alexis2044 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2008 Λοιπόν, άμα βλέπετε την κυρία απο κάτω να γυρνάει /χορεύει προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού, αξιοποιείτε περισσότερο το δεξί μέρος του εγκεφάλου σας. Αν τη βλέπετε να γυρίζει αντίθετα προς τη φορα των δεικτών του ρολογιου, αξιοποιείτε περισσότερο το αριστερό μέρος του εγκεφάλου σας... Περιέργο αλλά πρέπει να ναι αλήθεια.... Εγώ την βλέπω να κινείται αντίθετα απο τη φορα του ρολογιου...
Rock_H Απρίλιος 30, 2008 #3 Απρίλιος 30, 2008 Παλιό...Εστίασε στα ''γκρι πόδια καλύπτοντας τα μαύρα πόδια και θα αλλάζει φορά...
alexis2044 Απρίλιος 30, 2008 Author #4 Απρίλιος 30, 2008 αλλάζει συνέχεια...Αμα σφίγγεις το δεξί σου χερι θα τη δεις να γυριζει απο τη μια...Αμα σφιγγεις το αριστερο θα τη δεις να γυριζει απο την αλλη...Αναλογα με ποιο τμημα του εγκεφαλου σου χρησιμοποιειται περισσοτερο.
Rock_H Μάϊος 1, 2008 #5 Μάϊος 1, 2008 Αμα σφίγγεις το δεξί σου χερι θα τη δεις να γυριζει απο τη μια...Αμα σφιγγεις το αριστερο θα τη δεις να γυριζει απο την αλλη...Αναλογα με ποιο τμημα του εγκεφαλου σου χρησιμοποιειται περισσοτερο.Kαλά όχι και έτσι τόσο απλά...Εχει να κάνει σχέση με πολλά...
LevelOne Μάϊος 1, 2008 #6 Μάϊος 1, 2008 Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε την να γυρνάει όπως θέλετε. Ειτε αριστερόστροφα ειτε δεξιόστροφα. Ανοιξτε τα, και θα δείτε οτι οντως γυρναει προς τα εκει που θέλετε (αυθυποβολή)... Καλό...
Rock_H Μάϊος 1, 2008 #9 Μάϊος 1, 2008 Εστιάστε στα πόδια τα γκρί και προσπαθήστε με μισάνοιχτα μάτια να φανταστείτε οτι στρέφεται απο την άλλη πλέυρά.Εν ανάγκη καλύψτε την κοπέλα απο τα γόνατα και πάνω.
hurin Μάϊος 2, 2008 #10 Μάϊος 2, 2008 Εστιάστε στα πόδια τα γκρί και προσπαθήστε με μισάνοιχτα μάτια να φανταστείτε οτι στρέφεται απο την άλλη πλέυρά.Εν ανάγκη καλύψτε την κοπέλα απο τα γόνατα και πάνω. O.K. τώρα έπιασε
unknown Μάϊος 3, 2008 #13 Μάϊος 3, 2008 O.K. τώρα έπιασε εγω με τη φορα του ρολογιου βλεπω να κινειταιι... τα παντα εκανα απο αυτα που ειπατε και αυτη εκει να στριβει δεξια!!! να ανυσηχω? παντως η ρογα ειναι ολα τα λεφτα... εδιτ/.. ο bro λεει οτι μια τη βλεπει δεξιοστροφα και μια αριστεροστροφα ρεεεεεεεεεεε τι παιζει εδω???? πως θα τη κανω να παει αντιθετα απο το ρολοι????????????
f117 Μάϊος 3, 2008 #14 Μάϊος 3, 2008 λολ κοίτα την συνέχεια....θα αλλάξει μόνη της....αλλιώς βρε ένα GIF editor..hahahahaah
racer Μάϊος 3, 2008 #15 Μάϊος 3, 2008 εδιτ/.. ο bro λεει οτι μια τη βλεπει δεξιοστροφα και μια αριστεροστροφαMe too:tongue:
deninho Μάϊος 3, 2008 #16 Μάϊος 3, 2008 η π(χ) ειναι καμια γνωστη συναρτηση η την εχει απλα για ψαρωμα? http://en.wikipedia.org/wiki/Prime-counting_function Αν σε ενδιαφέρει, κάτσε βρες τη λύση της υπόθεσης του Riemann. Δίνουν και ένα εκατομμύριο δολλάρια. Αν και με την τωρινή ισοτιμία δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει
unknown Μάϊος 3, 2008 #17 Μάϊος 3, 2008 riemann.... μη μου θυμιζεις αναλυση.... :rant: ρε σεις δεν ξερω... εγω συνεχεια δεξιοστροφα βλεπω να πηγαινει... μηπως εχω μισο εγκεφαλο? δεν ξερω.. :alien: ισως επειδη ειμαι αριστεροχειρας και εχω το ποντικι στο δεξι χερι... wtf εγω ανηστυχω παντως:toomuchne:toomuchne εδιτ ΔΕΝ Παιζει να πηγαινει αριστεροστροφα.. πατηστε ενα πριντ σκριν και θα δειτε οτι ο αριστερος ωμος(οταν κοιτας τον κωλ εεεε πλατη της) ειναι πανω απο το σταθερο ποδι... εσεις μπερδευεστε!!!!!! το σωστο ειναι δεξια!!!!
greekfragma Μάϊος 3, 2008 #19 Μάϊος 3, 2008 εγω παλι την βλεπω τελειως γυμνη σε ελικοπτερατο mode:hehe:
Rock_H Μάϊος 3, 2008 #20 Μάϊος 3, 2008 riemann.... μη μου θυμιζεις αναλυση.... :rant:ρε σεις δεν ξερω... εγω συνεχεια δεξιοστροφα βλεπω να πηγαινει... μηπως εχω μισο εγκεφαλο? δεν ξερω.. :alien: ισως επειδη ειμαι αριστεροχειρας και εχω το ποντικι στο δεξι χερι... wtf εγω ανηστυχω παντως:toomuchne:toomuchne εδιτ ΔΕΝ Παιζει να πηγαινει αριστεροστροφα.. πατηστε ενα πριντ σκριν και θα δειτε οτι ο αριστερος ωμος(οταν κοιτας τον κωλ εεεε πλατη της) ειναι πανω απο το σταθερο ποδι... εσεις μπερδευεστε!!!!!! το σωστο ειναι δεξια!!!! Χωρίς να έχω σκοπό να σε προσβάλω απλά είσαι τελείως λάθος σε αυτό που λες. Δεν υπάρχει σωστή και λάθος φορά... Έχει να κάνει ανάλογα με το ημισφαίριο του εγκεφάλου που εκείνη την στιγμή βρίσκεται σε μεγαλύτερη διέγερση, Έτσι υπάρχει το Επικρατητικό Ημισφαίριο απο το οποίο ελέγχονται οι εξής λειτουργίες: - Εντόπιση συγκεκριμένων αντικειμένων στον χώρο - Επικρατούσα χρήση του ενός χεριού - Ικανότητα εκφοράς λόγου - Αντίληψη του γραπτού και του προφορικού λόγου και το Υπολειπόμενο ημισφαιριο απο το οποίο ελέγχονται: - Γενική αντίληψη του χώρου - Δημιουργία κατασκευών στον χώρο - Αναγνώριση προσώπων - Αναγνώριση μουσικής - Τονισμός των λέξεων με έμφαση Γενικά μπορεί να αποδώσει κανείς στο επικρατητικό ημισφαίριο περισσότερο αναλυτική λειτουργία, ενώ στο υπολειπόμενο ημισφαίριο περισσότερο συνθετικώς γενικευμένες λειτουργίες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.