Jump to content

Asus Maximus II Formula [1st Pics & Official Thread.]

winters

Recommended Posts

Μολις το δοκιμασα και μου δουλευει κανονικα με τον τροπο που σου ειπα (και τα δεδομενα οκ)

Μηπως δεν τον εβαλες στην 1η θυρα? Τσεκαρε και τα καλωδια καλου κακου

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply
Μεγιες! :)

Για τα μαυρα sata εχω την ιδια αισθηση αλλα δεν τα χρησιμοποιησα/ δεν ασχοληθηκα ποτε.

Το cpu pll το ανεβαζεις οταν αυξησεις πολυ το fsb. Μην το αφησεις auto το ανεβαζει στο Θεο (σε εμενα τουλαχιστον). Ουτε το vtt.

Το fsb strap σου καθοριζει που θα παιξουν οι μνημες και και με τι διαιρετη αλλα μπορεις να το εχεις και auto.

Τα skew clocks επισης σου χρειαζονται για μεγαλα fsb (και αν σου χρειαστουν). Βαζοντας delay ριχνεις στην ουσια την αποδοση/hz αλλα μπορεις να ανεβασεις περισσοτερο το fsb. Δεν εχω ασχοληθει με αυτα (δεν μου χρειαστηκαν για τα 24/7 settings) αλλα απ οτι ειχα διαβασει καλο ειναι αν τα πειραξεις να βαλεις το ιδιο για cpu και nb.

Τα GTL Referance voltage τα ρυθμιζεις ετσι ωστε να ειναι 0.667 για 65αρηδες και 0.635 για 45αρηδες. Δες εδώ πως.

Thanks, θα κατσω αργοτερα το βραδακι που θα χω χρονο να τα δω αναλυτικα.. :T:

PS: Κανενα volt δεν αφηνω στο auto (if possible), εαν δεν ειμαι σιγουρος, ανεβαζω το vcore οσο θελω και μετα παω στο ppl και του δινω ενα κλικ με το + απο το auto setting, τοτε υποθετω οτι μου δινει ενα σχετικο minimum.. :hmm:

Για 1.37Vcore (400x9 στον Q6600) πηρα 1.50 pll για παραδειγμα.. (Το FSB Termination aka CPU VTT, ξερω που πρεπει να κυμαινεται, atm το εχω στο 1.23.. ;))

done it.

ακομα δεν δουλευουν!:wall:

Ουτε και στο disabled (το Speeding) παιζει?

Κατι ακυρο, τι θερμοκρασιες τσιμπατε στο NB? Εγω παιζω κοντα στο 50ρικο με 1.23V.. Μεχρι ποσο αντεχουνε αυτα? Αμα ειναι να βαλω κανα ανεμιστηρι απο πανω, ή να αλλαξω την παστα που υπαρχει αναμεσα στα fins και το heatpipe.. :hmm:

(PS: Το SB ειναι στους 44 με stock voltage btw)

• 4 weeks later...

βαλε το 1307.

σταθερο δοκιμασμενο.χωρις bugs.

αυτο που λες εχει κατι σκαλωματα με τα sata και αργει να τα κανει detect.

ναι σαφως τα βαζεις ,αν θελεις να τα λειτουργησεις κιολας...:laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.