HotPeanut Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2008 Είπα να βάλω τα vista ultimate 32bit και εγώ σε raid 0 με 2*250gb, αλλά αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι. Πρώτα στήνω 2 volumes από το μενού του raid controller (Ctrl-I) τα γνωστά δλδ. Το πρώτο volume το φτιάχνω 40gb με stripe size 32k. Tο δεύτερο volume (όλα τα υπόλοιπα διαθέσιμα gb) με stripe size 128k. Βάζω το δισκάκι των Vista στο drive και μπουτάρω από εκεί...μπλα μπλα τα γνωστά βήματα..φτάνω στο σημείο που πρέπει να επιλέξεις τον δίσκο που θα κάτσουν τα vista. Μου εμφανίζονται 2 unpartioned spaces, ένα με 40Gb και ένα με τα υπόλοιπα. Κάνω format τον πρώτο και πατάω next για να γίνει η εγκατάσταση αλλά τπτ. Μου λέει κάτω κάτω ότι δεν μπορεί να βρει κάποιο volume που να τηρεί κάποια κριτήρια Πατάω και install drivers στην τελική, βρίσκει από την δισκέτα τους drivers της Intel για το ich9r, αλλά και πάλι τπτ. Υπάρχει καμιά γνώμη? Edit: Το πρόβλημα εμφανίζεται εδώ http://www.legitreviews.com/article/454/3/ Ενώ εμφανίζονται τα 2 volumes, βγάζει ένα ! από κάτω με ένα μνμ και δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 3, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 Τελικά λύθηκε το πρόβλημα. Απλά μετά το σετάρισμα του raid, έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση στο pc. Κουφό; αλλά έτσι είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.