payne Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2008 Γεια χαρα σε ολους!!!!!!(νεο μελος)Πριν 2 μερες αναβαθμησα το PC μου(δειτε υπογραφη για τα specs) στην εγκατασταση ολα πηγανε ρολοι κανενα προβλημα ολα αναψανε με την πρωτη το προβλημα αρχισε οταν ξεκινησα την εγκατασταση των vista home premium english παρατηρησα καθηστερηση λεw και ο HDD διαβαζε πιο αργα, αφου ολοκληρωθηκε η εγκατασταση και μπαινωντας στο desktop των windows παρατηρω οτι το παραθυρο εισαγωγης που γραφει τα specs του pc δεν εμφανιστηκε μικρο το κακο , μετα δεν ανοιγε το control panel + personalize κανω restart στο pc παλι τα ιδια μετα απο 5 reset τελικα φορτωσε το παραθυρο εισαγωγης και ολα παιζανε κανονικα δηλαδη 1 στις 5 παιζει κανονικα(εκανα 3 format και παλι τα ιδια).καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Έχεις βάλει κανονικά όλους τους drivers του chipset? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne Μάϊος 2, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 και με drivers και χωρις εχω το ιδιο προβλημα.δεν καταλαβαινω γιατι δεν φορτωνει το παραθυρο εισαγωγης των vista και εννεοειτε οτι δεν το εχω κανει disable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Μάϊος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Ουτε Control Panel, oυτε Windows Update σου ανοιγει έτσι ?Δες εδω : http://forums.microsoft.com/Communities/ShowPost.aspx?PostID=1250225&SiteID=6Κανεις restart κάποια services. Δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει κάποιο fix από MS ή αν λύνεται με το SP1 (νομίζω πως το SP1 το φτιάχνει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne Μάϊος 2, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 ChSin7 thx. εχω ακριβως τα ιδια συμπτωματα οπως αναφερονται στο LIKN αλλα δεν εχει βρεθει καμια λυση. και το κακο ειναι οτι δεν εχω internet κατεβασω κανα update τησ MS περιμενω 2play forthnet αλλη πικρα απο εκει ετσι ενημερωτικα περιμενω απο 15/07/2007 και ακομα περιμενωωωωωωω KEEP W8ING.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 2, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Δεν κανεις τιποτα τεστακια ram, cpu stability κλπ?Μην ειναι απο hw πλευρας το πραμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne Μάϊος 2, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 εκανα o αμοιρος ολα ειναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne Μάϊος 2, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 ok θα σαλταρω μπαινω στο site της asus να κατεβασω κανα bios(εχω το 402) και βλεπω της version :1.Version : 508(beta) - 2008/04/03 update2.Version : 402 - 2008/04/14 updateπειτε μου τωρα εσεις πιο ειναι το last bios(δειτε ημερομηνιες η σειρα που εχω βαλει της versions δεν ειναι τυχαια ετσι τα εχει στο site τους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 2, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Το 508 Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne Μάϊος 2, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 και ας εχει παλαιοτερη ημερομηνια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Μάϊος 2, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 ChSin7 thx. εχω ακριβως τα ιδια συμπτωματα οπως αναφερονται στο LIKN αλλα δεν εχει βρεθει καμια λυση.και το κακο ειναι οτι δεν εχω internet κατεβασω κανα update τησ MS περιμενω 2play forthnet αλλη πικρα απο εκει ετσι ενημερωτικα περιμενω απο 15/07/2007 και ακομα περιμενωωωωωωω KEEP W8ING.......... Δοκίμασε το fix που προτείνουν στην 5-6η σελιδα, και αν δεν σου δουλέψει τότε αναγκαστικά με κάθε επανεκκίνηση : 1) Launch services.msc from a run command 2) Find the SLUNotify service & stop it 3) Find the Software Licensing service & stop it (it may say that ReadyBoost needs that service to run; stop it anyway) 4) Restart both services, starting with Software Licensing Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Μάϊος 2, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 εκανα o αμοιρος ολα ειναι οκ.Τι ετρεξες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 2, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 και ας εχει παλαιοτερη ημερομηνια ? Οι λατίνοι μάστορα γράφουν πρώτα τους μήνες και μετά την ημέρα Οπότε οι ημερομηνίες που αναφέρει η ASUS ειναι 03 Απριλίου για το 0402 και 14 Απριλίου για το 0508. Παρ' ολα αυτά, δεν θα βάλεις κανένα απο τα δυο. Θα κατεβάσεις το 0511 και θα δεις με αυτο αν αλλάξει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne Μάϊος 5, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 τελικα εβαλα το 511.δεν εγινε τιποτα παλι τα ιδια μια παιζει μια οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 5, 2008 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 καλυτερα να πας στο 0601 η το 0603.download εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne Μάϊος 5, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 σε ευχαριστω!!!!!εγω θα παω το θεμα ειναι Η mB θα θελει.θα σου πω νεα αυριο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne Μάϊος 5, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 ρε παιδια λετε να εχει σχεση που δεν εχω κατεβασει κανενα update των windows (vista home premium) ουτε το sp1 και να ταλαιπωρουμε τσαμπα?(προβλημα με την φορτηνετ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne Μάϊος 6, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 εβαλα το 603 τελικα οσο αφορα το control panel παλι τα ιδια τελικα καταληγω στο συμπερασμα οτι χρειζομαι ιντερνετ να κατεβασω τα updates των vista και πιστευω οτι θα ειμαι οκ.μαλλον δεν ειναι h/w problem oute bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne Μάϊος 6, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 ρε παιδια ακουστε τι μου ειπε η asus λενε οτι μαλλον φταινε οι μνημες μου γιατι ειναι certified για intel chipset και οχι για nvidia.ισχυει κατι τετοιο?λενε οτι πρεπει το part number να τελειωνει σε ΝV(NVIDIA) και οχι σε IN(INTEL) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 7, 2008 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Αυτο στο έστειλε επίσημα η ASUS?Θα σου ήταν εύκολο να κάνεις ενα quote το mail? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.