no_one1416003307 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2008 ρε παιδιά έχω σύνδεση 24mb άπου connx και δεν ξέρω τι γίνετε αλλα δεν κατάφερα ποτε να περάσω σε ταχύτητα download τα 11mb με όσα torrent και όσους seed μπορεί να υπάρχουν!ok δεν είναι και λίγα αλλα επειδή μένει σταθερό το νούμερο και δεν το είδα να πηγαίνει ποτε πιο πάνω.. υπάρχει max download speed? η κάτι τέτοιο?έχω επιλεγμένο το advanced mode! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 www.speedtest.net για να δεις την max της συνδεσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Μάϊος 7, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 έχω περίπου στα 22mb άρα δεν είναι η γραμμή μου.ξέρω ότι πεζό ρολο και τα ports του pc..δεν μπλοκάρει κεπυο firewall την σύνδεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 7, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 www.speedtest.net για να δεις την max της συνδεσηςΤελιως αναξιοπιστος τροπος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Μάϊος 7, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 βασικά μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τις ταχύτητες read και write του σληρού δείξου και για αυτό να περιορίζεται..έχω πολύ καινούριο σύστημα με τετραπιρινο και 4gb ramαν έχει καταφέρει κανεις μεγαλύτερες ταχύτητες από 11mb τότε σημαίνει ότι γίνετε απλά έχω λάθος settings στο azureus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Μάϊος 7, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 μετά από κάτι άλλαξες στα ports και σε κάτι settings του azureus κατάφερα να φτάσω τα 1.25MB/s πριν έφτανε μέχρι 1.10MB/sαλλα πάλι είναι η μιση ταχύτητα από όση θα μπορούσε να χρησιμοποιείκαι έχω βάλει torrents με πόλους seeds και λίγους leechers γιαείμαι σίγουρος ότι θα έχω καλές ταχύτητες downloadαν κατέχει κανένας το θέμα ας μας διαφώτιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Μάϊος 7, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 μετά από κάτι άλλαξες στα ports και σε κάτι settings του azureus κατάφερα να φτάσω τα 1.25MB/s πριν έφτανε μέχρι 1.10MB/sαλλα πάλι είναι η μιση ταχύτητα από όση θα μπορούσε να χρησιμοποιείκαι έχω βάλει torrents με πόλους seeds και λίγους leechers γιαείμαι σίγουρος ότι θα έχω καλές ταχύτητες downloadαν κατέχει κανένας το θέμα ας μας διαφώτισηέχεις δοκιμάσει να κατεβάσεις τπτ άλλο έκτος azureus???πχ από Adobe για να δεις με πόσα κατεβάζεις από εκεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Μάϊος 7, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Εγω max με torrents ειχα 300-400kbs (24 mbit συνδεση εχω) μεχρι που κατεβασα απο private tracker και εφτασα τα 2.3mb/s! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 8, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Εγω max με torrents ειχα 300-400kbs (24 mbit συνδεση εχω) μεχρι που κατεβασα απο private tracker και εφτασα τα 2.3mb/s!τα ιδια και σε μενα αλλα σε privateσε nonprivate Κκατεβαζω με 1,4-1,8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 8, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Δοκίμασε με το utorrent, που παίζει απροβλημάτιστα και με πιο υψηλές ταχύτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 8, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Για conn-x (δλδ otenet) ο πιο αξιοπιστος τροπος για max speed ειναι απο εδω: http://ftp.otenet.gr ή ftp://ftp.otenet.gr.Εγω πιανω μεχρι και 1,5mb/s (αλλες φορες μονο 400κβ/ς) αλλα στα torrent παιρνω το.... ταχυτερο.... 5-50κβ/ς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Μάϊος 8, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Checkαρε μια εδω.Το Azureus εχει μεγαλυτερη Max Speed απο το utorrent σε συγκριτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 8, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Βασικά βάλτε το τελευταίο utorrent με το highest level encryption που υποστηρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 8, 2008 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 γιατί δεν κοιτάζεις τα θεωρητικά όρια της γραμμής σου βάση θορύβου,εξασθένισης κλπ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 8, 2008 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Για conn-x (δλδ otenet) ο πιο αξιοπιστος τροπος για max speed ειναι απο εδω: http://ftp.otenet.gr ή ftp://ftp.otenet.gr.Εγω πιανω μεχρι και 1,5mb/s (αλλες φορες μονο 400κβ/ς) αλλα στα torrent παιρνω το.... ταχυτερο.... 5-50κβ/ςσε σενα φτεει το packet shaping τις otenetδοκιμασε καπιο προγραμμα με encryption και θα δεις πολυ μεγαλυτερες ταχητιτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 8, 2008 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Επαιζα με ut 1.7.7 forced/not legacy. Τιποτα.......Τωρα εβαλα το beta 1.8... για να δουμεΑλλα η γραμμη μου εχει προβληματα ασταθειας... το εδωσα βλαβη στο 121 και περιμενω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 8, 2008 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Εγω με το 1.6.1 έχω δει και 2 ΜΒ/s σταθερά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 8, 2008 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 οπα..... για οτενετ μιλαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Μάϊος 8, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 δεν πρέπει να είναι καθαρά θέμα γραμμής το πρόβλημα..για παράδειγμα μπορώ να κατεβάζω με 1MB/s από azureo και ακόμα να κατεβάζω και περίπου ακόμα 1MB/s από σελίδες και rapidshare μαζί..διάβασα στο azureuswiki μερικά πράγματα και βασικά κατάλαβα ότι παίζει k ρολο πολύ τα settings που κανεις.πείραξα λίγο τα ports και κάτι αλλα settings και ανέβηκε λιγάκι αλλα πάλι βλέπω να κόβετε σταθερά στα 1.25 MB/sκαι μιλάμε ότι τα torrents είναι από privet trackers με πόλους seeds.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 8, 2008 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Χωρις encryption. Forthnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.