Jump to content

Asus Maximus II Formula [1st Pics & Official Thread.]

winters

Recommended Posts

Κι εγω μπερδευομουν στην αρχη.. :p

Αν δεν κανω λαθος πρεπει απλα να γραψεις ενα ονομα στο 1ο πεδιο (χωρις κενα ή special symbols, αλλιως δε θα το παρει.. :wall: ) και μετα να το σωσεις/κανεις-copy σε ενα απο τα 2 slots. Οταν ξαναμπω bios, θα το δω και θα στο γραψω αναλυτικα, αν δεν καταλαβες.. :p

PS: Τα settings τα σωζει κατευθιαν απο το CMOS, οποτε αν το χεις clockαρει και θες stock profile, πρεπει να το γυρισεις και να σωσεις CMOS πριν σωσεις profile, αν δεν κανω λαθος..

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

nephilim μηπως θα μπορουσες να δειξεις μερικες φωτο απο το πανελ της καρτας ηχου σου(supreme fx x-fi ) να δω περιπου τι λεει απο χαρακτηριστικα. Αναφερομαι στο μενου διαχειρισης της. θα σ ειμουν κατι παραπανω απο υποχρεος :) . Ευχαρηστω πολυ.:T:

Ωραια μητρικη, μονο που δεν παιζει χρονος για ψαξιμο....

@JohnnyGR

Eιδα σε πιο παλιο σου ποστ οτι εχεις κλοκαρει εναν q6600(400χ9) με 1.37v.Μηπως σου ειναι ευκολο να postarεις το template με τις ρυθμισεις στο bios?Εχω και εγω εναν G0 και για να σταθεροποιηθει στο orthos blend θελει 1.45v:mad:Μαλλον θα εχω σκοτωσει καμια ταση ή κανα setting.

Θα με βοηθουσε ιδιαιετερα:rolleyes:

Γεια χαρά,

κάτοχος και εγώ λίγων ημερών της μητρικής (μαζί με quad 9400) και το μόνο πρόβλημα που έχω (αν και δεν έχω πειραματιστεί πολύ με άλλα θέματα) είναι οι λάθος θερμοκρασίες που δείχνει το AI Suite (παρόμοιες με του CoreTemp) για τον επεξεργαστή. Έχω ψήκτρα Thermalright 120 Ultra me 12άρη ανεμιστήρα και σε idle (θερμοκρασία δωματίου (17-20) δείχνει από 24-34 (έχει δείξει και 10!!!) αλλά όταν τρέχω το Prime95 για ζόρισμα η θερμοκρασία μένει κολλημένη ή το πολύ να πάει 1-3 βαθμούς πάνω.

Δεν με ενοχλεί τόσο πολύ το θέμα απλά δεν μπορώ να ελέγξω καλά το στρεσάρισμα της CPU, να δω που κυμαίνονται οι θερμοκρασίες. Πρέπει να έχει πρόβλημα μάλλον ο σενσορας?

Ωραια μητρικη, μονο που δεν παιζει χρονος για ψαξιμο....

@JohnnyGR

Eιδα σε πιο παλιο σου ποστ οτι εχεις κλοκαρει εναν q6600(400χ9) με 1.37v.Μηπως σου ειναι ευκολο να postarεις το template με τις ρυθμισεις στο bios?Εχω και εγω εναν G0 και για να σταθεροποιηθει στο orthos blend θελει 1.45v:mad:Μαλλον θα εχω σκοτωσει καμια ταση ή κανα setting.

Θα με βοηθουσε ιδιαιετερα:rolleyes:

Για την ακριβια, με 1.37V επαιζε στην abit, εδω περα τρεχει με 1.35V στα ιδια MHz.

Παιζω με 1.22V στο VTT, 1.22V στο NB και 1.50V στο PLL.

Δοκιμασε επισης να φτιαξεις και τα GTL voltages, βοηθανε..

(PS: Το mobo φοραει το 1307 BIOS)

Τα GTL Referance voltage τα ρυθμιζεις ετσι ωστε να ειναι 0.667 για 65αρηδες και 0.635 για 45αρηδες. Δες εδώ πως.

Για την ακριβια, με 1.37V επαιζε στην abit, εδω περα τρεχει με 1.35V στα ιδια MHz.

Παιζω με 1.22V στο VTT, 1.22V στο NB και 1.50V στο PLL.

Δοκιμασε επισης να φτιαξεις και τα GTL voltages, βοηθανε..

(PS: Το mobo φοραει το 1307 BIOS)

εσενα ξεχασα να σου πω thanks για το save bios !

Thanks!:clap:

• 2 weeks later...

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα,μηπως μπορει καπιος να μου πιει πια ειναι η επιλογη για σταθερο multi σε αυτην την μητρικη?Δεν μπορω να το βρω με τιποτα...Και μου την δινει να ανεβοκατεβενουν τα mhz :spell:

Ευχαριστω racer αλλα υπαρχει ενα προβλημα....Απο το βιος μου λειπει ολο αυτο

CPU Configuration:

Ratio CMOS Setting: 7.5

C1E Support: Disabled

Max CPUID Value Limit: Disabled

Intel Virtualization Tech: Disabled

CPU TM Function: Disabled

Execute Disable Bit: Disabled

Αυτο το βρηκα στο XS...Wtf? :flag: Που ειναι το Cpu configuration οεο?Πρεπει να πατησω κατι για να βγει?

Οκ το βρηκα ο νοομπας!Ειχε αυτο εδω ακριβως "CPU Configuration" και επρεπε να πατησω πανω του για να με βαλει σε ενα αλλο μενου π εχει αυτες τις ρυθμισεις.Στα 3,3 με το πρωτο να γτ αγαπαμε asus + corsair!Σρυ π χαλασα το θεμα...

Ευχαριστω για το help! :beer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.