SLN Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2008 Εχετε καμμια αποψη για το συγκεκριμενο λαπτοπι απο το καταπληκτικο μαγαζι που λεγεται eshop?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909176Ειναι το φτηνοτερο 12αρι φορητο. O μονος λογος που το φοβαμαι ειναι ο εσοπας. Αλλιως θα το αγοραζα ανετα. Αλλα με τον εσοπα, δεν ειναι να ρισκαρεις.Απο λιγο ψαξιμο ειναι της Κινεζικης HASEE.Το εχει παρει κανεις να πει μια γνωμη?Επισης οποιαδηποτε αποψη σε 12-13" με ανωτατη τιμη τα 900 (και πολλα λεω αλλα τεσπα) ειναι ευπροσδεκτη.ΦιλικαΠηνελοπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Δεν υπάρχει άλλο Πενέλοπε σε αυτά τα λεφτά.Δες και εδώ μια συζήτηση: http://www.awmn.net/forum/viewtopic.php?f=4&t=36460Αν σου περισσεύουν πάρε μου κι εμένα ένα, θα στο ξεπληρώσω σε είδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 6, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 βλεπεις τιποτα?Iσως αυτο?Aν και ειπες 12-13 ιντσες ..δεν πιστευω να πειραξουν 0,3 παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάϊος 6, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Αγαπητη Πηνελοπη,μιας και μου δοθηκε η ευκαιρια να σε γνωρισω απο κοντα στο ματαιο τουτο κοσμο και γνωριζοντας το στυλ σου και τα γουστα σου,νομιζω δεν σου ταιριαζει τιποτα λιγοτερο περαν αυτουεναλλακτικα,μιας και το μαρουλι δεν περισσευει(καταραμενοι μεσαζοντες),προτεινωαυτοφιλικα,Ριτσα:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 6, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Κανει 1000 ευρω αυτο ρε Λακη (Ριτσα)... Στα 1000 ευρω, συγνωμη αλλα υπαρχουνε καλυτερες λυσεις απο το να πληρωσω το bonus του Chosenα.Αυτο το Fujitsu του NTG κατι λεει, δεν το ειχα δει. Κοντα στο ACER 2920 (12") που βγαινει στα 830 (με καλυτερο σκληρο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 8, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Επειδή ο sofix ανέφερε την παράμετρο "ταιριάζει", νομίζω σου βρήκα το κατάλληλο. Θα σου τονίσει την προσωπικότητα και θα σε κάνει και πιο δημοφιλή στη μαύρη φυλή, όσο και στην άσπρη. Για την ακρίβεια μπορώ να σε φανταστώ σε συνέδριο με το συγκεκριμένο laptop να κάνεις παρουσίαση, πιστεύω θα κλέψεις το ενδιαφέρον από τα απο(γ)δυτήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.