Jump to content

Q9450..Ποτε θα ερθει επιτελους?

nio4

Recommended Posts

Πολυ καλυτερο απο το να ερθει στα 299 και μετα απο 1-2 μηνες να ειναι ακομα στα 299 :p

Εννοειται!!

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Να σε ρωτησω φιλε Αρτιστ, στο overclockers λεει τιμη 199,99. Ειναι σε Αγγλικες λιρες η τιμη ; Ποσο ειναι σε ευρω δηλαδη μαζι με τα μεταφορικα γιατι σκεφτομαι να την αγορασω και εγω απο εκει αλλα δεν την εχω ξανακανει τη διαδικασια

Artist, πες μου ποσο πηγαν τα μεταφορικα. Μαλλον κι εγω θα το παρω απο εκει.

Dave, ειναι σε λιρες δηλ.

234 λιρες ~ 313 ευρω (199 ειναι χωρις ΦΠΑ) + μεταφορικα

όπος τα λές είναι νίο.

μαζί με 2 μέτρα λάστιχο για την υδροψυξη = £257.05 = 326 ευρώ

όπος τα λές είναι νίο.

μαζί με 2 μέτρα λάστιχο για την υδροψυξη = £257.05 = 326 ευρώ

Τα μεταφορικα ποσο σου πηγαν?

Για να τα δω απο το site, πρεπει να κανω register...και για να κανω ενα απλο register, ζηταει στοιχεια πιστωτικης. Δεν θελω να τα βαλω ακομα.

Παίδες μόλις πήρα στο πλαίσιο και μου είπανε πως 30 Μαϊου τον περιμένουνε, αλλά κι αυτό δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Παίδες μόλις πήρα στο πλαίσιο και μου είπανε πως 30 Μαϊου τον περιμένουνε, αλλά κι αυτό δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Σχεδον 3 φορες την βδομαδα τους παιρνω κι εγω. Αυτα μου ελεγαν και πριν ενα μηνα (για αρχες Μαιου).

Η Ιντελ λεει πως θα εχει στις αποθήκες τις σύντομα και πως μέχρι τελος του μήνα θα εχουν και τα μαγαζια...Αλλα η ιντελ πουλαει αυτό το παραμύθι εδώ και καιρό.

κανενα παραμυθι δεν υπαρχει, η διαθεσιμοτητα ειναι ελεω ενος εργοστασιου παραγωγης 45nm , αλλα 2 αποσο γνωριζω θα κανουν ramp, οποτε εντος του μηνα θα υπαρχει πλεον full διαθεσιμοτητα. :flower:

αλλα 2 αποσο γνωριζω θα κανουν ramp

δηλαδη...?

κανενα παραμυθι δεν υπαρχει, η διαθεσιμοτητα ειναι ελεω ενος εργοστασιου παραγωγης 45nm , αλλα 2 αποσο γνωριζω θα κανουν ramp, οποτε εντος του μηνα θα υπαρχει πλεον full διαθεσιμοτητα. :flower:

Άντε να δούμε. Δεν πάει άλλο. :wall:

Θα περάσουν σε 45nm process fabrication...

Αντε ρε! Και δεν το ελεγες εξαρχης..:whistle2:

Για πες τωρα τι σημαινει....

Αντε ρε! Και δεν το ελεγες εξαρχης..:whistle2:

Για πες τωρα τι σημαινει....

Κοινώς θα αρχίσουν και σε 2 ακόμη εγκαταστάσεις να κατασκευάζουν επεξεργαστές χρησιμοποιώντας μέθοδο ολοκλήρωσης στα 45nm από τα 65nm που λειτουργούν στις συγκεκριμένες...κοινώς τους γνωστούς σου Penryn...άρα θα αυξήσουν τις ποσότητες των 45nm επεξεργαστών που θα φτάνουν στα ράφια των καταστημάτων...άρα θα βρείτε πιό εύκολα τον Q9450 ή ότι άλλο ανήκει σε αυτή την κατηγορία..

Κοινώς θα αρχίσουν και σε 2 ακόμη εγκαταστάσεις να κατασκευάζουν επεξεργαστές χρησιμοποιώντας μέθοδο ολοκλήρωσης στα 45nm από τα 65nm που λειτουργούν στις συγκεκριμένες...κοινώς τους γνωστούς σου Penryn...άρα θα αυξήσουν τις ποσότητες των 45nm επεξεργαστών που θα φτάνουν στα ράφια των καταστημάτων...άρα θα βρείτε πιό εύκολα τον Q9450 ή ότι άλλο ανήκει σε αυτή την κατηγορία..

Τα αποτελέσματα αυτού όμως θα τα καρπωθούμε άμεσα ή το 2009; :whistle2:

Πάντως, για όσους έχουν σύστημα και απλώς περιμένουν για απλή αναβάθμιση CPU, δεν καταλαβαίνω προς τι η βιασύνη. Ας έρθουν όποτε θέλουν :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.