vasi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2008 Κοροϊδία από το eshop, δεν εχει συμπληρωθεί ένας χρόνος από την αγορά της κάρτας γραφικών μου , μια asus 8800gtxη οποια καηκε !! Την εδωσα πίσω στο esopoind για ελεγχο και αντικατασταση , μετα απο μια εβδομαδα η καρτα ηρθε, και αντικαταστάθηκε, προτού την παραλάβω τηλεφώνησα στα κέντρικα του eshop , αν γίνετε να μου δοθεί ένα άλλο προϊών αντί της κάρτας, με διαβεβαιώνει ο πωλητής οτι η καρτα αντικαταστάθηκε απο την ίδια την ASYS και δεν γίνεται,οπότε τον πίστεψα και αποφάσισα να πεταχτώ στο eshop να παραλαβω την καρτα ,πριν την παραλαβω ανοίγω την συσκευασία της κάρτας και βλέπω οτι η συσκευασία είναι η δικιά μου η παλιά, και μέσα δεν είχε καρτα της ASYS αλλα μια πράσινη οεμ έκδοση , αυτό δεν είναι ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ , διαβεβαιώνει ο πωλητής ότι η κάρτα αντικαταστάθηκε από την ίδια την ASYS αυτο δεν ειναι ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ , το να δίνουν στους πελάτες μεταχειρισμένα από rma ή και ακόμα απο επιστροφές , δεν ειναι ΑΠΑΤΉ !!διότι τα προϊόντα αυτα που μας πασάρουν ή θα έπρεπε να τα στείλουν στην μητρική εταιρεία ή αλλιώς να τα είχαν καταστρέψει!!!
dark221416003258 Μάϊος 3, 2008 #3 Μάϊος 3, 2008 πού σωστός ο φράγκμας...έχει βουήξει όλο το νετ, και μετά πάτε και τα παίρνετε όλα από εκεί...φιλαράκο μου συγνώμη κιόλας αλλά είσαι μέλος από το 2005...καμία δικαιολογία...αλλά επειδή σε βλέπω ότ σε τσουρουφλάει και σε καίει...πάρε ένα τηλ εδώ και ότι κάνεις...αλλά αφού στην έχουν αλλάξει μην περιμένεις και πολλά...
katevastiras1416003242 Μάϊος 3, 2008 #4 Μάϊος 3, 2008 Έλα ρε παιδιά. Μή μηλάτε έτσι. "καλα να πάθεις κτλ"
vasi Μάϊος 3, 2008 Author #5 Μάϊος 3, 2008 dark22, ήταν η τελευταία αγορά αυτή !! τώρα προτιμάω τις αγορές από το πλαίσιο!! Θέλω να έχω καλή την ψυχική μου ηρεμία!!. Δεν την παρέλαβα την κάρτα !!!
greekfragma Μάϊος 3, 2008 #6 Μάϊος 3, 2008 Έλα ρε παιδιά. Μή μηλάτε έτσι. "καλα να πάθεις κτλ"το δικο μου ποστ δεν λεει πουθενα καλα να παθεις.απλα δεν καταλαβαινω γιατι καποιο μελος γραμμενο απο το 2005, κοντα 3 χρονια δηλαδη να αγορασει κατι τοσο ακριβο απο το συγκεκριμενο καταστημα ενω ξερει οτι εκει που θα δωσεις 20-50ευρω λιγοτερα απο multirama-plaisio κινδυνευεις να φυγεις με 200ευρα απο ψυχιατρικες επισκεψεις
dark221416003258 Μάϊος 3, 2008 #7 Μάϊος 3, 2008 dark22, ήταν η τελευταία αγορά αυτή !! τώρα προτιμάω τις αγορές από το πλαίσιο!! Θέλω να έχω καλή την ψυχική μου ηρεμία!!. Δεν την παρέλαβα την κάρτα !!!ε τότε πάρε στο τηλέφωνο που σου έδωσα και κάνε ότι σου πούνε...σε μια μέρα θα έχεις ξεμπερδέψει...
GoMaR Μάϊος 3, 2008 #9 Μάϊος 3, 2008 πού σωστός ο φράγκμας...έχει βουήξει όλο το νετ, και μετά πάτε και τα παίρνετε όλα από εκεί...φιλαράκο μου συγνώμη κιόλας αλλά είσαι μέλος από το 2005...καμία δικαιολογία...αλλά επειδή σε βλέπω ότ σε τσουρουφλάει και σε καίει...πάρε ένα τηλ εδώ και ότι κάνεις...αλλά αφού στην έχουν αλλάξει μην περιμένεις και πολλά...Κ ομως υπαρχουν φορες που θα σου κατσει η στραβη και θα πρεπει να αγορασεις..Οταν εψαχνα για μνημες , ηθελα να παρω τις ballistix (της υπογραφης μου) ε ΜΟΝΟ το eshop τις ειχε.Παρολο που ειμαι 2006 μελος εδω μεσα , παρολο που πριν απο το 2006 εχω τραβηξει τοσα με το εν λογο καταστημα και σαφως λεω σε 3ους να μην αγοραζετε απο εκει , ηρθε η στιγμη να αγορασω.Ξερω το ρισκο ξερω και τι θα τραβηξω..
