Jump to content

WD 6400AAKS CAVIAR vs SAMSUNG HD753LJ 750GB SATA2 (f1)

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Δεν έχω "δει" καθόλου τον samsung, οπότε γνώμη έχω μόνο για τον WD. Πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα από την αγορά του , γρήγορος , αθόρυβος και κρύος και σε λογικά χρήματα για αυτά που προσφέρει.

εαν θυμαμαι καλα ο Voudas ετοιμαζει συγκριτικο σε αυτους τους δισκους.

απο την δικη μου εμπειρια παντως μακρια απο samsung.1 500αρη ειχα παρει και αλλαχτηκε 3 φορες.ο 1ος τα φτυσε σε 5 μερες, ο 2ος ηταν Dead on arrival και ο 3ος χτυπησε επισης σε λιγοτερο απο μηνα.τους αλλαξα με εναν seagate 500αρη και ηρεμησα.

WD χωρίς συζήτηση , ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή σε μονόπλατο δίσκο στην αγορά . Δυστυχώς , ΄και η τιμή του είναι αρκετά ανεβασμένη . Καλύτερη τιμή που μπόρεσα να βρώ ήταν 110 ευρώ , στα multirama (αν θυμάμαι και καλά)

2 platters εχει και παιζει και στα 90€

Τον αγορασα χθες αλλα ακομα περιμενω τα x64 vista :p

μια μικρή διόρθωση , ο δίσκος φοράει όντως δύο platters από την καινούργια σειρά της WD , με την οποία εξόπλίζει και τους 320αρηδες . Η WD δεν βιάστηκε να ακολουθήσει την seagate στην αύξηση της cache ,αλλά βελτίωσε την τεχνολογία των platters και των μηχανισμών των κεφαλών , και μάλλον καλά έκανε .

Windows Vista x64 με τους τελευταιους ForceWare (τι ηθελα και τους εβαλα ο περιεργος..... bsod)

wd6400aaks.jpg

Πρόσφατα αγόρασα τον WD 6400AAKS.

Ορίστε ένα SS.

Με Windows XP SP2.

post-9248-1416073492,4238_thumb.jpg

ποιος συμφέρει πιο πολυ ο 500αρις seagate 7200.11 ή ο WD640? αξίζει τα 18€ παραπάνω ο WD? έχει και 120gb παραπανω βέβαια.....:hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.