SpirosTSporty1416003307 Μάϊος 2, 2008 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Καλημέρα. Η προσωπική μου γνώμη (κλείνω τα 31 τον Ιούλιο - δεν έχω ακόμα δημιουργήσει οικογένεια) είναι πως πρέπει να στραφεί το παιδί στον αθλητισμό. Πάω εδώ και ένα έτος στο τμήμα box του Πανελληνίου. Αμέτρητα πιτσιρίκια βρίσκοντα εκεί - ακόμα και στο τμήμα τζούντο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 2, 2008 Author #42 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ για τη συμβολή σας στο παρών θέμα..... Το πισί είναι ένας Celeron 3.4GHz και είναι της κόρης μου που αυτή εγκατέστησε το LINEAGE2.... Το πρόβλημα ξεκίνησε απ'αυτήν που καθόταν μέχρι τις 6:00 το πρωί με μια φίλη της και έπαιζε..... Σε κάποια στιγμή της "έκοψα" την ασύρματη σύνδεση με το ρούτερ μέσα απ'το ρούτερ.....Για τρεις μέρες μου πήρε τ'αυτιά να το φτιάξω....Κάθε μισή ώρα τηλέφωνο: "To 'φτιαξες".......Τα νεύρα μου..... Τελικά μπλόκαρα και το δικό μου πισί και μετά αναγκάστηκα να κουβαλάω το πισί μου δίπλα στο ρούτερ με ενσύρματο καλώδιο 2μέτρα - δεν είχα πιο μεγάλο - για τα το ξαναφτιάξω..... Νόμιζα ότι έκαναν μόνο chat με τη φίλη της, ΑΛΛΑ μετά κατάλαβα απ΄το γιό μου ότι έπαιζαν το Lineage2.... Του μικρού του έχω φτιάξει λογαριασμό στο δικό μου πισί στο σπίτι και του έχω βάλει και παίζει παιχνίδια όπως μπομπ ο σφουγκαράκης, ντόρα, παγκόσμιος Άτλας (παιδικό) για να ακονίζει το μυαλό του και να εξικοιώνεται με τους υπολογιστές και δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα...... Τώρα η κόρη μου τον έχει βάλει σε μια πίστα με δράκους κι αυτός έχει τρέλα με τους δράκους και κόλλησε.... Ευτυχώς ΔΕΝ του αρέσει να χάνει με τίποτα και τσαντίζεται όταν γίνεται αυτό, έτσι εχτές τη βγάλαμε με μόνο 1 ώρα και κάτι γιατί του την έπεσαν πολλοί δράκοι μαζί και έχασε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 2, 2008 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Φίλε Hipro, τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα, όπως μάθουν είναι. Δυστυχώς όμως οφείλω να ομολογήσω ότι σου έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση. Δεν γνωρίζω πόσο είναι η κόρη σου αλλά ούτε μέχρι της 6 το πρωί θα έπρεπε να κάθεται στο πισί της ούτε όμως και να μην ξέρεις τί ακριβώς κάνει με αυτό. Καταλαβαίνω ότι πολλές φορές είναι προτιμότερο να έχουμε σαν γονείς το κεφάλι μας ήσυχο ότι το βλαστάρι μας κάθεται στο δωμάτιο του και δεν γυρνοβολάει στους δρόμους ή στις καφετέριες. Ή πάλι, οι ανάγκες της ζωής και η κούραση μας κάνουν να μην μπορούμε να ασχοληθούμε με τα παιδιά μας όσο θα έπρεπε αλλά όπως είπα και χθές πιστεύω ότι πρέπει: 1- τα πάντα να είναι με μέτρο 2- να υπάρχει ένα πολυπλευρο πρόγραμμα που να γεμίζει τη ζωή των παιδιών με διαφορετικές δραστηριότητες (εσωτερικές, εξωτερικές, εξωσχολικές, κοινωνικές κλπ) 3- να υπάρχει μεν η εμπιστοσύνη ΑΛΛΑ οι γονείς πάντα διακριτικά να είναι σε θέση να γνωρίζουν με τί ακριβώς ασχολήτε το παιδί τους. Μην με παρεξηγήσεις, δεν λέω τα παραπάνω για να κάνω τον έξυπνο. Εγώ είμαι ακόμα σε πρώιμο στάδιο αφού ο μεγάλος μου είναι 5,5 και ο μικρός 2 ετών αλλά βλέπωντας συγγενείς και φίλους με μεγαλύτερα παιδιά κατέληξα στα παραπάνω συμπεράσματα. Ελπίζω μόνο να καταφέρω να τα εφαρμόσω κιόλας έτσι όπως τα λέω εδώ... Tip: το judo είναι μια πάρα πολύ καλή άσκηση (καμμία σχέση με καράτε και κτυπήματα) που θα βοηθήσει το παιδί να βγάλει μεγάλο μέρος από την