Jump to content

Q9450..Ποτε θα ερθει επιτελους?

nio4

Recommended Posts

Μην παρετε ακομα τον Q9550 διοτι η Intel ανακοινωσε πτωση στις τιμες το Q3 και ο Q9550 θα πεσει στα 320 ευρα(περιπου) Αναλυτηκοτερα διαβαστε το review του hayabusa

Αυτό ακριβώς σκέφτομαι να κάνω εγώ προσωπικά. Λίγη υπομονή δε βλάπτει.

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply
Αν βιάζεσαι παίρνεις κάτι με Χ38 και τον Q5500 ο οποίος ήρθε

Προφανώς εννοείς Q9550. Μπα δε βιάζομαι καθόλου. Προτιμώ να περιμένω λίγο ακόμη.

Αγοράστε τώρα ρε σεις να το χαρείτε...hardwarίλα = ευτυχία

Και άμα σας ξαναέρθει το μικρόβιο πουλάτε τον παλιό και παίρνετε τον καινούριο.

:jump1:

τα είπες όλα φίλος... λες και θα τον παντρευτείτε κάνετε :hehe:

τα είπες όλα φίλος... λες και θα τον παντρευτείτε κάνετε :hehe:

Όντως έτσι είναι. Αφού όλοι ξέρουμε πως η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι αέναη. :flex:

Ναι. Σήμερα έφεραν στο πλαίσιο 30 κομμάτια tray προς 300 ευρώ το κομμάτι.

Ωπα Ωπα...Σε ποιο Πλαισιο...Ζαιμη ? 300 ευρω εισαι σιγουρος ? Διοτι στην σελιδα 485ευροπουλα τα εχει....:tomato:

Q9450... tray... λίγο παραπάνω απο 300... εξαφανίστηκαν όλα εν ριπή οφθαλμού...

Edit: Όσοι θέλετε 9450 κάντε ενα τηλέφωνο στο Extreme... Κατι μου λέει πως θα φέρουν σύντομα...:whistling

σημερα δοκιμαστηκε ενας 9550 αλλα δεν μπορω να πω οτι δικαιολογει τα λεφτα του 450fsb με 1.4000v και τα εβγαζε ολα τα τεστ αλλα παραπανω δεν πηγαινε...και ηταν με νερο

σημερα δοκιμαστηκε ενας 9550 αλλα δεν μπορω να πω οτι δικαιολογει τα λεφτα του 450fsb με 1.4000v και τα εβγαζε ολα τα τεστ αλλα παραπανω δεν πηγαινε...και ηταν με νερο

Δηλαδή περίπου 3,8Ghz; Εγώ πάντως με αέρα στα 3,5Ghz αν φτάσω ικανοποιημένος θα είμαι για 24/7. :whistle2:

Ειπα να χτυπήσω και εγω εναν..... q6600 παρεδοσε το πνευμα του απο τα πολα ρεύματα..:rip:

Πως το έκανες? :crazy: 2+ Volt του έδωσες?

Πως το έκανες? :crazy: 2+ Volt του έδωσες?

Του εχω δώσει κατα καιρούς 1,9 για bench , αλλα εδω και 3 - 4 μηνες τον δουλευω με 1,57 στα 3720 ! το Σάββατο κατέβαζε ολη μερα , εκλεισε το pc και πλέων ανοίγει μόνο default:slap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.