Jump to content

τα 550w einai ok για τα παρακατω specs?

payne

Recommended Posts

Ο Η/Υ δουλεύει; Το μηχάνημα κάνει restarts σε άσχετα χρονικά σημεία;

Αν η απάντηση είναι ναι στο πρώτο ερώτημα και όχι στο δεύτερο, είσαι μια χαρά.

μια χαρα δειχνει αλλα βλεπω πχ svga να λεει οτι θελει 30Α στα +12V κι εμενα βγαζει 20Α μπορει να λεω και βλακειες :)

ρε γκάιζ εγω ένα 480 έχω και λειτουργεί άψογα και μπορώ να πώ ότι έχν αρκετά πράματα στο πισάκι.

γενικά έχω την εντυπωση ότι δεν παίζουν ρόλο μόνο τα βαττ αλλα και το να ειναι επώνυμα. το δικό μου μάλλον με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο επιδή είναι tagan...

γενικά έχω την εντυπωση ότι δεν παίζουν ρόλο μόνο τα βαττ αλλα και το να ειναι επώνυμα.

Σαφώς.

Πόσα noname βγάζουν πραγματικά τα watt που διαφημίζουν...?:rolleyes:

φίλε payne νομίζω πώς σε καλύπτει το τροφοδοτικό σου σχετικά εύκολα.

Βέβαια αν θές να προσθέσεις καμιά κάρτα γραφικών στο μέλλον και να κάνεις sli θα την πάρεις παρέα μαζί με ένα 750w+ ποιοτικό τροφοδοτικό για να είσαι μέσα σε όλα.

Τα τροφοδοτικά γενικώς είναι απ τις λίγες επενδύσεις σε 1 pc.

δηλαηδ ρε παιδίά επειδή δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία απο sli, αν βάλω 2 κάρτες γραφικών και ένα καλό τετραπύρηνο με 3 σκληρούς ένα καλό 600άρι δεν φτάνει?

Δεν αξιζει να παρεις καν 600 με το συγχρονο harware na ζηταει ολο και περισσοτερα.Σκαστα και παρε ενα καλο μια και καλη στοχευοντας και στο μελλον κατα την γνωμη μου οποτε θα εισαι καλυμενος για καιρο ακομα και αν αλαξεις hw.Ας πουμε πανω απο 800 επωνυμο.Υπολογισε γυρω στα 170+ αλλα σκεψου πως θα τελειωσεις με αυτο το θεμα..δεν θα χρειαστει συντομα να παρεις αλλο και θα ειναι και σταθερο.

εξερταται ποιες καρτες εννοεις ..και στα ποσα 8α ειναι ο τετραπυρηνος.

ΠΑντως καναδυο 550αρια που εχω στο μυαλο θα τα εμπιστευομουν και σε αυτο που περιγραφεις.

(με την προυποθεση οτι θα το ειχα ηδη στην κατοχη μου το psu)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.