Jump to content

Trojan καθαρισμα και πρόβλημα

Arxagelos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετα απο ελεγχο με το avg8 μου βρήκε ιους στα autoexe.vbs και autoexe.bat αρχεια των δίσκων στο root και στο windows/system32/ αντίστοιχα. Τους καθάρισα αλλα όταν παω τωρα απο το my computer να ανοιξω τους δισκους μου πετάει error no script file autoexe.bat . Οταν παω απο τον explorer ολα καλα. Ειχε κανεις παρόμοιο πρόβλημα και ξερει πως μπορει να λυθεί? Οταν κάνω στους δίσκους δεξί κλικ το "ανοιγμα" και "εξερεύνηση" τα βγάζει αλαμπουρνέζικα. :giveup:

b72525cb.jpg

1-2.jpg

repair windows, ίσως να έλυνε το πρόβλημα...δεν είμαι και ειδικός, δεν μου έχει συμβεί, απλα λογικά το antivirus έσβησε κάτι που δεν έπρεπε το windows repair μπορεί να το επαναφέρει...

τι σκ@το ιος ειναι αυτος δεν μπορω να καταλαβω ειναι η δευτερη φορα που την παταω, τον κολλησα απο νετ καφε στον usb δίσκο και κάθε φορα που ανοίγω τον καθενα δισκο να δω τα αρχει κολλάει και αυτος. Τελικα εκανα φορματ στους δίσκους τι να κανω. Πηγα να περασω απο πανω τα windows παλι αλλα μου εβγαζε error σε ενα αρχειο και δεν προχωρούσε η εγκατάσταση! φαγαμε μια ολόκληρη μερα για να μεταφερω 400GB backups απο τον εναν δισκο στον αλλο και αντίστροφα αλλα τελος καλο ολα καλα. :T:

με γειές το καινούργιο format...

Όντως...! κ εγώ είχα κολλήσει Torjan και το AVG 7.5 τον έβρισκε κ τον καθάριζε, αλλά σε κάθε scan μετά update του AVG τον ξαναέβρισκε...(σημειόνεται οτι δεν έμπενα καθόλου στο νετ μέχρι το format...!!):wall:

λοιπον ηρθα στο νετ καφε εβαλα το avg, το παιδι εδω εχει σε hardware μια καρτα που οτι και να πειραξεις στο pc με την επανεκίνηση σβήνονται όλα. Αλλα ο κωλο ιός δεν σβήνει!!! δείτε την φώτο.....

untitled-6.jpg

πως μπορουμε να βούμε πληροφοριες για τον ιο?

Αυτη ειναι η λύση για να βλέπει τον δισκο στο my computer. Λενε οτι δουλευει....:T:

To correct and solve this error, follow this steps:

1. Run Task Manager (Ctrl-Alt-Del or right click on Taskbar)

2. Stop wscript.exe process if available by highlighting the process name and clicking End Process.

3. Then terminate explorer.exe process.

4. In Task Manager, click on File -> New Task (Run…).

5. Type “cmd” (without quotes) into the Open text box and click OK.

6. Type the following command one by one followed by hitting Enter key:

del c:\autorun.* /f /s /q /a

del d:\autorun.* /f /s /q /a

del e:\autorun.* /f /s /q /a

c, d, e each represents drive letters on Windows system. If there are more drives or partitions available, continue to command by altering to other drive letter. Note that you must also clean the autorun files from USB flash drive or portable hard disk as the external drive may also be infected.

7. In Task Manager, click on File -> New Task (Run…).

8. Type “regedit” (without quotes) into the Open text box and click OK.

9. Navigate to the following registry key:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

10. Check if the value name and value data for the key is correct (the value data of userint.exe include the path which may be different than C drive, which is also valid, note also the comma which is also needed):

“Userinit”=”C:\WINDOWS\system32\userinit.exe,”

If the value is incorrent, modify it to the valid value data.

http://www.pcmaster.gr/newforum/forum_posts.asp?TID=11820&KW=autorun

http://www.mac-net.com/1158481.page

τους ιους τους καθαρίζει το AVG αλλα χαλαει το script file των δίσκων. Οχι με το spybot δεν δοκίμασα, το Nod που ειχα πριν δεν τους έβλεπε καθόλου.

τους ιους τους καθαρίζει το AVG αλλα χαλαει το script file των δίσκων. Οχι με το spybot δεν δοκίμασα, το Nod που ειχα πριν δεν τους έβλεπε καθόλου.

Εάν σε αφήνει κάνε μία με το spybot και τα ξαναλέμε;)

VIL αν διαβασες πιο πάνω στο συστημα μου το έλυσα το προβλημα με format, απλα πηγα στο νετ καφε να δω τι παιζει απ' όπου και κόλλησα τον ιό, δοκιμασα με το avg τους καθαρίζει (αλλα χαλάει το script) αλλα επειδή ο τύπος έχει βάλει αυτο το σύστημα που ότι και να πειράξεις στον υπολογιστη με την επανεκίνηση έρχεται στα ίσια του, έ! έρχεται στα ίσια του μαζι με τους ιούς! ειναι για φορματ και εκει.....:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.