Jump to content

Asus Maximus II Formula [1st Pics & Official Thread.]

winters

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply
Eχει ερθει σε πολυ γνωστο καταστημα σε πολυ λιγα κομματια σε "καλη" τιμη//

Το γνωριζω αυτο...και οσο το σκευτομαι τρελενομαι διοτι δεν εχω τα χρηματα να παω να την παρω....:cry:

Έχω σπάσει τα τηλέφωνα αλλά δεν την βρίσκω! Κάποιος να σφυρίξει το κατάστημα! :p

αντε ωραια...παρε εσυ αυτη να κρατησω εγω την RF αφιλοκερδως..για το καλο της κοινοτητας..:hehe:

Προφανώς αναφέρεται στη Black Ops (:banging:) ,η οποία όμως δεν έχει έρθει ακόμα,αλλά αναμένεται σύντομα...

Πολυ εντυπωσιακη μητρηκη αλλα δεν την παμε στα καλυστεια...:hehe:

Δινουν πολυ ''εμφαση'' στα P45 και οχι στα Χ48...αν ειναι δυνατον...δεν υπαρχει ενα αξιοπιστο mobo Χ48 μεχρι τωρα...

Αντε να εμφανιστει καμια Foxconn BlackOps κατα το Ελλας να γινει παταγος!Θα την ψαχνουν ολοι σαν τον Q9450:hehe:

Eχει ερθει σε πολυ γνωστο καταστημα σε πολυ λιγα κομματια σε "καλη" τιμη//

^^^

Άντε,και του χρόνου με υγεία :p:P

------------------------------------

Ωραία μητρική.

Αλλά λέω εγώ τώρα...

Θες βρε παιδί μου να την βάλεις σε 1 μονοβάθμιο...άντε σε 1 cascade(μην πώ για ln2 γιατί θα πεθάνω στα γέλια) ΠΩ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ ΘΑ ΤΗΝ ΜΟΝΩΣΕΙΣ?

Τι λες στέλιο εσύ για αυτό?

^^^

Άντε,και του χρόνου με υγεία :p:P

------------------------------------

Ωραία μητρική.

Αλλά λέω εγώ τώρα...

Θες βρε παιδί μου να την βάλεις σε 1 μονοβάθμιο...άντε σε 1 cascade(μην πώ για ln2 γιατί θα πεθάνω στα γέλια) ΠΩ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ ΘΑ ΤΗΝ ΜΟΝΩΣΕΙΣ?

Τι λες στέλιο εσύ για αυτό?

Εγω θα ακολουθησω τον κανονα του hipro5 .

Με το που ερχεται ο νεος σταθμος κολλησης μου κατα την Πεμπτη (wellerακι λεμε !) , θα ξεκολλησω τα πηνια και τους πυκνωτες και θα μπουν στην απο πισω μερια (αφου πρωτα γινει πλαστικοποιηση) .

Μετα ελα και πες μου για υγρασια . :p

Εγω θα ακολουθησω τον κανονα του hipro5 .

Με το που ερχεται ο νεος σταθμος κολλησης μου κατα την Πεμπτη (wellerακι λεμε !) , θα ξεκολλησω τα πηνια και τους πυκνωτες και θα μπουν στην απο πισω μερια (αφου πρωτα γινει πλαστικοποιηση) .

Μετα ελα και πες μου για υγρασια . :p

φτιαξε ρε μια δευτερη πλακετα,κολλα ολα τα ευπαθη εκει και βαλτην διπλα απο την μητρικη........χεχεχεχεχε..:tomato::tomato:

Λοιπον...Εχουμε Και λεμε.....

H Foxconn BlackOps εχει(ισως ειχε διοτι εκαναν φτερα τα 20 κομματια) ερθει και υπηρχαν 20 κομματια...Οσοι ειχαν τα χρηματα

και ηταν ενημερωμενοι και μεσα στα ''πραματα'' την τσιμπισαν...Πριν 2 μερες υπηρχαν 5..τωρα ''περπατανε'' ποιος ξερει..

