argirisxt Μάϊος 6, 2008 #81 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 "Φταιει ο ΟΤΕ" :hehe: πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 6, 2008 #82 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Αυτο δεν ειναι τιποτα εμενα μου ειχε ερθει και 500+ ευρω, εκει διαγωνιστικα στα 100μ , οταν ειδε ο πατερας τον λογαριασμο αρχισαμε να τρεχουμε και οι δυο ΞΑΦΝΗΚΑ εγω μπροστα και αυτος απο πισω και λιγο πιο πισω η μαμα να φωναζει μη το ΠΑΙΔΙ!!!!!! [:OT:]Πως κάνετε ρε παιδιά λογαριασμούς 200-300-500? μας ήρθε 170 για το δίμηνο τώρα που μπήκε και το connex και μας φάνηκαν πάρα πολλά. Και έχουμε και συχνά πυνκνά τηλέφωνα στο ξενιτεμένο αδερφάκι[/:OT:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Μάϊος 6, 2008 #83 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 o ΟΤΕ παντως το σιγουρο ειναι οτι με τους λογαριασμους οτι γουσταρει χρεωνει εχω connx δεν παιρνω τηλ ποτε και μια ερχετε 75 μια 120 αλλες φορες τα αφαιρει απο τους επομενους λογαριασμους αλλες φορες τα προσθετει εχω χασει την μπαλα... ο ΦΠΑ του ΦΠΑ κ ο φορος του φορου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niiid Μάϊος 6, 2008 #84 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Νομιζω οτι η λυση ειναι πολλη απλη , αναιμακτη και ανωδυνη. Και το ονομα αυτης....LAG.... δημιουργησε οσο ποιο πολλη traffic μπορεις και μετα το παιχνιδι δεν θα κουνιεται απο το lag που θα εχει. Και εσυ θα λες μετα "Φταιει ο ΟΤΕ"kick laggers...!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάϊος 7, 2008 #85 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Παίξε και σύ να κάνετε και παρέα.. Ή σήκωσε ένα τοπικό σέρβερ, γίνε gm, κάνε και τα παιδιά σου. Θα χαζολογήσετε λίγο, κάντε και κανένα raid μαζί, και σε μια βδομάδα θα το έχουν βαρεθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Μάϊος 7, 2008 #86 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 το παιχνιδι αυτο ειναι του διαβολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Μάϊος 7, 2008 #87 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Γιωργο θα σου προτεινα να βρεις κατι να του προσεγκιζει το ενδιαφερον οπως διαβασα του αρεσουν οι δρακοι μπορεις να του παρεις δρακους απο καταστηματα μοντελισμου και να κατσει να τους φτιαξει μονος του η και με την βοηθεια σου αμα εχεις χρονο ελευθερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.