα, που αντιμετωπίζω με την κάρτα ήχου, που συνοδεύει την συγκεκριμένη μητρική.

Έχω εγκατασταστήσει όλους τους drivers, από το συνοδευτικό cd αλλά στον device manager εμφανίζεται άγνωστη συσκευή ήχου high definision και δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς χρειάζεται.

Αν μπορεί κάποιος από τους κατόχους της μητρικής ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ πολύ.

post-3287-1416074078,0514_thumb.jpg

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θα παρακαλούσα για την πολύτιμη βοήθειά σας, σε ένα πρόβλημα, που αντιμετωπίζω με την κάρτα ήχου, που συνοδεύει την συγκεκριμένη μητρική.

Έχω εγκατασταστήσει όλους τους drivers, από το συνοδευτικό cd αλλά στον device manager εμφανίζεται άγνωστη συσκευή ήχου high definision και δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς χρειάζεται.

Αν μπορεί κάποιος από τους κατόχους της μητρικής ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ πολύ.

ΧP ε?

Δοκίμασε να βάλεις το KB888111.

Έχει άλλη Έκδοση για SP1/SP2..:)

Αλλιως βαλε SP3.

GeorgeVasil

Ευχαριστώ πολύ, για την απάντησή σας, αλλά αν αυτό λέει κάτι, πρόκειται για φρέσκια εγκατάσταση ΧΡ greeκ 32 με sp3.

Πρόκειται γενικώς για καινούρια σύνθεση, με φρέσκια εγκατάσταση με όλα τα updates και αγορασμένο αυθεντικό λειτουργικό, έψαξα λίγο και στο δίκτυο αλλά δεν έχω βρει κάτι περισσότερο. Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς αλλά και τους υπολοίπους κατόχους της συγκεκριμένης μητρικής, αν υπάρχει κανείς με XP και αν έχουν εγκαταστήσει κάτι επιπλέον (π.χ. drivers realtek).

Tέλος να προσθέσω, δεν ξέρω αν έχει σχέση, ότι επάνω στην κάρτα έχω συνδέσει το audio front panel, που έχει το stacker 832.

Eυχαριστώ πολύ.

GeorgeVasil

Ευχαριστώ πολύ, για την απάντησή σας, αλλά αν αυτό λέει κάτι, πρόκειται για φρέσκια εγκατάσταση ΧΡ greeκ 32 με sp3.

Πρόκειται γενικώς για καινούρια σύνθεση, με φρέσκια εγκατάσταση με όλα τα updates και αγορασμένο αυθεντικό λειτουργικό, έψαξα λίγο και στο δίκτυο αλλά δεν έχω βρει κάτι περισσότερο. Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς αλλά και τους υπολοίπους κατόχους της συγκεκριμένης μητρικής, αν υπάρχει κανείς με XP και αν έχουν εγκαταστήσει κάτι επιπλέον (π.χ. drivers realtek).

Tέλος να προσθέσω, δεν ξέρω αν έχει σχέση, ότι επάνω στην κάρτα έχω συνδέσει το audio front panel, που έχει το stacker 832.

Eυχαριστώ πολύ.

Drivers απο Creative XFi πρεπει να βαλεις.

Τους εχει στο Site του κατασκευαστη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.