Jump to content

καρτα γραφικων για media pc.

Strategos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα τωρα εφτιαξα ενα δευτερο συστημα χωρις καρτα(ειχα μια δανεικη 7600gt) γραφικών και το συνδεσα με την samsung 720 tv μου με vga και audio in καλωδιο. Στο main pc μου εχω μια 7950gt και ελεγα οταν το καλοκαιρι παρω αλλη να βαλω αυτη στο αλλο pc αλλα μηπως θα ηταν καλυτερο για αυτη την δουλεια να επερνα μια νεας γενιας καρτα με purevideo,με hdmi κτλπ;Θα δω διαφορα σε xvid ταινιες,σειρες κτλπ; Αν ναι ποια καρτα να παρω για αυτη την δουλεια που να μπορει να παιξει και κανα παιχνιδι αν χρειαστει;

εχει διαφορα σε εικονα σε xvid κτλπ; η διαφορα φαινετε μονο με hd playback με blueray κτλπ;

θες να αντικαταστησεις την 7900,καταλαβα λαθος,νομιζα την 7600.

σε εικονα δε νομιζω να εχει ιδιαιτερη διαφορα,αλλα οι ατι υποστηριζουν εξοδο hdmi και μαλιστα και με ηχο...

σκρουτζαρε μια 3850 512 καπου 110 ευρω εχει!

3650(ddr3!) εχει δυναμη σε παιχνιδια αντιστοιχη με την 6800gt και λιγο παραπανω.γυρω στα 5500 στο 3dmark06 με quad.καλυτερη η 3850 αλλα διπλα λεφτα!με την 3650 με 256mb και ddr3 ειμαι και δεν εχω το παραμικρο παραπονο...

δλδ να του βαλω την 7950gt αφου δεν εχει διαφορα και ειναι και ποιο αργες οι 36χχ.

edit: και κατι αλλο το hdmi μεταφερει και ηχο; και αν ναι πως περναει ο ηχος απο την καρτα γραφικων;

Έχουν ένα 2-pin κονεκτορακι και εκεί συνδέεις το αντίστοιχο output από την κάρτα ήχου (ενσωματωμένη ή μή), οπότε ήχος και εικόνα παίζουν από το HDMI...

ναι εγω αλλο ρωταω εγω την εχω ειδη την 7950gt στο αλλο pc θα δω διαφορα αν παρω μια 3650; μηπως να περιμενω τα low models των 4χχχ; θα εχουμε κατι καλυτερο στο video playback;

ναι εγω αλλο ρωταω εγω την εχω ειδη την 7950gt στο αλλο pc θα δω διαφορα αν παρω μια 3650; μηπως να περιμενω τα low models των 4χχχ; θα εχουμε κατι καλυτερο στο video playback;

:hm:

αυτο θα γινει αλλα περιμενω 4χχχ - 99χχ απλα εχω δει διαφορα συγκριτηκα σε hd playback στα χρωματα και δεν ξερω αυτο αν ισχυει εκτος απο hd ταινιες και και σε xvid γιατι αν υπαρχει χτυπαω την 3650.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.