hayabusa Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2008 Btw, έκατσα και τελειοποίησα κάτι εφαρμογούλες που είχα αρχίσει να φτιάχνω με εκείνο τον compiler που είχαμε στο λύκειο, την Γλωσσομάθεια. Η πρώτη είναι ένα μπαλάκι που χοροπηδάει και η δεύτερη κάνει ακριβώς ότι και το toast, δηλαδή δουλεύει στο full τον επεξεργαστή. Σε C2D που το δοκίμασα δουλεύει φουλ μόνο ο ένας πυρήνας οπότε θα πρέπει να το τρέξετε δύο φορές... Τσεκάρετε και πείτε γνώμες...Α!, και αν θέλει κανείς που πηγαίνει Γ' λυκείου να πουλήσει μούρη στον καθηγητή του ας τα πάρει να του τα δείξει, δεν με πειράζει Απλά ας το πει ή ας μου στείλει πμ. PS: Αν κάποιος mod/admin κρίνει ότι το δεύτερο μποορεί να μπει και στα tools, ας το βάλει. Να σημειώσω ότι τερματίζεγται από τον task manager Enjoy :D Mini Apps.rar
perp Μάϊος 4, 2008 #5 Μάϊος 4, 2008 Με vista X64 πάλι δεν τον βλεπω να τερματιζει ο quad.... θελει κάνα tweaking ρε συ?
perp Μάϊος 4, 2008 #7 Μάϊος 4, 2008 Δεν ξέρω πάντως το utilization δεν φτάνει το 100%...λειτουργει και τους 4 αλλα δεν τερματιζει... αν εχεις αλλος vista 64αρια το διπλοτσεκάρουμε....
perp Μάϊος 4, 2008 #9 Μάϊος 4, 2008 Καλα παιδες άκυρο... 4 πυρηνες άρα 4 instances του προγράμματος πρεπει να τρέχουν... ετρεχα 2 τόση ώρα....
Tsene Μάϊος 4, 2008 #11 Μάϊος 4, 2008 Μπράβο για την προσπάθεια :clap:Εγώ προτιμώ το SETI http://setiweb.ssl.berkeley.edu/είναι multithread και κάνει κάτι χρήσιμο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.