KoMM Μάϊος 3, 2008 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 ή απλά είναι οφθαλμαπάτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 3, 2008 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 τι να πω και εγώ που εχω nVidia και την βλέπω έτσι :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Μάϊος 3, 2008 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 Εγω την βλεπω να γυρναει μερικες στροφες δεξια και μετα μερικες αριστερα,συνεχεια γινεται αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 3, 2008 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 ωωωωωωωωπα, ζεμπεκιά ρίχνει σε σένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάϊος 3, 2008 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 και γω nvidia εχω και δεν τα δειχνει ετσι λολγιατρε ειμαι καλα? εχω βαρεθει να τη κοιταζω.. αυτη εκει.. αριστερα δεν παει η τανα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 3, 2008 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα κόλπα για να παει όπου θες.Π.χ. κάνε σκρολ νταουν -λολ- ίσα να φαίνεται η μαύρη πατούσα.Απ το γκρι θα φαίνεται να πηγαίνει δεξιά/αριστερά αλλά απ την πατούσα θα μπορείς να "φανταστείς" πώς να παει.Σκρολ απ και βουαλα, χρησιμοποιείς άλλο μέρος του εγκεφάλου κατά βούληση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 3, 2008 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 riemann.... μη μου θυμιζεις αναλυση.... :rant:ρε σεις δεν ξερω... εγω συνεχεια δεξιοστροφα βλεπω να πηγαινει... μηπως εχω μισο εγκεφαλο? δεν ξερω.. :alien: ισως επειδη ειμαι αριστεροχειρας και εχω το ποντικι στο δεξι χερι... wtf εγω ανηστυχω παντως:toomuchne:toomuchne εδιτ ΔΕΝ Παιζει να πηγαινει αριστεροστροφα.. πατηστε ενα πριντ σκριν και θα δειτε οτι ο αριστερος ωμος(οταν κοιτας τον κωλ εεεε πλατη της) ειναι πανω απο το σταθερο ποδι... εσεις μπερδευεστε!!!!!! το σωστο ειναι δεξια!!!! Μη μου πανικοβάλλεσαι, μια οπτική απάτη είναι. Δε νομίζω να παίζει ρόλο το αν χρησιμοποιείς όλον τον εγκέφαλο και τα συναφή, αν και ποτέ δεν ξέρεις. Για όλον τον εγκέφαλο υπάρχουν παιχνίδια (είχα δει ένα στο pc-technology μια μέρα), αυτό δε νομίζω να είναι. Εστίασε στη σκιά, αν χρειαστεί κάλυψε τη γκόμενα με κάτι. Θα μπορέσεις σχετικά άνετα να τη φανταστείς να πηγαίνει ανάποδα. Λίγο αυτοσυγκέντρωση θέλει. Μετά προσπάθησε να φανταστείς και την υπόλοιπη γκόμενα να πηγαίνει έτσι, έχοντας στο νου σου τη σκιά, να πηγαίνει αριστερόστροφα. Όταν το καταφέρεις, παρατήρησε την πατούσα της - είναι σα να είναι "βιδωμένη" πάνω της και να γυρίζει διαφορετικά από το σώμα. Οπτική απάτη Edit Εδώ χρησιμοποιείς όλον τον εγκέφαλο + τα αντανακλαστικά σου: http://www.blackstate.gr/Brain_game.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 3, 2008 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 Σχεδιασμένο είναι το gifάκι έτσι, το άνοιξα μόλις με gif editor. Κάπου στα μεσαία frames, γίνεται invert η εικόνα και η τύπισα από εκεί που κοιτάει πίσω γυρνάει μπροστά. Από κει και πέρα προφανώς ο εγκέφαλος φτιάχνει την κίνηση όπως νομίζει στον καθένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 3, 2008 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 Τωρα χωρις πλακα.Μονο δεξιοστροφα παει.Εκανα τα πάντα απ αυτα που λέτε.Μεχρι και τα Hertz άλλαξα Αριστερα δεν πάει με τιποτα λέμε.ουτε μια φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάϊος 3, 2008 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 Παει demako... γυριζει καποια στιγμη και εγω πηγα να στραβωθώ λέμε αλλα τελικα οντως γυριζει απο καποια στιγμη και επειτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 3, 2008 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 Πάει ρει, συγκεντρώσου. Κι εγώ δυσκολεύτηκα λίγο, αλλά είναι οκ. Ειδικά αν καταφέρεις να κάνεις τη σκιά να αλλάξει φορά και εστιάσεις μετά κάπως κάτω αριστερά, αλλάζει η φορά. Όταν αλλάξει η φορά, παρατηρείς το πόδι να είναι λες και ξεχαρβαλώθηκε κανα lego Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 3, 2008 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 dem ωραίο πλασεδάκι κάνει η τύπισσα σε εσένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 3, 2008 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 χαχα πλασε ριχνει ζεμπεκιες ριχνει αριστεροστροφα δεν παει με την καμια.Αλλά Μη μου πανικοβάλλεσαι,Εδώ χρησιμοποιείς όλον τον εγκέφαλο + τα αντανακλαστικά σου:http://www.blackstate.gr/Brain_game.htmελεος ρε συ...που το βρηκες αυτο το καψιματικο..εχω κολλησει προσπαθω να ξεπερασω τα 35 sec...εκει στα 35 sec αρχιζουν οι ταρζανιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Μάϊος 3, 2008 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 αριστεροστροφα και εγω,παντα ημουν γκαου σε αυτα....δεν τα καταφερνω στην αυτοσυγκεντρωση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 3, 2008 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 ποιος θα ανοιξει με εναν καταραμένο GIF editor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάϊος 3, 2008 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 He did http://www.thelab.gr/showpost.php?p=724404&postcount=28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 3, 2008 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 Έχει σχέση με το θέμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 3, 2008 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 Όχι άσχημα, αλλά έχω την εντύπωση ότι αποσυγκεντρώνεσαι πολύ γρήγορα Εγώ Γερμανικά κάνω, φίλος από το MSN μου το 'πε. Αυτόν βάρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 3, 2008 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 Dem, unknown, racer για να μην χαλάσει αλλο η στριφογυριστήκαι αρχιζουν και αλλοι με scores κτλ.τα υπολοιπα εδώhttp://www.thelab.gr/showthread.php?t=50584εχει δικιο ο astrolabos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάϊος 4, 2008 Author #40 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 Ποιο καλό παιδί το χώρισε και δεν το είδα Καλά κάνει invert σε διαφορετικά σημεια στον καθένα? Δεν νομίζω να είναι ψευτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.