Jump to content

πια είναι? η μεγιστη ταχύτητα download στο AZUREUS!!

no_one1416003307

Recommended Posts

ρε παιδιά έχω σύνδεση 24mb άπου connx και δεν ξέρω τι γίνετε αλλα δεν κατάφερα ποτε να περάσω σε ταχύτητα download τα 11mb με όσα torrent και όσους seed μπορεί να υπάρχουν!

ok δεν είναι και λίγα αλλα επειδή μένει σταθερό το νούμερο και δεν το είδα να πηγαίνει ποτε πιο πάνω..

υπάρχει max download speed? η κάτι τέτοιο?

έχω επιλεγμένο το advanced mode!

βασικά μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τις ταχύτητες read και write του σληρού δείξου και για αυτό να περιορίζεται..

έχω πολύ καινούριο σύστημα με τετραπιρινο και 4gb ram

αν έχει καταφέρει κανεις μεγαλύτερες ταχύτητες από 11mb τότε σημαίνει ότι γίνετε απλά έχω λάθος settings στο azureus..

μετά από κάτι άλλαξες στα ports και σε κάτι settings του azureus κατάφερα να φτάσω τα 1.25MB/s

πριν έφτανε μέχρι 1.10MB/s

αλλα πάλι είναι η μιση ταχύτητα από όση θα μπορούσε να χρησιμοποιεί

και έχω βάλει torrents με πόλους seeds και λίγους leechers για

είμαι σίγουρος ότι θα έχω καλές ταχύτητες download

αν κατέχει κανένας το θέμα ας μας διαφώτιση

μετά από κάτι άλλαξες στα ports και σε κάτι settings του azureus κατάφερα να φτάσω τα 1.25MB/s

πριν έφτανε μέχρι 1.10MB/s

αλλα πάλι είναι η μιση ταχύτητα από όση θα μπορούσε να χρησιμοποιεί

και έχω βάλει torrents με πόλους seeds και λίγους leechers για

είμαι σίγουρος ότι θα έχω καλές ταχύτητες download

αν κατέχει κανένας το θέμα ας μας διαφώτιση

έχεις δοκιμάσει να κατεβάσεις τπτ άλλο έκτος azureus???

πχ από Adobe για να δεις με πόσα κατεβάζεις από εκεί?

Εγω max με torrents ειχα 300-400kbs (24 mbit συνδεση εχω) μεχρι που κατεβασα απο private tracker και εφτασα τα 2.3mb/s!

τα ιδια και σε μενα αλλα σε private

σε nonprivate Κκατεβαζω με 1,4-1,8

Για conn-x (δλδ otenet) ο πιο αξιοπιστος τροπος για max speed ειναι απο εδω: http://ftp.otenet.gr ή ftp://ftp.otenet.gr.

Εγω πιανω μεχρι και 1,5mb/s (αλλες φορες μονο 400κβ/ς) αλλα στα torrent παιρνω το.... ταχυτερο.... 5-50κβ/ς

Για conn-x (δλδ otenet) ο πιο αξιοπιστος τροπος για max speed ειναι απο εδω: http://ftp.otenet.gr ή ftp://ftp.otenet.gr.

Εγω πιανω μεχρι και 1,5mb/s (αλλες φορες μονο 400κβ/ς) αλλα στα torrent παιρνω το.... ταχυτερο.... 5-50κβ/ς

σε σενα φτεει το packet shaping τις otenet

δοκιμασε καπιο προγραμμα με encryption και θα δεις πολυ μεγαλυτερες ταχητιτες

δεν πρέπει να είναι καθαρά θέμα γραμμής το πρόβλημα..

για παράδειγμα μπορώ να κατεβάζω με 1MB/s από azureo και ακόμα να κατεβάζω και περίπου ακόμα 1MB/s

από σελίδες και rapidshare μαζί..

διάβασα στο azureuswiki μερικά πράγματα και βασικά κατάλαβα ότι παίζει k ρολο πολύ τα settings που κανεις.

πείραξα λίγο τα ports και κάτι αλλα settings και ανέβηκε λιγάκι αλλα πάλι βλέπω να κόβετε σταθερά στα

1.25 MB/s

και μιλάμε ότι τα torrents είναι από privet trackers με πόλους seeds..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.