Jump to content

Το φαινόμενο της στριφογυριστής γκόμενας

alexis2044

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα κόλπα για να παει όπου θες.Π.χ. κάνε σκρολ νταουν -λολ- ίσα να φαίνεται η μαύρη πατούσα.Απ το γκρι θα φαίνεται να πηγαίνει δεξιά/αριστερά αλλά απ την πατούσα θα μπορείς να "φανταστείς" πώς να παει.Σκρολ απ και βουαλα, χρησιμοποιείς άλλο μέρος του εγκεφάλου κατά βούληση :hehe:

riemann.... μη μου θυμιζεις αναλυση.... :rant:

ρε σεις δεν ξερω... εγω συνεχεια δεξιοστροφα βλεπω να πηγαινει...

μηπως εχω μισο εγκεφαλο? δεν ξερω.. :alien:

ισως επειδη ειμαι αριστεροχειρας και εχω το ποντικι στο δεξι χερι... :woot:

wtf εγω ανηστυχω παντως:toomuchne:toomuchne

εδιτ ΔΕΝ Παιζει να πηγαινει αριστεροστροφα.. πατηστε ενα πριντ σκριν και θα δειτε οτι ο αριστερος ωμος(οταν κοιτας τον κωλ εεεε πλατη της) ειναι πανω απο το σταθερο ποδι... εσεις μπερδευεστε!!!!!! το σωστο ειναι δεξια!!!!

Μη μου πανικοβάλλεσαι,

μια οπτική απάτη είναι. Δε νομίζω να παίζει ρόλο το αν χρησιμοποιείς όλον τον εγκέφαλο και τα συναφή, αν και ποτέ δεν ξέρεις. Για όλον τον εγκέφαλο υπάρχουν παιχνίδια (είχα δει ένα στο pc-technology μια μέρα), αυτό δε νομίζω να είναι.

Εστίασε στη σκιά, αν χρειαστεί κάλυψε τη γκόμενα με κάτι. Θα μπορέσεις σχετικά άνετα να τη φανταστείς να πηγαίνει ανάποδα. Λίγο αυτοσυγκέντρωση θέλει.

Μετά προσπάθησε να φανταστείς και την υπόλοιπη γκόμενα να πηγαίνει έτσι, έχοντας στο νου σου τη σκιά, να πηγαίνει αριστερόστροφα. Όταν το καταφέρεις, παρατήρησε την πατούσα της - είναι σα να είναι "βιδωμένη" πάνω της και να γυρίζει διαφορετικά από το σώμα.

Οπτική απάτη ;)

Edit

Εδώ χρησιμοποιείς όλον τον εγκέφαλο + τα αντανακλαστικά σου:

http://www.blackstate.gr/Brain_game.htm

Σχεδιασμένο είναι το gifάκι έτσι, το άνοιξα μόλις με gif editor. Κάπου στα μεσαία frames, γίνεται invert η εικόνα και η τύπισα από εκεί που κοιτάει πίσω γυρνάει μπροστά. Από κει και πέρα προφανώς ο εγκέφαλος φτιάχνει την κίνηση όπως νομίζει στον καθένα.

Τωρα χωρις πλακα.

Μονο δεξιοστροφα παει.

Εκανα τα πάντα απ αυτα που λέτε.

Μεχρι και τα Hertz άλλαξα

Αριστερα δεν πάει με τιποτα λέμε.

ουτε μια φορά.

Πάει ρει, συγκεντρώσου. Κι εγώ δυσκολεύτηκα λίγο, αλλά είναι οκ. Ειδικά αν καταφέρεις να κάνεις τη σκιά να αλλάξει φορά και εστιάσεις μετά κάπως κάτω αριστερά, αλλάζει η φορά.

Όταν αλλάξει η φορά, παρατηρείς το πόδι να είναι λες και ξεχαρβαλώθηκε κανα lego :p:D

χαχα πλασε ριχνει ζεμπεκιες ριχνει

αριστεροστροφα δεν παει με την καμια.

Αλλά

Μη μου πανικοβάλλεσαι,

Εδώ χρησιμοποιείς όλον τον εγκέφαλο + τα αντανακλαστικά σου:

http://www.blackstate.gr/Brain_game.htm

ελεος ρε συ...

που το βρηκες αυτο το καψιματικο..εχω κολλησει

προσπαθω να ξεπερασω τα 35 sec...

εκει στα 35 sec αρχιζουν οι ταρζανιες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.