Jump to content

Heroichi 6Α19 Modded

gkatsogr

Recommended Posts

Ωραίο αποτέλεσμα

Αλλά η κίνηση είναι ακόμα καλλίτερη

Έτσι έτσι εύγε!

Love Will Tear Us Apart κλπ!!!

Το pc το έχω τελειώσει πλήρως!

Θα σας ποστάρω με το καλό μετά τις 22 του μήνα φωτογραφίες απο το δωμάτιο της που θα το έχω τελειώσει και αυτό γιατί τώρα είμαι στην φάση της διακόσμησης συν ότι πρέπει να της φτιάξω και πάγκο με ράφια για να βάλει το pc.

gkatsogr, άρρωστη ξεάρρωστη, είναι πολύ τυχερή που έχει ανθρώπους, εκτός οικογένειας, που την αγαπάνε.

Πολύ όμορφη δουλειά (παρά την ατυχία με το πλαϊνό), και γίνεται ακόμη πιο ωραία με την όλη χειρονομία :)

Πολύ καλό φίλε!

Το Π που έβαλες στην καρδιά όμως, έχει κόλλα μέσα? Αν είναι το ίδιο που έβαλα και γώ, σιγά σιγά η κόλλα του θα τρέξει δυστυχώς.

Κατά τα άλλα πολύ καλή δουλειά!:T:

Πολύ καλό φίλε!

Το Π που έβαλες στην καρδιά όμως, έχει κόλλα μέσα? Αν είναι το ίδιο που έβαλα και γώ, σιγά σιγά η κόλλα του θα τρέξει δυστυχώς.

Κατά τα άλλα πολύ καλή δουλειά!:T:

Πριν το βάλω το πέρασα με μια χαρτοπετσέτα.Ελπίζω να μην μου δημιουργήσει πρόβλημα ότι έχει ξεμείνει.

Ωραιος ο Man ;)

Τελικα το κοψιμο της καρδιας με τι το εκανες?

Με dremel.

Ενα μεγαλο μπραβο φιλε, ξηγηθηκες αντρικια :T:

Πολυ ομορφη η μοντα, οπως ειπε και ενας φιλος πριν ομως μην το δουν αυτο οι δικες μας γιατι θα'χουμε αλλα, οτι τιποτα αλλο αλλα δεν πιανει και το χερι μου και ετσι και πιασω κοπτικα και τα ρεστα θα'χουμε μαζικες ακρωτηριασεις...

• 1 month later...

Καλα το δωματιο ειναι το ονειρο καθε γκομενας. Πολυ καλη δουλεια... η οθονη και τα ηχεια βεβαια χτυπανε λιγο ασχημα, μηπως πρεπει να παρεις τα συνεργα του modder παλι? :p

Πολύ ωραία όλα. Και το δωμάτιο και το πισί. Συμφωνώ για οθόνη - ηχεία, θέλουν μια επεξεργασία και αυτά!

Πολύ ωραία όλα. Και το δωμάτιο και το πισί. Συμφωνώ για οθόνη - ηχεία, θέλουν μια επεξεργασία και αυτά!

αυτό θα έλεγα και εγώ

όλα τα έχεις κάνει βάψε και αυτά μισή μέρα δούλευα είναι

Όταν με το καλό τελειώσω με το Irish θα τα βάψω και αυτά για να είμαστε κομπλέ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.