Innersense Μάϊος 19, 2008 #22 Μάϊος 19, 2008 Ωραίο αποτέλεσμαΑλλά η κίνηση είναι ακόμα καλλίτερηΈτσι έτσι εύγε!Love Will Tear Us Apart κλπ!!!
gkatsogr Μάϊος 19, 2008 Author #23 Μάϊος 19, 2008 Το pc το έχω τελειώσει πλήρως!Θα σας ποστάρω με το καλό μετά τις 22 του μήνα φωτογραφίες απο το δωμάτιο της που θα το έχω τελειώσει και αυτό γιατί τώρα είμαι στην φάση της διακόσμησης συν ότι πρέπει να της φτιάξω και πάγκο με ράφια για να βάλει το pc.
deninho Μάϊος 19, 2008 #24 Μάϊος 19, 2008 gkatsogr, άρρωστη ξεάρρωστη, είναι πολύ τυχερή που έχει ανθρώπους, εκτός οικογένειας, που την αγαπάνε. Πολύ όμορφη δουλειά (παρά την ατυχία με το πλαϊνό), και γίνεται ακόμη πιο ωραία με την όλη χειρονομία
bleo8onhs Μάϊος 19, 2008 #25 Μάϊος 19, 2008 Πολύ καλό φίλε! Το Π που έβαλες στην καρδιά όμως, έχει κόλλα μέσα? Αν είναι το ίδιο που έβαλα και γώ, σιγά σιγά η κόλλα του θα τρέξει δυστυχώς. Κατά τα άλλα πολύ καλή δουλειά!
gkatsogr Μάϊος 20, 2008 Author #27 Μάϊος 20, 2008 Πολύ καλό φίλε!Το Π που έβαλες στην καρδιά όμως, έχει κόλλα μέσα? Αν είναι το ίδιο που έβαλα και γώ, σιγά σιγά η κόλλα του θα τρέξει δυστυχώς. Κατά τα άλλα πολύ καλή δουλειά! Πριν το βάλω το πέρασα με μια χαρτοπετσέτα.Ελπίζω να μην μου δημιουργήσει πρόβλημα ότι έχει ξεμείνει. Ωραιος ο Man Τελικα το κοψιμο της καρδιας με τι το εκανες? Με dremel.
RazoR Μάϊος 24, 2008 #28 Μάϊος 24, 2008 Ενα μεγαλο μπραβο φιλε, ξηγηθηκες αντρικια Πολυ ομορφη η μοντα, οπως ειπε και ενας φιλος πριν ομως μην το δουν αυτο οι δικες μας γιατι θα'χουμε αλλα, οτι τιποτα αλλο αλλα δεν πιανει και το χερι μου και ετσι και πιασω κοπτικα και τα ρεστα θα'χουμε μαζικες ακρωτηριασεις...
qbiefox Ιούλιος 13, 2008 #30 Ιούλιος 13, 2008 Καλα το δωματιο ειναι το ονειρο καθε γκομενας. Πολυ καλη δουλεια... η οθονη και τα ηχεια βεβαια χτυπανε λιγο ασχημα, μηπως πρεπει να παρεις τα συνεργα του modder παλι?
whitesnake Ιούλιος 21, 2008 #32 Ιούλιος 21, 2008 Πολύ ωραία όλα. Και το δωμάτιο και το πισί. Συμφωνώ για οθόνη - ηχεία, θέλουν μια επεξεργασία και αυτά!
Qlim4X Ιούλιος 21, 2008 #33 Ιούλιος 21, 2008 Πολύ ωραία όλα. Και το δωμάτιο και το πισί. Συμφωνώ για οθόνη - ηχεία, θέλουν μια επεξεργασία και αυτά!αυτό θα έλεγα και εγώόλα τα έχεις κάνει βάψε και αυτά μισή μέρα δούλευα είναι
gkatsogr Ιούλιος 21, 2008 Author #34 Ιούλιος 21, 2008 Όταν με το καλό τελειώσω με το Irish θα τα βάψω και αυτά για να είμαστε κομπλέ!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.