unknown Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2008 για την χθεσινη εκπομπη μιλαω..υπαρχει καποιο ΝΟΜΙΜΟ λινκ (youtube στυλ) με την εκπομπη???δεν ζηταω να τη κατεβασω αλλα να τη δω..ευχαριστω
astrolabos Μάϊος 8, 2008 #3 Μάϊος 8, 2008 Θα παρακαλούσα να μην υπάρχουν παραπομπές προς δικτυακούς τόπους που δεν κάνουν streaming, γιατί δεν είμαι σίγουρος για την νομιμότητα αυτών. Ευχαριστώ.
DarkSaga Μάϊος 14, 2008 #4 Μάϊος 14, 2008 πω... δικέ μου μου έφτιαξες τη μέραβρήκαμε το νήμα και χάσαμε τη μπάλα!τελικά ήταν είναι παράνομα?το youtube είναι νόμιμο?
astrolabos Μάϊος 14, 2008 #5 Μάϊος 14, 2008 Πολλές φορές έχουν κατέβει εκπομπές από εκεί λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων
DarkSaga Μάϊος 14, 2008 #6 Μάϊος 14, 2008 Η ερώτηση είναι γενικότερη αποδίδει πνευματικά δικαιώματα για όλα τα τραγούδια π.χ. που παραπέμπουμε εδώ--> http://www.thelab.gr/showthread.php?t=1291
astrolabos Μάϊος 15, 2008 #7 Μάϊος 15, 2008 Πές με ευθυνόφοβο, αλλά απο τη στιγμή που δεν είναι ξεκάθαρο αν επιτρέπεται η αναπαραγωγή και η αναμετάδωση εκπομπών - και σου ξαναλέω, κάποιες έχουν κατέβει απο το youtube - προτιμώ να μην το διακινδυνεύσω
DarkSaga Μάϊος 15, 2008 #8 Μάϊος 15, 2008 θα ξαναρωτήσω επειδή δε με κάλυψες.τα videoclips από youtube είναι νόμιμα?
DarkSaga Μάϊος 15, 2008 #10 Μάϊος 15, 2008 έχεις διαβάσει κανένα post μου ολόκληρο? έκανα μια άμεση σύγκριση περιεχομένου και σου λέω κόβεις τα youtube λόγω αμφιβολιών αλλά αφήνεις ένα κάρο άλλο στο παραπέρα thread . να πάω να ποστάρω εκεί την ερώτηση για να κατεβάσεις εκείνα ή να ζητήσω εκεί να ανεβάσεις ξανά τα εδώ? παίζεις με τις λέξεις... και πριν βιαστεί κάποιος να πει οτι υπάρχουν και τα π.μ. έστειλα π.μ. και η απάντηση ήρθε δημόσια εδώ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας
astrolabos Μάϊος 15, 2008 #11 Μάϊος 15, 2008 έχεις διαβάσει κανένα post μου ολόκληρο?Εσύ έχεις διαβάσει τα δικά μου; Όταν σου λέω Πολλές φορές έχουν κατέβει εκπομπές από εκεί λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτωντι δεν καταλαβαίνεις; Μιλάμε για τηλεοπτική εκπομπή, όχι για τραγούδια.έκανα μια άμεση σύγκριση περιεχομένουκαι σου λέω κόβεις τα youtube λόγω αμφιβολιών αλλά αφήνεις ένα κάρο άλλο στο παραπέρα thread .Αν έχεις ερώτηση ανοίγεις θέμα στο Thelab.gr Νέα και σχόλια.να πάω να ποστάρω εκεί την ερώτηση για να κατεβάσεις εκείνα ή να ζητήσω εκείνα ανεβάσεις ξανά τα εδώ?Όχι ένα thread hijack είναι αρκετό.παίζεις με τις λέξεις...και πριν βιαστεί κάποιος να πει οτι υπάρχουν και τα π.μ.έστειλα π.μ. και η απάντηση ήρθε δημόσια εδώ.Από ότι φαίνεται λάθος μου, γιατί σου έδωσα πάτημα να συνεχίσεις.Ευχαριστώ για το χρόνο σας Παρακαλώ.Θα σε παρακαλούσα να μην το συνεχίσεις άλλο. Αν έχεις κάποια απορία, άνοιξε θέμα στο Thelab.gr Νέα και σχόλια και πιστεύω ότι κάποιος απο τους διαχειριστές του λάμπη θα σου απαντήσει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.