batraxos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2008 Για χαρα! Σκεφτομαι να περασω απο τα 32bitVista στα 64bit λογω του οτι πεσανε οι τιμες στις μνημες αρκεταα (να βαλω 4gb) αλλα και γιατι ακουσα/διαβασα οτι τα 64bit ειναι λιγο πιο γρηγορα (ισως λογω της εξτρα μνημης).Θα ηθελα να ρωτησω: 1)Τα games για να παιξουνε με 64Bit λειτουργικο πρεπει να το υποστηριζουν?Πχ το Warcraft3 (το rts) μπορει να παιξει σε 64BitVista απροβληματιστα.Επειδη αυτα συνηθως λενε Windows Vista supported χωρις να λει για 32 η 64bit.Μιλαω για προσφατα/σχετικα προσφατα games πχ Doom3,WoW,CounterStrike Source,Crysis οχι για κανα Monkey Island 1 κτλ Υπαρχει περιπτωση να θελει συγκεκριμενα 32bit για να παιξει?Η δεν παιζει κανενα ρολο?Οταν λει Windows Vista supported ενοειται οτι ειναι για 32 και 64bit? 2)Οι drivers,αυτοι πρεπει να ειναι αποκλειστικα 64bit supported η μπορει και με 32bit να κανει δουλεια? 3)Με τα Office,υπαρχουν Office 32bit και Office 64bit????Μπορω να δουλευω σε 32bit και να μεταφερω αρχεια σε 64bit και αντιστροφα χωρις προβλημα? 4)Σε Network περιπτωση με 2-3 pc που το ενα τρεχει vista και τα αλλα XP,μπορει να υπαρξει προβλημα ασυμβατοτητας (δεν βλεπει pc/network,shared folders etc) που τρεχουν διαφορετικα λειτουργικα?XP32bit-Vista64bit? Το pc το εχω για βασικα πραματα κυριως games:P,σερφαρισμα στο Internet αντε και κανα Office(word/excel που και που) και ταινιες. Το pc ειναι ενας 6750-8800gt-p5k και για dual-boot δεν ψηνομαι να σας πω την αληθεια.Η το ενα η το αλλο (32-64). ***Τελικα τα περασα τα 64bit και so far so good που λενε .Οτι προγραμματα/games ειχα δουλευουν κανονικα.Μονο το CoreTemp για τιν μετρηση της θερμοκρασιας εφαγε πορτα...αλλα θα ζησω και χωρις αυτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάϊος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 όλα τα προγράμματα που είχα στα XP παίζουν και στα vista τα 64άρια εκτός κάποιων που ήθελαν την νεώτερη έκδοση όπως το nero πχ που ήθελε το 8, το 7 δεν έπαιζε...Games, Office κλπ κλπ κανένα πρόβλημα...το μόνο που δεν μου παίζει είναι το aquamark...κατά τα άλλα τα 64άρια είναι πολύ καλή επιλογή...όσον αφορά το δίκτυο επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα,εμένα τουλάχιστον μου φαίνετε πως παίζει καλύτερα από αυτό των 32bit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 6, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Πχ το Warcraft3 (το rts) μπορει να παιξει σε 64BitVista απροβληματισταΤα W3 ROC & TFT παίζουν απροβλημάτιστα στα Ultimate64 SP1 στο pc μου, εδώ και κάτι λίγους μήνες.Και γενικότερα, ό,τι μικροπροβλήματα είχα, τα έλυσα όλα με το φανταστικό sticky thread για τα Vista 64.Προβλήματα σήμερα πλέον δεν έχω καθόλου. Το τελευταίο ήταν μια BSOD στο ndis.sys που τελικά ήταν οι drivers της κάρτας δικτύου Realtek (η απάντηση ήρθε πολύ εύκολα από Google). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.