kostasdriver Μάϊος 5, 2008 #61 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 Καλά τώρα μην συγκρίνουμε onboard κάρτα με κάρτα επιπέδου 8600GT. Η onboard θα παίξει κανένα Sims 2 ή κανένα Unreal Tournament 99, άντε κανένα 2003. H 8600GT, αν δεν είναι καμιά με DDR2, χοντρικά θα παίξει αρκετά games έστω και με medium quality. Εξάλλου το παιδί έχει πει για ταινίες. Από την στιγμή που έχει πει για ταινίες δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα για το framerate στο Crysis.Έτσι ακριβος φιλε yanni!!Τωρα αν παιζει κ κανα παιχνιδι κ σε medium αναλυσης δεν τρεχει κ τιποτε!!Στην τελικη οτι πληρωνεις παιρνεις!!ετσι δεν ειναι;;Εγω σημφωνο απολυτος μαζι σου...η 8600 gt μια χαρα καρτουλα ειναι για τα λεφτα της!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάϊος 6, 2008 #62 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Δηλαδη ηταν κακο που ρωτησε να παρει καποιες γνωμες απο εδω μεσα να καταληξει καπου;;κ η 8600 μια χαρα καρτα ειναι.Και γιατι στην 20 αρα δεν παιζεις παιχνιδια;;Εγω 20 αρα εχω και μια χαρα παιχνιδια παιζω!!!Μην λεμε κ οτι νανε!!Στο κατω κατω της γραφης ειχαμε πολυ μικροτερες οθονες καποτε!!!Μην τα ισοπδωνουμε ολα!!20 αρα μια χαρα ειναι!!:banging::banging:νιωσε!σε 20ρα οθονη θα εχεις 1600 φυσικη αναλυση,θα παιζει τιποτα η 8600?ΟΧΙ.η παιρνει 8800 και πανω η τιποτα,γιατι να πεταξει τα λεφτα του για να ΝΟΜΙΖΕΙ οτι θα εχει γρηγορο υπολογιστη,και μαλιστα αφου δεν τον χρειαζεται?και για να καταλαβεις για τι πραγμα μιλαμε δες κανα benchmark πρωταΈτσι ακριβος φιλε yanni!!Τωρα αν παιζει κ κανα παιχνιδι κ σε medium αναλυσης δεν τρεχει κ τιποτε!!Στην τελικη οτι πληρωνεις παιρνεις!!ετσι δεν ειναι;;Εγω σημφωνο απολυτος μαζι σου...η 8600 gt μια χαρα καρτουλα ειναι για τα λεφτα της!!αφου ειναι ολα οπως τα λες,για πες μου θα παιρνες αυτη τη καρτα η την 8800? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 6, 2008 #63 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 1600Χ1200 πάντως το 690G παίζει χαλαρά κάποια απλά ή παλιά games.Ρε συ Κώστα. Γιατί ασχολείσαι συνέχεια με benchmarks με onboard 780G? Το 780G είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων, επιπέδου 3450. Η 8600GT είναι άλλου επιπέδου κάρτα.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516936Υ.Γ. Πάντως η καλύτερη λύση βρισκόταν μέχρι και πριν 1-2 μέρες στις αγγελίες. ATI 1950Pro στα 65€ με εγγύηση 2+ χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάϊος 6, 2008 #64 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 οτι ειναι λιγο καλυτερη η 8600 ειναι,αλλα δεν αξιζει τα 70 επιπλεον ευρω...ετσι κι αλλιως δε προκειται να καταφερει να παιξει τιποτα,γιατι να τα σκασει?ας παρει την onboard Και αν αποφασισει να παιξει κανα παιχνιδι παιρνει καμια 3850 αργοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 6, 2008 #65 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Νομίζω ότι κάνεις λάθος. Η 8600GT σίγουρα δεν είναι τίποτα το τρομερό και όσο η τιμή της ήταν ακόμα 3ψήφια της απαξίωνα σε κάθε thread, μάλλον δικαιολογημένα. Σε σχέση όμως με το 780G είναι εντελώς άλλο επίπεδο. Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις Hybrid Crossfire πάνω σε μια μητρική με το 780G ώστε με την συμβολή και μιας 3450 να πλησιάσεις τις επιδώσεις μιας 8600GT.Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης. Από εκεί και πέρα έτσι όπως εννοείς το gaming ακόμα και η 3850 που έχω για πέταμα είναι. Με το να λες ότι δεν παίζεις τίποτα με μια 8600GT μάλλον υπερβάλλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάϊος 6, 2008 #66 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 σου υπενθυμιζω Ο υπολογιστης είναι γενικης χρησης χωρισ να χρείαζεται να παίξει απαιτητικα γραφικα, κ θα χρησημοποιηται για μουσικη, ταινιες και internetδωσε μου ενα λογο να παρει την 8600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 6, 2008 #67 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Να σου δώσω λόγο να πάρει την 8600GT; Μήπως επειδή ο ίδιος την επέλεξε; Εγώ δεν σκοπεύω να διαλέξω κάρτα γραφικών για τον ίδιο. Απλά αυτό που λέω είναι ότι η εν λόγο 8600GT έχοντας και DDR3 μνήμες στα 70€ είναι μια πολύ τίμια καρτούλα. Τώρα το αν θα του χρειαστεί ή όχι δεν το ξέρω αλλά ούτε και εσύ το γνωρίζεις.Από εκεί και πέρα αν αναφερθώ και στο quote που κάνεις, το "χωρισ να χρείαζεται να παίξει απαιτητικα γραφικα" δεν σημαίνει ούτε ότι δεν θα τρέξει 3D εφαρμογές ούτε ότι θα τρέχει Crysis με όλα τα settings στο Hi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 6, 2008 #68 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Και οταν παίξει δεν σημαίνει οτι θα παίξει και στην native ανάλυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάϊος 6, 2008 #69 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Και οταν παίξει δεν σημαίνει οτι θα παίξει και στην native ανάλυση... :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάϊος 6, 2008 #70 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Να σου δώσω λόγο να πάρει την 8600GT; Μήπως επειδή ο ίδιος την επέλεξε; Εγώ δεν σκοπεύω να διαλέξω κάρτα γραφικών για τον ίδιο. Απλά αυτό που λέω είναι ότι η εν λόγο 8600GT έχοντας και DDR3 μνήμες στα 70€ είναι μια πολύ τίμια καρτούλα. Τώρα το αν θα του χρειαστεί ή όχι δεν το ξέρω αλλά ούτε και εσύ το γνωρίζεις.Από εκεί και πέρα αν αναφερθώ και στο quote που κάνεις, το "χωρισ να χρείαζεται να παίξει απαιτητικα γραφικα" δεν σημαίνει ούτε ότι δεν θα τρέξει 3D εφαρμογές ούτε ότι θα τρέχει Crysis με όλα τα settings στο Hi. το οτι την επελεξε δε σημαινει οτι ειναι καλη επιλογη,γι αυτο ρωτησε εδω για να τον βοηθησουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Μάϊος 6, 2008 Author #71 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 το οτι την επελεξε δε σημαινει οτι ειναι καλη επιλογη,γι αυτο ρωτησε εδω για να τον βοηθησουμε. καταρχας, ευχαριστω ολους για τον χρονο σας, τι ενοεις δεν ειναι καλη επιλογη? προτιμας την onboard, απο μια καρτα με 256 ddr3?? πλακα μ κανεις? απο εποχες sis δεν επιλεγαμε ον μπορντ καρτες....εκτος και αν ηταν για χρηση γραφειου...παντως, αυτη η 8600 με την ddr3 μου φαινεται πολυ ΤΙΜΙΑ προταση!!! για το μπατζετ που εχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάϊος 6, 2008 #72 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 καταρχας, ευχαριστω ολους για τον χρονο σας,τι ενοεις δεν ειναι καλη επιλογη? προτιμας την onboard, απο μια καρτα με 256 ddr3?? πλακα μ κανεις? απο εποχες sis δεν επιλεγαμε ον μπορντ καρτες....εκτος και αν ηταν για χρηση γραφειου...παντως, αυτη η 8600 με την ddr3 μου φαινεται πολυ ΤΙΜΙΑ προταση!!! για το μπατζετ που εχω... προτιμαω την 3200onboard απο την 8600 οταν τα 70 ευρω πουα θα πανε χαμενα,να τα δωσω να παρω κατι που θα χρειαστω περισσοτερο...οθονη πχ.(κατι που θα κρατησεις καιρο ακομα) μη συγκρινεις την 3200 με τις αντιστοιχες sis..καμια σχεση.αυτες ηταν απλα για να επικοινωνει η οθονη με το pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Μάϊος 6, 2008 #73 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 για μενα ανεβα λιγο και παρε την 3850 στα 110€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάϊος 6, 2008 #74 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 αφου δε θελει να παιζει παιχνιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Μάϊος 6, 2008 #75 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 με αυτη την λογικη ας μεινει με την onboard και να τα ριξει αλλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.