tyxeros Μάϊος 3, 2008 #10 Μάϊος 3, 2008 Προσφατα παρακολοθουθησα ενα τηλεφωνικο διαλογο ενος πωλητη εκει περα με καποιον πελατη ο οποιος ειχε δωσει κατι για Rma και ζητουσε αν ηταν εφικτο να του δωσουν το ιδιο προιον αλλης εταιρειας. ( Προφανος δεν ειχαν το προιον της ιδιας εταιρειας πλεον). Και ο πωλητης ελεγε πως θα ηταν αθεμιτο να κανουν κατι τετοιο γιατι δεν μπορει να χαλαει κατι της π.χ. Asus και να του το αλλαξουν με Gigabyte γιατι δεν θα μπορουν να το καλυψουν στο Rma ( και λογικο το ακουω). Του ελεγαν ομως για πιστωτικο.
chrisnitro2000 Μάϊος 3, 2008 #11 Μάϊος 3, 2008 Μούφες των πωλητών, μια χαρά μπορούν να σου δώσουν ότι θες...Φυσικά μόνο άμα δεν έχει το ίδιο διαθέσιμο.
Eaglenik Μάϊος 3, 2008 #12 Μάϊος 3, 2008 Οπως ειπε και ο Gomar πολλες φορες πρεπει να αγορασεις απο εκει διοτη μονο το eshop το εχει χαρης στην τεραστια ποικιλια του.
racer Μάϊος 3, 2008 #13 Μάϊος 3, 2008 Και εγώ είμαι στην περίπτωση του Gomarιού.. Ήθελα μια IP35 Pro και μόνο εκεί είχαν..
DarkSaga Μάϊος 3, 2008 #14 Μάϊος 3, 2008 αν έχει τις ίδιες επιδόσεις και χαρακτηριστικά ή παραπάνωδεν μπορείς να ζητήσεις συγκεκριμένα το ίδιο που είχεςδεν το βρίσκω φαουλ αυτή τη φορά τσάμπα φωνάζεις.
GoMaR Μάϊος 3, 2008 #15 Μάϊος 3, 2008 Δε νομιζω πως με καλυπτει αυτη η απαντηση..Τοτε ποιος ο λογος να υπαρχουν τοσες εταιριες στην αγορα ; γιατι να με αναγκασει να κινηθω προς ενα προιον και να μην εχω ελευθερια επιλογης ;Μιλαω γενικα παντα
stackeras Μάϊος 3, 2008 #16 Μάϊος 3, 2008 Ρε παιδιά ποτε θα καταλάβετε ότι από το eshop αγοράζουμε ΜΟΝΟ κάτι που δεν θα χρειαστεί τυχόν RMA. Το κατάστημα είναι χειρότερο και από κλεφτες. Ο κλέφτης το παίρνει και άντε για. Αυτοί στα περνούν και σε δουλεύουν κιόλας. ΜΑΚΡIA!!!Εμείς τους κάναμε μάγκες εμείς μπορούμε να τους κλείσουμε κιόλας. Το ζητούμενο δεν είναι όμως να κλείσουν και να χάσουν την δουλειά τους πολλά άτομα αλλα να νιώσουν ότι έρχεται και να αλλάξουν πολιτική.
Occultist Μάϊος 3, 2008 #17 Μάϊος 3, 2008 Ο νόμος πάντως δεν τους υποχρεώνει να σου αντικαταστήσουν με ακριβώς το ίδιο, αλλά με κάτι αντίστοιχης χρηστικότητας. Από τη στιγμή που 8800gtx έδωσες για rma, και 8800gtx πήρες πίσω, τυπικά είναι καλυμμένοι. Και εδώ που τα λέμε, σίγα τη διαφορά δηλαδή άμα δεν είναι asus. Τα πιο πολλά είναι reference design. Και την ψύκτρα, οι περισσότεροι εδώ τη χρησιμοποιούν μόνο όταν είναι να την κοτσάρουν πίσω όταν θέλουν να κοροϊδέψουν για το rma... Σύμφωνοι ότι το ιδανικό θα ήταν να πάρεις μια ίδια και ότι σε άλλο κατάστημα μπορεί να είχες καλύτερη εξυπηρέτηση, αλλά όχι ότι σε 'έκλεψαν' κιόλας...
jpavly Μάϊος 3, 2008 #18 Μάϊος 3, 2008 αν έχει τις ίδιες επιδόσεις και χαρακτηριστικά ή παραπάνωδεν μπορείς να ζητήσεις συγκεκριμένα το ίδιο που είχεςδεν το βρίσκω φαουλ αυτή τη φορά τσάμπα φωνάζεις.Συμφωνώ με τον Λευτέρη. Σου έδωσαν όμοιο προϊόν και τέρμα. Το thread είναι άκυρο για μένα.Γίνεστε υπερβολικοί με τα RMA, θέλετε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Καλομάθατε κάθε φορά που σας "χαλάει" κάτι, να παίρνετε τσάμπα το τελευταίο μοντέλο.
mihalis87gr Μάϊος 3, 2008 #20 Μάϊος 3, 2008 Αν είναι διαφήμιση να το σβήσουν οι mods, αλλά προσωπικά πολλές φορές σε παρόμοια περιστατικά δόθηκε λύση επειδή είμαι μέλος του ΚΕΠΚΑ (Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών)Ακόμα και αν δε βρεθεί λύση, το κεπκα αναλαμβάνει δικαστικά χωρίς καμία υποχρέωση του πελάτη.Με έχει βοηθήσει πολλές φορές, δοκιμάστε το!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.