Jump to content

dvd playback - system not responding

Occultist

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Όποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής και αν δοκιμάσω, όταν έχω ενεργοποιημένο το video acceleration, ξεκινάει για λίγο να ακούγεται ήχος και παγώνει όλο το σύστημα, ακόμα και ο cursor. Τι μπορεί να φταίει;

Σε winxp pro 32bit. Και με windvd9 και με powerdvd8 τα ίδια μου κάνει όταν βάλω enabled hardware acceleration και πάω να παίξω ένα οποιοδήποτε dvd : παίζει λίγα sec ήχος και μετά παγώνει όλο το σύστημα.

κανε restore στις ρυθμισεις να πανε ετσι οπως ηταν στην αρχη..

Ωπα, τι ειχες πριν και τι αλλαγες εκανες?

Βγαλε το AVIVO πρωτα και συνεχιζουμε.

Που εχεις τοση αναγκη το hardware acceleration.?

Τι εννοείς να βγάλω το avivo; Από τον driver δεν είναι πάντα ενεργοποιημένο;

Πριν δεν είχα κάτι, γιατί έκανα format πρόσφατα από παλιό σύστημα. Στο σύστημα της υπογραφής, είτε με powerdvd είτε με windvd, όταν πάω να ενεργοποιήσω από τα options τους το video acceleration, μετά στο Play, παίζει ήχο λίγα sec Και κρεμάει όλο το σύστημα.

Το hardware acceleration το θέλω οπωσδήποτε γιατί βελτιώνει πολύ την ποιότητα της εικόνας, και το έχω πληρώσει άλλωστε.

Αυτό που δείχνεις είναι encoder και converter, που μου είναι άχρηστα και δεν τα έχω εγκαταστήσει ποτέ. Τι σχέση έχει αυτό με το hardware video acceleration της κάρτας για playback;

Drivers έχω τους 8.2 , χωρίς ccc.

Δεν ειναι μονο αυτα...

PowerDvd8 + XP + Avivo = dead

Ασε με να το ψαξω λιγο..μαλλον AnyDvd χρειαζεσαι.

edit

Εχεις ΠΜ.

Όχι, δε λύθηκε με το anydvd.

Πληροφοριακά, έπαιζαν τα ίδια dvd με το ίδιο setup (πλην το powerdvd/windvd ήταν μια έκδοση πίσω). Από όταν πήγα 8.4 και γύρισα 8.2 (και έβαλα την επόμενη έκδοση powerdvd/windvd) έχω το πρόβλημα.

Σημείωση : τα υπόλοιπα video παίζουν κανονικά. Μόνο με τα dvd έχω πρόβλημα, όταν ενεργοποιώ το hardware acceleration.

Όχι, δε λύθηκε με το anydvd.

Πληροφοριακά, έπαιζαν τα ίδια dvd με το ίδιο setup (πλην το powerdvd/windvd ήταν μια έκδοση πίσω). Από όταν πήγα 8.4 και γύρισα 8.2 (και έβαλα την επόμενη έκδοση powerdvd/windvd) έχω το πρόβλημα.

Σημείωση : τα υπόλοιπα video παίζουν κανονικά. Μόνο με τα dvd έχω πρόβλημα, όταν ενεργοποιώ το hardware acceleration.

Μα αφου στο ειπα οτι το powerdvd 7.3 παιζει σωστα και οτι το 8 κανει διαφορα.

Λες να φταίει η έκδοση του powersdvd?! Θα γυρίσω στο 7 και θα σου πω.

Και όμως έχεις δίκιο : με το powerdvd7 λειτουργεί μια χαρά!

Οπότε υλικό για support ticket :p : ο driver έχει πρόβλημα με hardware accleration του powerdvd8/windvd9

Και όμως έχεις δίκιο : με το powerdvd7 λειτουργεί μια χαρά!

Οπότε υλικό για support ticket :p : ο driver έχει πρόβλημα με hardware accleration του powerdvd8/windvd9

Το powerdvd8/windvd9 εχει προβλημα με τον driver.

Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερη αυτή η οπτική, γιατί διαφορετικά οι catalysts makers ποιος ξέρει τι θα χαλούσαν πάλι για να το προσαρμόσουν στο νέο powerdvd :p (μικρή κακία με αφορμή το τσεκούρωμα που τρώει το directx9 προς χάριν του 10 (ακόμα και στα xp όπου υπάρχει μόνο 9 !) στους καινούριους cats)

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.