Jump to content

Τηλεμαραθωνιος Ζωης για τον ειδικο φρουρο Σταθη Λαζαριδη

the watcher

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

To ποστ προσωρινά διαγράφεται μέχρι να πάρουμε τα απαραίτητα στοιχεία για την εγκυρότητα του. Όταν γίνει αυτό θα επιστρέψουν τα γραφόμενα του the watcher εδώ.

Μαζι σου φιλε αφου ειναι για καλο αλλα χρηματα και ενισχυση κτλ μεσω μσν και μαιλ και τα σχετικα ειναι λιγο ακυρα...

Πες τον αριθμο του λογαριασμου/ων που θα κατατιθενται τα χρηματα ωστε να μπορει ο καθενας να τα καταθεσει και να επιβεβαιωσει μεσω της τραπεζας οτι δε προκειται για κομπινα και οχι μεσω του εαυτου σου...

Φιλικα και περαστικα στο παλληκαρι

ps Να παθουν αυτο που τους αξιζει ολοι αυτοι που ευθυνονται για τη κατασταση του(συναδελφοι του αστυνομικοι διεφθαρμενοι ,οι πρεζεμπορες και ολοι που τους καλυπτουν και συνεργουν στο πρεζεμποριο πολιτικοι,δικηγοροι,δημαρχοι κτλ)

Εχει ξεκινησει ο τηλεμαραθωνιος και βαζω και τους αριθμους τραπεζων,για να κλεισουν καποια στοματα να ειρωνευουν την κινηση που εκανα.Το paypal το εβαλα γιατι πιστευω οτι πιο ευκολα να βαλει κανεις 1€,απτο να σηκωθει και να τρεχει στη τραπεζα.Ισως ηταν λαθος μου τελικα..

Να δω τι αλλο θα βρουν τωρα να μου πουν..

Παγκρητια 116655

ΑΤΕ 4530400302643

Πειραιως 5757-036496-403

Εχει ξεκινησει ο τηλεμαραθωνιος και βαζω και τους αριθμους τραπεζων,για να κλεισουν καποια στοματα να ειρωνευουν την κινηση που εκανα.Το paypal το εβαλα γιατι πιστευω οτι πιο ευκολα να βαλει κανεις 1€,απτο να σηκωθει και να τρεχει στη τραπεζα.Ισως ηταν λαθος μου τελικα..

Να δω τι αλλο θα βρουν τωρα να μου πουν..

Παγκρητια 116655

ΑΤΕ 4530400302643

Πειραιως 5757-036496-403

Και σου φάνηκε υπερβολικό που ζητήσαμε περισσότερα στοιχεία προτού σε αφήσουμε να μαζεύεις δωρεές;

Αν δηλαδή παώ εγώ σε κάποιο άλλο forum και βάλω το email/paypal μου και αρχίσω να μαζεύω λεφτά για τον Σταθη Λαζαριδη που εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω, και αντ' αυτού χρησιμοποιήσω τα λεφτά για να αγοράσω καινούριο laptop, δεν θα ήθελες να υπάρχει κάποιος έλεγχος από αυτούς που φέρουν ευθύνη;

Και σου φάνηκε υπερβολικό που ζητήσαμε περισσότερα στοιχεία προτού σε αφήσουμε να μαζεύεις δωρεές;

Αν δηλαδή παώ εγώ σε κάποιο άλλο forum και βάλω το email/paypal μου και αρχίσω να μαζεύω λεφτά για τον Σταθη Λαζαριδη που εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω, και αντ' αυτού χρησιμοποιήσω τα λεφτά για να αγοράσω καινούριο laptop, δεν θα ήθελες να υπάρχει κάποιος έλεγχος από αυτούς που φέρουν ευθύνη;

Φιλε Chosen δεν χρειαζεται να το τραβηξουμε το θεμα.Iσως εκανα βλακεια με το ολο θεμα,αν και θυμαμαι καλα ειπα οτι θα δημοσιευσω τα ονομα σε 2 εφημεριδες και στα site η ακομα μπορω να βγαλω τον παρουσιαστη να μιλησει γιαυτη τη κινηση μου.Kαι δεν χρειαζεται να ξεγελασω τον κοσμο για να παρω καινουργιο laptop η οτιδηποτε αλλο.Δοξα το Θεο εχω μια κορουλα και ειμαι ΓΕΜΑΤΟΣ.Ξερω οτι υπαρχουν και απατεωνες στην εποχη μας αλλα οχι και ετσι.Ολα καλα παρεα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.