Jump to content

Κουφο....

JdCZT

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το παρακατω προβλημα προεκυψε εφοσω αποσυνδεσα απο το δικτυο ενα pc που ειχαμε φερει για τις γιορτες ετσι να υπαρχει για κανα Lan party.Οταν ανοιξα το δικο μ ειχανε εξαφανιστει τα DVD και DVD-RW...Το δε DVD μου το εβγαζε στον υπολογιστη μου στην κατηγορια...Αλλοι...με ενα κοκκινο ερωτηματικο σαν σκληρο δισκο και τυπο αρχειου RAW.Το δε DVD-RW μαλλον πεισμωσε και δεν το εμφανιζει πουθενα...Μετα απο φιλοτιμες προσπαθειες καθως και παιχνιδι με τα jumpers εμφανιζει για λιγο το DVD (κανα 5 λεπτο) και μετα εξαφανιζεται παλι ενω σε αυτα τα 5 λεπτα δουλευει ρολοι...Ρευμα παιρνουν και τα 2 κανονικα....Στο bios φενεται μονο το DVD...:crazy:...αν εχετε να προτεινετε κατι....

Αν μπορείς να αλλάξεις καλώδιο. Κατά περίπτωση αυτό μπορεί να είναι υπεύθυνο και ειδικά όταν είναι το σειριακό και όχι sata.

Αν μπορείς να αλλάξεις καλώδιο. Κατά περίπτωση αυτό μπορεί να είναι υπεύθυνο και ειδικά όταν είναι το σειριακό και όχι sata.

Εννοεις καλωδιοταινια....πφφφφ να δω που τις εχω χωμενες ...και εμενα κατι τετοιο μου κανει απλα η χρονικη στιγμη με παραξενευει...ευχαριστω παντως

Σημερα παλι εστρωσε...ειπα να δοκιμασω μια τελευταια με τα jumpers και επιασε...τι να πω;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.