Γιωργος_Μ Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2008 Καλησπερα παιδες εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα να ακουσω γνωμες πριν αρχισω rma χωρις λογο.Στο pc του αδερφου μου αλλαξα καρτα γραφικων απο μια 6600gt που ειχε σε μια 1950pro που επαιζε απροβληματιστα.Η εγκατασταση ειχε ακολουθηθει απο ενα φορματ για διαφορετικο λογο.Το προβλημα ειναι οτι κανει shut downs στεγνα επειτα απο αυτο.Οι μνημες εχουνε κοιταχτει με memtsest και δεν υπαρχει προβλημα απο εκει , αλλα με προβληματιζουνε 2 πραγματα που ισως να φταινε:Πρωτον το τροφοδοτικο που ειναι ενα chieftec 450 watthttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=793418 (στην συσκευασια εχει πανω και +12V2 me 15 Αμπερ)και δευτερο το οτι στο 24 pin της μητρικης εχω συνδεσει μονο το 20-pin γιατι το αποσπωμενο 4-αρι pin βρισκει πανω σε εναν πυκνωτη της πανεξυπνης asus μητρικης που φοραει και αν προσπαθησω να το βαλω θα μου βρεθει ο πυκνωτης στα χερια.Το υπολοιπο συστημα ειναι ενας amd x2 4200+ και απο εκει και περα πολυ βασικα μοναχα ενα σκληρο και ενα dvd-rw.Επισης να σας προλαβω ο επεξεργαστης εχει θερμοκρασιες 20-25 με coretemp αρα ουτε απο εκει παιζει προβλημα.Καμια ιδεα το τι μπορει να φταιει , γιατι εμενα στο τροφοδοτικο παει πιο πολυ το μυαλο μου.
varelasj Μάϊος 7, 2008 #2 Μάϊος 7, 2008 Βάλε το pc σε load και μέτρησε τις τάσεις του τροφοδοτικού. Αν δεις μεγάλες πτώσεις τότε αυτός θα είναι ο λόγος που σου το κάνει αυτό. Αν έχεις και κάποιο άλλο εύκαιρο psu να δοκιμάσεις ακόμα καλύτερα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.