@Petr00kos καλα κανουν που αλλαζουν mobo διοτι οι νεοι επεξεργαστες θα ειναι πανακριβοι οπως και οι αναμενομενες μητρικες τους...ΚΑΙ με εναν 4πηρυνο κανεις την δουλεια σου και με το παραπανω...τι να τα κανεις 20% (περιπου) παραπανω επιδωσεις οταν και τωρα δεν χρησιμοποιεις και τους 4πηρυνες για να παιξεις ουτε ενα ''Crysis''

Αν ειναι δυνατον....:dots:

Νομιζω πως παει για σενα αυτο(μην με παρεξιγισεις)(φιλικα ετσι...?)

Υ.Γ: Συγνωμη που ειμαι Off Topic αλλα ηθελα να απαντησω στα παλικαρια.... :)

post-9563-1416073496,9335_thumb.gif

Στελιο εισαι τρελος ρε φιλε :D:D:P

Το κατα δυναμην φιλαρακι ! :T:

φτιαξε ρε μια δευτερη πλακετα,κολλα ολα τα ευπαθη εκει και βαλτην διπλα απο την μητρικη........χεχεχεχεχε..:tomato::tomato:

Δε βολευει , γιατι θα ειναι μεγαλες οι αποστασεις απο τους πυκνωτες και θα υπαρχουν απωλειες .

Γι'αυτο το λογο τους βαζουν ΔΙΠΛΑ στο socket .

Λοιπον...Εχουμε Και λεμε.....

H Foxconn BlackOps εχει(ισως ειχε διοτι εκαναν φτερα τα 20 κομματια) ερθει και υπηρχαν 20 κομματια...Οσοι ειχαν τα χρηματα

και ηταν ενημερωμενοι και μεσα στα ''πραματα'' την τσιμπισαν...Πριν 2 μερες υπηρχαν 5..τωρα ''περπατανε'' ποιος ξερει..

@Petr00kos καλα κανουν που αλλαζουν mobo διοτι οι νεοι επεξεργαστες θα ειναι πανακριβοι οπως και οι αναμενομενες μητρικες τους...ΚΑΙ με εναν 4πηρυνο κανεις την δουλεια σου και με το παραπανω...τι να τα κανεις 20% (περιπου) παραπανω επιδωσεις οταν και τωρα δεν χρησιμοποιεις και τους 4πηρυνες για να παιξεις ουτε ενα ''Crysis''

Αν ειναι δυνατον....:dots:

το 20% τι να το κανεις για τα bench ? δεν νομιζω οτι ειναι αγνοησιμο ποσοστο ? και βασικα μιλαμε για ενα φορουμ που ασχολειτε με το να βρισκει τροπους το πως να κανεις τη δουλεια σου πιο γρηγορα οχι με το τι κανεις τη δουλεια σου. και ενα p5k με εναν duo και μια 8800gt ειναι μια χαρα συστημα αλλα #&@*((@&*( :jump1: :banging: οσο για τη φοξκον μπλακ οπς ειναι υποκειμενικο το θεμα... πρωτον δεν πιστευω οτι ολα τα κομματια ειναι ετσι οπως νομιζουν ολοι. 2ον θα βοηθησει το BIOS της για τα +100 mhz ξερω γω σε συγκριση με τις αλλες μητρικες, σε αυτους που παιζουν με αζωτα , μονοβαθμια κτλπ. οταν το cpu σταματαει λογω temps δε προκειτε να σε βοηθησει κανενα mobo :p

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

ολα τα rog σε επιδοσεις σε μαμα ρολογια πανω κατω το ιδιο ητανε με τα deluxe, οταν ανεβαινανε αρχιζαν και φαινοντουσαν..αλλα αποτι βλεπω δεν υπαρχει bios ακομα. Η τιμη παιδια αν δεν πεσει σε ολο το industry, στο premium mid-end, δεν θα παει κατω απο 200 εκει θα παιζει+- , ετσι λεει η ιστορια, μακαρι να την βρισκουμε στα 150..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.