Jump to content

Πληροφορίες για αγορά από Amazon.com

hayabusa

Recommended Posts

Επειδή στην Ελλάδα οι τιμές είναι υπερβολικά υψηλότερες από το εξωτερικό σκέφτομαι να κάνω μια αγορά από το εν λόγω ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δεν έχω ξαναπάρει τίποτα από εκεί και γενικά από το εξωτερικό και έτσι θα ήθελα μερικές πληροφορίες

Τα θέματα που με απασχολούν είναι εν συντομία τα εξής:

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής, πόσα είναι τα μεταφορικά-τελωνεία κλπ, πόσο καιρό κάνει έρθει το προιον εδώ και ότι άλλο νομίζετε ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Για τι προιόντα μιλάμε ρε συ?

Εγω πάντως βιβλία ειχα πάρει για το μεταπτυχιακο μου το 2005 γυρω στα 800€ συνολικά...άλλα ηρθαν απο Αμερική αλλα απο Αγγλια και 1 απο Australia

Σε μια συναλλαγή μόνο ειχα προβλημα οπου το βιβλιο αξίας 120€ δεν εγινε ποτε shipped απο τον seller αλλα οπως ακριβώς θα δεις το amazon.com μεσολαβει σε αυτες τις περιπτώσεις και σου πιστώνει και πάλι τα εν λόγω χρήματα...οπότε ολα ΟΚ

Οι συσκευασιες ειναι πολυ καλες πάντως....με απλο ταχυδρομειο ερχόντουσαν θυμάμαι και ontime συμφωνα με το schedule

μιλάμε για αυτή εδώ την μηχανούλα http://www.amazon.com/Canon-PowerShot-Digital-Optical-Stabilized/dp/B000Q3043Y/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1210012583&sr=8-1

η οποία καινούργια, πάει στα 202.678 € ενώ η χαμηλότερη τιμή που βρήκα εδώ ήταν 313 €

Με τα μεταφορικά κλπ τι γίνεται ρε συ; Α, και ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από κάτι ή ειναι standard;

παιδιά, καταρχήν να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια.

Τελικά, απ'ότι είδα την συγκεκριμένη μηχανή δεν την στέλνουν Ελλάδα οπότε θα δω τι θα κάνω. Αν γνωρίζετε κάποιο κατάστημα από Ευρώπη με φωτογραφικά που να στέλνει και Ελλάδα γράψτε το εδώ για να το έχω στα υπόψην.

Και πάλι ευχαριστώ :T:

από ελληνικά έχοντας εξετάσει όλες τις λύσεις. αν ειναι να την πάρω από Ελλάδα θα την πάρω από το Adorama που την εχει 313 €, στην χαμηλότερη τιμή από όλους δηλαδή.Αυτή όμως θα είναι η έσχατη λύση

Ψάχνω για κάτι από εξω γιατί οι τιμές είναι πολύ καλύτερες απ'ότι φαίνεται ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.