GoMaR Μάϊος 6, 2008 #61 Μάϊος 6, 2008 Οι tray αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν καθόλου συσκευασία. Αυτές οι συσκευασίες που έχουν ποιο πολύ ιδιοκατασκευές του Πλαισίου μου φαίνονται. Οπότε οι δαχτυλιές ίσως να ήταν του υπαλλήλου που έβαζε τον επεξεργαστή στο κουτάκι.ναι δε λεω,μπορει να ειναι και αυτο , απλως εγω θελω να σταθω αλλου.Στο ποσο ευκολο ειναι να μπερδεψεις τον πελατη
yanni Μάϊος 6, 2008 #62 Μάϊος 6, 2008 Και να μπερδέψεις και να κοροϊδέψεις. Σε αυτό συμφωνώ. Δεν υπάρχει θέμα.
kitaro Μάϊος 15, 2008 #63 Μάϊος 15, 2008 το λοιπον ξεκιναω την ιστορια μου! αγορα στις 13-05 μιας asus maximus formula με πολλα αλλα παρελκομενα απο το γνωστο καταστημα. μονταρισμα στο σπιτι , ολα καλα εσβησε το pc κατα την εγκατασταση win xp , πηρε μετα μπρος και το βραδυ κατα την εγκατασταση παιχνιδιου εσβησε ξανα. ξεμονταρισμα απο την αρχη και αφου εβγαλα cpu ειδα οτι στην βαση ηταν στραβομενο ενα πικνωτακι , αν το λεω καλα . παω σημερα στο καταστημα , μου λενε οτι θα το δουνε τεχνικοι,το βλεπουνε μας λενε οτι εφταιγε το bios κανουν αναβαθμιση,εμεις ζηταμε να αντικατασταθει ,λενε οχι κανενα προβλημα δεν θα εχει.το περνουμε ,δεν βλεπουλε κατω απο το πλαστικο της βασης τι επικτρατει.ερχομαστε σπιτι,βγαζουμε το πλαστικο και μας μενει στο χερι το πρωην στραβο πυκνωτακι.παμε παλι πισω.μου σου ξου.δεν το καληπτει η εγγυηση με δοσεις πολλης ειρωνιας και οτι θα παει στην αντιπροσωπια να μας απαντηση αυτη αν το δεχεται μεσα στην εγγυηση!!!! απο που να αρχισω κ απο που να τελειωσω τις φωνες??
magicman Μάϊος 15, 2008 #64 Μάϊος 15, 2008 οταν λες μονταρισμα τι εννοεις? vmod και τετοια?τι ειχε κατω απο το πλαστικο(socket)?
Kostas007 Μάϊος 15, 2008 #65 Μάϊος 15, 2008 φιλε κιταρο ας προσεχες.τοσο καιρο τα λεμε εδω μεσα και επιμενετε να ψωνιζετε απο εκει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.