lefteriz Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2008 Παιδιά η p5b έκανε πολλά κουλά τελευταία και την άλλαξα με την ABIT... πήγα να κάνω o/c αλλά ψιλοχάθηκα... τον παλιό τον δούλευα 8 χ 420 με 1.37volt οι μνήμες 1:1 840Mhz με 2.0V και ελαφρώς ρεύμα στο ΝΒ, ΙCH Έκανα κι εδώ τα ίδια, αλλά στο ινσταλλατιον των windows τρώει restart :clap: Υπάρχει κανα thread που να εξηγέι καλύτερα τις ρυθμίσεις για o/c... με το STRAP τι ακριβώς παίζει;; ... BIOS από τι ειδα ειχε το 14 νομίζω... θα αναβαθμήσω στην τελευταία έκδοση asap. thaanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezos Μάϊος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Να σου πω οτι με το Bios 16 δειχνει λαθος θερμοκρασιες.Επισης Θα δεις τα STRAP420χ8απο v.core νομιζω οτι εισαι καλαcpu vtt 1.23mch 1.37ολα τα cpu feature τα εχω disableH μνημες εσυ ξερεις που παιζουνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 6, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 εγω για πολυ καιρο ειχα το 11αρι...φορεσα το 14αρι να παιξω εναν 8400 και μετα πισω στο 11αρι...τωρα φορεσα το 16αρι για να μη κλεινει παντα η μητρικη σε καθε αλλαγη @bios Οσο αφορα τα ρευματα του επεξεργαστη μη ξεχνας οτι για να εχεις πραγματικο 1.37 στο μπαιος πρεπει να βαλεις +0,06 οποτε βαζεις 1.42-1.43;)επισης για 515fsb που επαιζα για καθε μερα , ειχα 1.41 - 1.43 mch.το 1.37 ειναι πολυ για 420 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezos Μάϊος 6, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 αν καταλαβα καλα μιλας για OC-ON THE FLY F81.37mch ειναι οντως πολυ απλα το ειπα με το σκεπτικο για να δει αν μπαινει στα 420 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 6, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Παιδιά όλα καλά προς το παρόν. 8 χ 420 , 1.4vcore, cpu vtt 1.23 τις μνήμες τις έχω by spd.. αν τις κάνω manually ότι και να βάλω, δε μπουτάρει καν το σύστημα ακούγεται ενα beeeeep. Θα το ψάξω αυτό το θέμα. ενα BUG που μου χει σπάσει τα νεύρα όταν εχω συνδεδεμένο το bluetooth stick για το keyboard+mouse set δεν μπουτάρει το σύστημα, ανοιγει το pc αλλά κολλάει στην αναγνώριση του CPU βγάζω το stickaki, μπαίνω στο BIOS, βάζω stick και freezeeee το σύστημα.. καλό ε? edit: το stick δουλεύει ΜΟΝΟ στις USB που έχω βάλει το bracket... καλό ε? πέρασα το 16 bios.. οι temps μου είναι 52-53 σε full load orthos Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Μάϊος 6, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 αν ασχοληθεις θα δεις οτι εχει πολλα να σου δωσει σε oc. εμενα μου εδινε μεχρι 560 fsb. (το μονο προβλημα οτι πεθανε νωρις...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.