Jump to content

Την πάτησα με ένα κλώνο του N95

DrAndree

Recommended Posts

Να έρθω στο θέμα πήρα ένα N95 δήθεν γνήσιο και ήταν κινεζικό με μια κάρτα sim όντως όχι dual sim γιατί το πρόσεξα αυτό πριν το πάρω, έχει όντως 8gb μνήμη και το πήρα με το κουτί του την Nokia N95, με hands free Nokia original, φορτιστή και με το γνήσιο cdrom τους drivers της Nokia μέσα το NokiaSuite κτλ κτλ. Αλλά όταν ήρθα σπίτι δεν το αναγνώριζε το έβλεπε σαν MT6227 και κατέβασα οδηγούς και το ΜΤ6227 οπός και ένα software σαν PhoneSuite και δουλεύει.

Καλό εμφάνισιακα αλλά ξενέρωσα με την φάση που έγινε, τώρα αν κάτσει θα το δώσω επειδή ξενέρωσα αλλά μέχρι τότε ήθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος σε τι λειτουργικό δουλεύει αν μπορώ να το βρω, γιατί η γλώσσα του μέσα είναι ελληνική – αγγλικά, και εδώ τις Φώτο από το κινητό.

image178dz7.th.jpg

image179qm7.th.jpg

image180mk9.th.jpg

Παρακαλώ οποίος ξέρει κάτι αν με βοηθήσει.

φίλε αν είναι σαν και αυτά που βλέπω κα8ε μέρα στο μαγαζί όπου δουλεύω, έχω να σου πω ότι την πάτησες !!!! Δεν έχει ούτε 5megapixel κάμερα αλλά ούτε βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά αν σου πάθει κάτι. Αν μπορέσεις να το δώσεις πίσω καντο όσο είναι καιρός !!!

Φιλε ναι σαν και αυτα ειναι που βλεπεις καθε μερα στο μαγαζι σου, ουτε 5megapixel ουτε wifi.. Ποιος θα το παρει κινεζικο που και ποσο θα το παρει γιατι απο την πρωτη στυγμη εχασα λεφτα που το πηρα... και δεν θελω καποιος να βρεθει στην θεση μου οπος βρεθηκα εγω κοροιδο.. σωστα...;

οσες δημοπρασιες ειχα δει στο emarket παντως και αφορουσαν τη ρεπλικα του Ν95 ανεφεραν οτι μοιαζει μονο εξωτερικα και οτι εχει VGA καμερα κλπ.

αν οντως το πηρες απο αυτο ή παρομοιο καταστημα//δημοπρασιοσαητ, κινησου αναλογα.

Αφου τον ξερεις ή καλυτερα αφου εχεις τον φιλο σου που τον ξερει δωστο πισω τωρα που ειναι ζεστο το θεμα...

Αλλιως αν το πηρες απο τους "τυπους" που πουλανε τα versace & rolex τοτε με γεια σου !!

Κοιτα αν ειμουν σε θεση να το κυνηγισω δεν θα το αφηνα ετσι αλλα δυστυχος απο ενα ατυχημα που μου αφησε καποια αναπηρια δεν μπορω να κυνηθω ετσι οπος θελω εγω..

οποτε με καταλαβενετε..

Οκ ενταξει τοτε φωναξε τον φιλο σου στο σπιτι και εξηγησε του και θα σου πει (αν μπορεσει να κανει κατι ) αναλογα απο που στο πηρε...:unsure:

Ρε παιδιά μισό, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως φαίνεται οτι ειναι κλώνος??

Κατι για wifi δεν το έπιασα αλλα δεν θα μπορούσε να ειναι και πρόβλημα λειτουργικού και μονο στο οτι δεν αναγνωρίζεται απο τον υπολογιστή??:unsure:

ναι ουτε GPS δεν εχει και για να μπορω να το γυρησω πισω διαβασε και λιγο πανο...

Ευχαρηστω για την συμπαρασταση. Τωρα αυτα που ψαχνω μπορει να με βοηθισει καποιος αν ξερει.. ή να ενδιαφερθω να το πουλησω...?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.