Jump to content

Αναλυσεις

JdCZT

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια η ερωτηση απλη αλλα δεν εχω προηγουμενη εμπειρια...σκεφτομαι κατα το καλοκαιρακι να παιξει καινουρια οθονουλα και ειμαι μεταξυ 20" και 22"...Το θεμα μου περα απο τα χαρακτηριστικα που εχω κατασταλαξει ειναι οτι και οι 2 εχουν 1680x1050...στην περιπτωση της 22" δεν θα ειναι το πιξελ τραβηγμενο;Με λιγα λογια η 20" δεν θα εχει καλυτερη απεικονιση στην ιδια αναλυση αρα και καλυτερη ευκρινεια-ποιοτητα; :hm:

παρε την 22΄΄ με κλειστά μάτια, δεν ξερω τι οθόνη είχες πρίν αλλα εμένα απο 20 crt σε 20 tft μου φάνηκε πολύ μικρή λόγω του οτι κερδίζεις μεν σε πλάτος αλλα χάνεις σε ύψος. Δεν θα έχεις καθόλου πρόβλημα με τα Pixel αντιθέτως πιστεύω λόγω του οτι στις 22΄΄ θα φαίνονται μεγαλύτερη η ανάλυση και δεν θα σε κουράζει όπως στην 20''.

Απο 17 CRT ειμαι....μαλιστα οποτε λες για 22"...χμμμ.Ο χρονος θα δειξει το θεμα ειναι να βρω με τα χαρακτηριστικα που θελω 22" στην τιμη που υπολογιζω...Οποτε δεν παιζει ιδιαιτερη διαφορα ή παραμορφωση...κανενας αλλος;

Παιδια η ερωτηση απλα αλλα δεν εχω προηγουμενη εμπειρια...σκεφτομαι κατα το καλοκαιρακι να παιξει καινουρια οθονουλα και ειμαι μεταξυ 20" και 22"...Το θεμα μου περα απο τα χαρακτηριστικα που εχω κατασταλαξει ειναι οτι και οι 2 εχουν 1680x1050...στην περιπτωση της 22" δεν θα ειναι το πιξελ τραβηγμενο;Με λιγα λογια η 20" δεν θα εχει καλυτερη απεικονιση στην ιδια αναλυση αρα και καλυτερη ευκρινεια-ποιοτητα; :hm:

Εξαρταται πως το βλεπεις...

"τραβηγμενο" στην 22αρα ή

"μπασμενο" στην 20αρα :D

Νομιζω καλυτερα 22αρα. Πηγαινε σε ενα μαγαζι να τις δεις ολες σε δραση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.