jpcupra Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2008 Κοντευω να σκασω...:hm: Εχω αγορασει εδω και 1 εβδομαδα το συγκεκριμενο usb tv-tuner...ολα καλα με τα time shifting του, με schedule recording του, με τα teletext του, με τα ολα του λεμε...!!!! το θεμα γινεται οταν παω να κανω schedule recording, γιατι οταν κανω live recording γραφει οκ...Οταν λοιπον παω να κανω προγραμματισμενη εγγραφη.μου τα γραφει ΜΠΛΕ!!!!λες και το ταϊσα βιαγκρα!!!:hehe:Το κορυφαιο ερχεται τωρα... Μολις ανοιξω παλι το προγραμμα(power cinema-ερχεται μαζι με το usb) τοτε απο μπλε συνεχιζει και το γραφει κανονικα...!!!!:O να ειναι bug του προγραμματος?να ειναι bug του usb? εβγαλα-ξαναβαλα drivers...τπτ...τι να κανω???:help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Μάϊος 2, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 κανενας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάϊος 3, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 Μιλάς για Scheduled recording με timer event και wake του pc όταν αυτό είναι κλειστό, ή scheduled recording με ήδη ανοιχτό το pc?Για την πρώτη περίπτωση κοίτα αυτό..είναι από τα FAQ's του PowerCinema της Cyberlink (που προφανώς είναι bundled με την καρτα σου...)...δεν υποστηρίζεται...Αν δεν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση :Drivers έχεις τους v1.0 ή τους v2.0 beta ?Αν δεν βρείς μόνος λύση ή από τα παραπάνω, στείλε το πρόβλημα στο support της Gigabyte για να παρεις και από αυτούς μια απάντηση...είναι άμεσοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Μάϊος 3, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2008 Μιλάς για Scheduled recording με timer event και wake του pc όταν αυτό είναι κλειστό, ή scheduled recording με ήδη ανοιχτό το pc?Για την πρώτη περίπτωση κοίτα αυτό..είναι από τα FAQ's του PowerCinema της Cyberlink (που προφανώς είναι bundled με την καρτα σου...)...δεν υποστηρίζεται...Αν δεν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση :Drivers έχεις τους v1.0 ή τους v2.0 beta ?Αν δεν βρείς μόνος λύση ή από τα παραπάνω, στείλε το πρόβλημα στο support της Gigabyte για να παρεις και από αυτούς μια απάντηση...είναι άμεσοι...μιλαμε για την δευτερη περιπτωση και ναι δοκιμασα και τους beta... τπτ...:cry::cry::cry::cry: θα στειλω μηνυμα στην γιγα...thx 4 the answer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 13, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 ναι μου το κανε και εμενα.παιξε λιγο με τις διαφορες εκδοσεις drivers που υπαρχουν.εγω τωρα έχω του cd και είναι ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Μάϊος 13, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 ναι μου το κανε και εμενα.παιξε λιγο με τις διαφορες εκδοσεις drivers που υπαρχουν.εγω τωρα έχω του cd και είναι ok!απο την αρχη δεν ειχα βαλει του cd...τους εβαλα απευθειας απο την gigabyte...με τι λειτουργικο εισαι ομως??εγω ειμαι με vista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 13, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 δουλευω dual boot xp 32-bit και vista 64-bit. και στα δυο μου εκανε τη λαμογια. για τσεκαρε λιγο τους drivers του cd. στα vista μαλιστα νομίζω με τη beta έκδοση μου εκανε τρελα crashes με blue screen of death! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Μάϊος 13, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 το προβλημα εφτιαξε μονο στο media center των vista... το powerlink cinema εξακολουθει να τον π@ιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 13, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 παιξε με drivers και κανε και update το power cinema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.