Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ WINDOWS XP

cafe_demek

Recommended Posts

Γεια σας έκανα ghost έναν δίσκο με λειτουργικό win xp χωρίς να μου βγάλει κάποιο σφάλμα

όταν ώμος πας να κάνω είσοδο πληκτρολογώ user kai κωδικό πάει να κάνει συνδέσει λέει φόρτωση προσωπικών ρυθμίσεων και μετά κάνει αποσύνδεση

αυτό το έχω πετύχει και σε ένα pc ενός φίλου μου που του το παρουσίασε ξαφνικά(τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται :whistling ).....

Γνωρίζει κανείς πως διορθώνετε?

Ευχαριστώ

Σου βγάζει κάποιο μήνυμα? Το administrator account είναι διαθέσιμο να δοκιμάσεις να κανεις login με αυτό ? Με τον παλιό δίσκο αν τον βάλεις πάνω μπορείς να συνδεθείς ?

Με το παλιό δίσκο μπαίνει κανονικά με το administrator κάνει το ίδιο και δεν μου βγάζει κανένα μήνυμα :hm:

Οταν κάνεις boot από τον δίσκο που έκανες ghost τον αφήνεις μόνο του πάνω στο σύστημα? Επίσης μήπως έχεις εύκαιρο κάποιο ERD Commander να bootareis από εκεί για να τσεκάρεις κάποια πραγματάκια ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.