Spanaks Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2008 Στη προσπάθεια επαναστησίματος της υδρόψυξης, ξέχασα να σφίξω καλά την είσοδο του μπλοκ, με αποτέλεσμα ένα συντριβανάκι παραφλού-νερού σε μητρική και κάρτα γραφικών... (το σύστημα ήταν σβηστό προφανώς...)Μάζεψα τα πολλά με χαρτί και τα χω με φουρφούρια να στεγνώνουν... :computer:Να κάνω κανά άλλο καθάρισμα ή δε χρειάζεται?(την αυτοπεποίθησή μου μέσα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Απλως μην βιαστεις να αναψεις το μηχανημα σου...περιμενε να στεγνωσουν ολα τα μερη παρα πολυ καλα και κανε εναν ελεγχο για τα υπολοιπα που νομιζεις οτι δεν επεσε νερο....*παλι καλα που ηταν κλειστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 7, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Με τη βοήθεια του blower ανακαλυψα λίγο νεράκι στις pci και ανάμεσα στους πυκνωτές...(όποιος βιάζεται...)Θενκς Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Μάϊος 7, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 ασ'το καμια μερα κλειστο για καλο και για κακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 7, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 πιστολακι μαλλιων............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Μάϊος 7, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Οπως και ο φιλος απο πανω,κανε το με πιστολακι μαλλιων για λιγη ωρα απο καμια 20αρια εκατοστα αποσταση και ασε το μια μερα εκτος.Δεν θα εχεις προβλημα κατα 99.9%.Καποτε ειχα διαρροη απο το μπλοκ στον mobile barton (socket,cpu βρεγμενα,φυσουσα με πεπιεσμενο το σοκετ τρυπα τρυπα) και το ειδα μιση ωρα μετα ενω δουλευε το μηχανημα και ηταν οκ οταν το στεγνωσα,αρα εσυ μην ανυσηχεις τοσο,αφου ηταν κλειστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάϊος 7, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Φίλε μου βγάλε τη μπαταρία του συστήματος. Να μην υπάρχει καθόλου ρεύμα. Την είχα πάθει μια φορά και η μητρική δούλευε με λίγα κολλήματα για κανένα 3μηνό. Μετά.... Πήγε για ρμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukounis Μάϊος 7, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Yπομονή - εγώ θα σούλεγα καμμιά εβδομάδα και άπλωμα με μανταλάκια στον ήλιο αν και αναμένονται βροχές το διήμερο - εκτός αν θές να πάς για Rma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 7, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 άπλωμα με μανταλάκια στον ήλιο :rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
L4ncel0t Μάϊος 7, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Το μεγαλύτερο ποσοστό των πλακετών που κυκλοφορούν έχουν πλυθεί κανονικά με νερό και διάφορα άλλα χημικά. Εφόσον δεν υπάρχει ρεύμα στο κύκλωμα μην ανησυχείς. Απλώς μην βιαστείς να το βάλεις στο ρεύμα, πρέπει να είσαι 200% σίγουρος ότι έχουν στεγνώσει τα πάντα. Το πιστολάκι, αν το χρησιμοποιήσεις, με μέτρο, μην τα κάνεις στον ατμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 7, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 idd μην βιαστεις Στην θεση σου θα τα άφηνα 3 μερες εκτός και με λιγο μπιστολάκι θα την φύσαγα στα δύσκολα μέρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 7, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 (εγώ βιάστηκα... καθότι έχω ανταλλακτική μητρική να κάθεται... ) Φαίνεται να παίζει άνευ ατμών και σπινθήρων... είδωμεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Μάϊος 10, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 εγώ που είχα βρέξει μητρική, την άφησα μια νυχτα, και λίγο το πρωί στο μπαλκόνι, και δούλψε(λίγο νερο, όχι σιντριβάνι.) το μονο κουλό είναι οτι απο τότε δεν δουλεύουν 2 sata θυρες, αλλά άλλαξα μητρική, και δεν αξιώθηκα να την πάω για RMA.(δουλεύει ακόμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
drFTer Μάϊος 10, 2008 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Κατάφερε να δουλέψει Κανά τέταρτο με νερό πάνω στην κάρτα γραφικών και pci-e slot.(Μετά πρόσεξε η αδελφή ότι πλυμμηρισε ο τόπος!!!!! Τελικά ο περιορισμένος λογαριασμός δεν είναι αρκετός για να προστατεύσεις το pc από άσχετους!!!) Μετά από καλό στέγνωμα όλα δούλεψαν ρολόι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.