Jump to content

Χάθηκε ένα μέρος του σκληρού μετά από format...

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αφού τσίμπησα το ράπτορ μου, ειπα να κάνω φορματ σε όλους τους δίσκους, αλλα μόλις μπήκα στα windows αντίκρισα αυτό.

51869098up3.jpg

πρώτη φορά μου συμβαίνει, καμιά φορα ένα μέρος είναι unlocated, αλλα τώρα δεν ξέρω τι έχει γίνει, καμιά ιδέα?

δε φένεται και πολύ καλά αλλα η γενική ιδέα είναι οτι στο disk management ο δίσκος φένεται περίπου 300GB ενώ στο My computer φένεται οτι είναι 127GB

O δίσκος είναι 320 άρα το disk management έχει δίκιο, πως θα κάνω το my computer να συμφωνήσει?

έχει σημασία? Μέσα απο τα windows...Right click στον δισκο και μετα Format...Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι?

έχει σημασία? Μέσα απο τα windows...Right click στον δισκο και μετα Format...Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι?

Ναι, με το cd των windows.

χμμμ, όντως, λέτε να είναι αυτό το πρόβλημα...μπορω να το αντιμετωπίσω χωρίς κιάλλο format?

ωραίος, να κάτι που δεν ήξερα...αλλα κάτι δεν πάει καλά όταν ανοίγω το Link πετάγεται αυτο εδω

88033563pa3.jpg

τι ακριβώς είναι αυτό που μου στέλνεις, θα μπορούσα να το κάνω χειροκίνητα?

Windows XP Service Pack 2 is installed. It is not necessary to set EnableBigLba in the Windows registry for this version of Windows. There is nothing you need to do.

ααα κατάλαβα τι μλκία έκανα, αυτο είναι το αρχείο στο desktop...:p σοζ βλακεία μου...πες μου όμως τι γίνετε να μάθω κιόλας, τι είναι αυτό που μου έστειλες γτ δεν τον έβλεπα τον δίσκο...

Εαν το BigLba δεν ειναι Enable τοτε δεν μπορει να φορμαρει τον δισκο πανω απο 137 giga συμφωνα με το DOS, γιατι δεν τον "βλεπει" τοσο.

κι όμως όταν έτρεξα το setup μου λεει βρήκαμε έναν δίσκο μεγαλυτο από 137 θα αλλάξουμε το registry και θα κάνει restart, όλα μιά χαρά έβαλε το EnableBigLba αλλά ο δίσκος δεν άλλαξε...ΝΤFS είναι ο δίσκος άλλα κοίτα τι λέει αφτο το data lifeguard Tools (http://img232.imageshack.us/img232/9922/25027720dh8.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.