Jump to content

Βοήθεια με ΑΤΙ CCC 8.4

NooDle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έβαλα πριν μερικές βδομάδες την vga της υπογραφής (πριν είχα 3850) και όταν έβαλα το ατι ccc 8.4 και κάνω τις ρυθμίσεις 3D με το που πατήσω οκ και ξαναμπώ στο ATI ccc βλέπω οτι όλα τα settings είναι πάλι στα defaults

εννοείτε πως το 8.3 το έκανα unistall

μήπως δεν κάνω κατι σωστά?

κάπου στο site διάβασα οτι οι καλύτεροι drivers ειναι 8.2 αληθεύει?

αν ναι που μπορώ να τους βρω?

ευχαστιστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη αν σας κούρασα.

Αν είσαι σε XP και δεν έχεις crossfire, πιστεύω πως ναι, οι 8.2 είναι οι καλύτεροι. Με το ccc έχω πάψει να ασχολούμαι εδώ και πολύ καιρό. Θα σου έλεγα να το κάνεις remove και να βάλεις ati tray tools να κάνεις τη δουλειά σου.

περνα τους 8.2 να ηρεμησεις, εγω με την χ2 με αυτους παιζω και ειμαι μια χαρα

δωστε μου ενα λινκ ρε παιδάκια να τους κατεβάσω και γω να ησυχάσω:beer:

Μάλλον είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που οι 8.4 δουλεύουν μια χαρά. Τουλάχιστον το ίδιο αν όχι καλύτερα από τους 8.2.

Δεν είπαμε ότι είναι προβληματικοί οι 8.4 Απλά για επιδόσεις οι 8.2 είναι μάλλον ότι καλύτερο στα xp, για σχετικά καινούριες κάρτες.

Δεν είπαμε ότι είναι προβληματικοί οι 8.4 Απλά για επιδόσεις οι 8.2 είναι μάλλον ότι καλύτερο στα xp, για σχετικά καινούριες κάρτες.

Φυσικα ελπιζω να γνωριζεις οτι δεν συμφωνω.

+1:T: Συμφωνώ κι εγώ με τον atiman. Καμμία σχέση....Οι 8.4 ανώτεροι από κάθε άποψη. Στο δικό μου pc πάντα, έτσι?

Σε τι δε συμφωνείς; Για 3dmark; Εγώ το δοκίμασα σε συγκεκριμένα games και μπορώ να αναπαράγω τις συνθήκες για τη μειωμένη απόδοση σε σχέση με τους 8.2 Σε άλλους μπορεί να κάνουν - τι να πω...

+1:T: Συμφωνώ κι εγώ με τον atiman. Καμμία σχέση....Οι 8.4 ανώτεροι από κάθε άποψη. Στο δικό μου pc πάντα, έτσι?

Ακόμα και να είναι καλύτεροι, που προσωπικά δεν το βλέπω, ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στο πως εκφραζόμαστε. Πχ. όταν λες 'καμία σχέση' , θες να πεις ότι σε ένα driver revision διπλασιάστηκε η απόδοση του συστήματος ή κάτι τέτοιο;! Είδες καμια χαοτική διαφορά δηλαδή :p

Ακόμα και να είναι καλύτεροι, που προσωπικά δεν το βλέπω, ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στο πως εκφραζόμαστε. Πχ. όταν λες 'καμία σχέση' , θες να πεις ότι σε ένα driver revision διπλασιάστηκε η απόδοση του συστήματος ή κάτι τέτοιο;! Είδες καμια χαοτική διαφορά δηλαδή :p

Η διαφορά δεν είναι στις επιδόσεις αλλά στη σταθερότητα και συμβατότητα με παιχνίδια. Με τους 8.2 το 3D Mark δεν έπαιζε σωστά (12000 σκορ, με 8.4 19500). Τα παιχνίδια γυρνούσαν στο άσχετο σε 2D mode ήτοι 297 πυρήνας και εκεί που έβλεπες 100fps ξαφνικά πήγαινε 10 και αναρωτιόσουν τί έγινε. Για overclocking να μη συζητήσω καλύτερα. Στις ίδιες συχνότητες που στους 8.4 όλα τέλεια, στους 8.2 η μια μπλε οθόνη μετά την άλλη. Απ'ότι ακούω πολύ λίγοι ειχαν αυτά τα προβλήματα αλλά εγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία, δε γενικεύω.

(ε πες ότι έχεις x2 :p)

Όντως πρώτη φορά ακούω για τέτοια προβλήματα στους 8.2. Εγώ δεν έχω κανένα από αυτά. Ίσως να φταίει και το ccc για το 2d mode που λες - ευτυχώς δεν έκανα το λάθος να το εγκαταστήσω και είναι κολλημένα τα ρολόγια στις τιμές 3d. Για το 3dmark, μάλλον πριν για κάποιο λόγο δε σου ενεργοποιούσε το crossfire στη x2. Είπα, οι 8.2 οι καλύτεροι για xp και χωρίς κάποιου είδους cf. :)

πείτε μου και μενα τι να κάνω τώρα με το πρόβλημα μου γιατί κοντευώ να κόψω φλέβα

στο τέλος θα την πουλήσω και θα ησυχάσω

γιατι τα settings πανε default με το που πατάω οκ

και beta έβαλα και ομικρον έβαλα και ζήτα έβαλα :p

βοήθειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.