Jump to content

Γιατι χαμηλωνει η ενταση?

cabdik

Recommended Posts

ρε παιδια μερικες φορες διαπιστωνω οτι η ενταση του ηχου στα windows (XP) ειναι χαμηλωμενη. για να την επαναφερω παω στις ιδιοτητες ηχου και βλεπω οτι στην στηλη κυματομορφη ειναι χαμηλωμενος ο δεικτης. και ενω εγω τον ανεβαζω, καποιες φορες ξαναχαμηλωνει και δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο. μηπως μπορει να μουλυσει την απορια καποιος? ειναι λιγο σπαστικο αυτο..!!

δεν εχω προσεξει! μπορει να αλλαζει την ενταση των win ενας media player? και δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο? δεν εχω ορεξη να αλλαζω καθε φορα την ενταση. δεν μπορει να μεινει στην ενταση που το βαζω εγω? σωνει και καλα θα αλλαζει οποτε ανοιγω εναν media player? εχω VLC, POWERCINEMA και το media player του NERO.

Bαλε στα media players το control της εντασής τους να αντιστοιχει στο volume (master) των windows και οχι στο wave out των windows.

Σε καποιο απο αυτα αντιστοιχει το wave κ σου δημιουργει το προβλημα.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.