gkatsogr Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2008 Έχω αυτό εδώ το κουτί και δεν ξέρω ποιό είναι!(Νομίζω πως είναι της Chieftec) Το πρόβλημα μου είναι πώς είχα ένα 2ο το ίδιο και είπα να φτιάξω ένα pc για την κολλητή μου και να της το κάνω έκπληξη! Έλα όμως που όλα πήγαιναν καλά και ετοίμαζα ολόκληρο post για να δείτε την μόντα και μόλις τώρα είδα ο μακάκας ότι έχω κόψει ανάποδα το σχέδιο!:rant: Ορίστε και η φωτογραφία: Οπότε θέλω το μοντέλο αν ξέρετε μήπως βρώ κάποιο μεταχειρισμένο για να χρησιμοποιήσω το πλαϊνό ή άν κάνει το πλαϊνό απο κάποιο άλλο κουτί! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :help::help::help:
g_0x Μάϊος 5, 2008 #2 Μάϊος 5, 2008 η μακακια ειναι οτι το κανεις το δωρο στη κολλητη σου αλλα αυτη τα βραδια ειναι με αλλον...
mech5107 Μάϊος 5, 2008 #4 Μάϊος 5, 2008 Το κουτί είναι το Hec-6A19, υπάρχει και σε καινούργιο... Τώρα για μ.τ.χ. δεν ξέρω... Κρίμα πάντως γιατί το κόψιμο φαίνεται πολύ καλό... η μακακια ειναι οτι το κανεις το δωρο στη κολλητη σου αλλα αυτη τα βραδια ειναι με αλλον...
Bassjunkies Μάϊος 5, 2008 #5 Μάϊος 5, 2008 Εγώ θα πρότεινα να κολλήσεις πάλι το κομμάτι που έκοψες με ηλεκτροπόντα να το τρίξεις με ένα τριβείο καλά και τις ατέλεις να τις στοκάρεις με λίγο στόκο.;)
g_0x Μάϊος 5, 2008 #6 Μάϊος 5, 2008 λοιπον μαν κοιτα τι θα κανεις.θα κοψεις και κατω απο τη καρδια και θα το κανεις σαν μπαστουνι απο τράπουλα.(τη βενταλια οχι το τριφυλλι).οποτε κολλα και κανα αυτοκολλητο με τραπουλα κτλ κτλ κτλ που θα έχει και καρδουλες μεσα.
mech5107 Μάϊος 5, 2008 #7 Μάϊος 5, 2008 Βασικά μπορείς να κόψεις όλη την καρδία και να την κολλήσεις σωστά, με τροχισμα και στοκάρισμα δεν θα φαίνεται τίποτα...
gkatsogr Μάϊος 5, 2008 Author #8 Μάϊος 5, 2008 η μακακια ειναι οτι το κανεις το δωρο στη κολλητη σου αλλα αυτη τα βραδια ειναι με αλλον...Φίλε η κολλητή μου έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας οπότε αποκλείεται να είναι με κάποιον άλλον εκτός απο τον brother της που την προσέχει!:OT:Τοση σκονη πως την αντεχεις ???:OT:Το συγκεκριμένο pc είναι ανοιχτό 24/7/365 εκτός απο τις διακοπές της ΔΕΗ που το ups δεν αντέχει πάνω απο 15 λεπτά!Και φαντάσου ότι μία φορά τον μήνα έχει blower και πινελάκι!Βασικά μπορείς να κόψεις όλη την καρδία και να την κολλήσεις σωστά, με τροχισμα και στοκάρισμα δεν θα φαίνεται τίποτα...Φίλε το σκέφτηκα αυτό αλλά τα χέρια μου δεν "πιάνουν" τόσο!
gkatsogr Μάϊος 5, 2008 Author #9 Μάϊος 5, 2008 Το κουτί είναι το Hec-6A19, υπάρχει και σε καινούργιο...Τώρα για μ.τ.χ. δεν ξέρω... Κρίμα πάντως γιατί το κόψιμο φαίνεται πολύ καλό... Έχεις δίκιο!Έχει και το e-chop! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.