Jump to content

καλωδιο ethernet

Mama Africa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδες απο που με συμφερει να παρω ενα??

θελω κοντα στα 12 μετρα..επισης αν ξερει καποιος ποσο βγαινει περιπου το μαλλι??

παρεπιπτοντως κοιτουσα πλαισιο και ειδα αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978275&product=878138...

ειναι αυτο που ψαχνω?εχει καμια διαφορα το χρωμα?

θελω να συνδεσω το πισι του αδερφου μου στο ρουτερ που ειναι στο δωματιο μου.και για να μην το εχω χυμα στο πατωμα λεω να το παω τοιχο τοιχο οποτε παει κοντα στα 10-12 μετρα.

στουρναρη αν παω λογικα θα βρω απλα ρωταω αν υπαρχει κατι must..

κατι τετοιο ας πουμε? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750108

ethernet δεν ειναι αυτο?

ψαχνω κατι σε UTP ή FTP?

Ναι αγοράζεις Pirellι cat 6 10 ευρώ το μέτρο και με επίχρυσα βύσματα για να μην έχει απώλειες. Ε δεν νομίζω ότι 160 ευρώ είναι πολλά για το must.

Ναι αγοράζεις Pirellι cat 6 10 ευρώ το μέτρο και με επίχρυσα βύσματα για να μην έχει απώλειες. Ε δεν νομίζω ότι 160 ευρώ είναι πολλά για το must.

160 :-O

παει πολυ το μαλλι..φτηνη λυση θελω..δεν θα πληρωσω και 160 για να συνδεσω 2 υπολογιστες σε ενα ρουτερ

μμμ..δεν ηξερα οτι ηταν τοσο ακριβα..θα προτιμουσα τοτε κατι φτηνοτερο..

αποτι καταλαβα δηλαδη ψαχνω κατι σε cat5..

καποια ιδιαιτερη λυση?η οτι και να παρω δεν θα δω διαφορα?(αφηνουμε εξω το must)

Επίχρυσους κονέκτορες...:toomuchne

Τι να το κάνει το cat 6.???? και όλο το σύστημα πρέπει να είιναι cat 6 verified.

Θα σου πρότεινα για γρήγορα.

Να πας σε μαγαζί με ηλεκτρικά και να αγοράσεις όσα μέτρα θέλεις. Και...Υπάρχει περίπτωση το ίδιο το μαγαζί να στο ετοιμάσει με τους συνδέσμους.

ευχαριστω παιδια..απλα δεν ηξερα οτι βγαινει τοσο ακριβα γι΄αυτο ειπα must..

τελικα αυτο θα κανω..μια βολτα στη στουρναρη

μην πας στουρναρη, σε ηλεκρονικαδικα πηγαινε, κατουμα, μπουριωτη, βενιερη, φανο, ακτινιο, αυτοι θα σου κοψουν οσο ποιοτικο καλωδιο θες και βαζεις εσυ οτι κοννεκτορες θες ;)

ok και παλι ευχαριστω!

*ο φανος νομιζω ειναι στη σολομου ετσι?ειναι πιο κατω απο την τζωρτζ η πιο πανω προς πλατεια δηλαδη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.