ενεργητικότητα του. Ο δικός μου το έχει ξεκινήσει εδώ και 1 χρόνο και τα πάει μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 2, 2008 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ για τη συμβολή σας στο παρών θέμα..... Το πισί είναι ένας Celeron 3.4GHz και είναι της κόρης μου που αυτή εγκατέστησε το LINEAGE2.... Το πρόβλημα ξεκίνησε απ'αυτήν που καθόταν μέχρι τις 6:00 το πρωί με μια φίλη της και έπαιζε..... Σε κάποια στιγμή της "έκοψα" την ασύρματη σύνδεση με το ρούτερ μέσα απ'το ρούτερ.....Για τρεις μέρες μου πήρε τ'αυτιά να το φτιάξω....Κάθε μισή ώρα τηλέφωνο: "To 'φτιαξες".......Τα νεύρα μου..... Τελικά μπλόκαρα και το δικό μου πισί και μετά αναγκάστηκα να κουβαλάω το πισί μου δίπλα στο ρούτερ με ενσύρματο καλώδιο 2μέτρα - δεν είχα πιο μεγάλο - για τα το ξαναφτιάξω..... Νόμιζα ότι έκαναν μόνο chat με τη φίλη της, ΑΛΛΑ μετά κατάλαβα απ΄το γιό μου ότι έπαιζαν το Lineage2.... Του μικρού του έχω φτιάξει λογαριασμό στο δικό μου πισί στο σπίτι και του έχω βάλει και παίζει παιχνίδια όπως μπομπ ο σφουγκαράκης, ντόρα, παγκόσμιος Άτλας (παιδικό) για να ακονίζει το μυαλό του και να εξικοιώνεται με τους υπολογιστές και δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα...... Τώρα η κόρη μου τον έχει βάλει σε μια πίστα με δράκους κι αυτός έχει τρέλα με τους δράκους και κόλλησε.... Ευτυχώς ΔΕΝ του αρέσει να χάνει με τίποτα και τσαντίζεται όταν γίνεται αυτό, έτσι εχτές τη βγάλαμε με μόνο 1 ώρα και κάτι γιατί του την έπεσαν πολλοί δράκοι μαζί και έχασε..... Οι συμβουλές που θα διαβάσεις εδώ μπάρμπα καμία αξία δεν έχουν για σένα, αφού τα παιδιά δεν δίνουν σημασία σε αυτά που τους λες, αλλά παραδειγματίζονται από αυτά που κάνεις. Όταν εσύ είσαι κολλημένος με τον υπολογιστή , τι περιμένεις να κάνουν εκείνα; Αν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, άστα ήσυχα, εκτός αν θέλεις να αλλάξεις εσύ. Το ξενύχτι κυνήγησε μόνο, αφού οι μικροί άνθρωποι χρειάζονται περίπου 8-10 ώρες ύπνο, ενώ εσύ με 5 είσαι εντάξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiznick Μάϊος 2, 2008 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Πληρωσε του μια συνδρομη για official και πεστου να παιξει στον server Bartz, θα του μαθουμε εμεις εκει να σκοτωνει πολλους δρακους χωρις να πεθαινει ! :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Μάϊος 2, 2008 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 γιωργη, βρες τον server που παιζει κανε login με τον λογαριασμο του και πηγαινε στο invertory εκει που φαινοντε οι στολες, τα σκουλαρηκια, τα οπλα κτλπ και κανε τα ολα drop και πες του σαν προφαση οτι τον εκλεψαν (συχνο φαινομενο για οσους παιζουν σε internet cafe οπου με key loggers κλεβουν τα account για να μαζεψουν αδενα(λευτα) και εξοπλισμο) ωστε να ξενερωσει και να το παρατησει γενικα παντως τετοια παιχνιδια απαιτουν πολυ καψιμο και 8α του δημιουργησουν προβλημα και στην πορεια του στο σχολειο κτλπ οποτε πρεπει να λαβεις τα μετρα σου * η να ψαξουμε τα ports τα οποια γινεται το connection μεταξυ client - server και να τα κλειδωσεις απο τον router ωστε ολοι οι servers να φαινοντε offline.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innersense Μάϊος 2, 2008 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση:Ποιά η άποψη σας για την χρήση keylogers και άλλων μορφών ηλεκτρονικού "parental control"; Μέχρι ποιά ηλικία μπορεί ένας γονιός να έχει έλεγχο και αν χρειάζεται να επέμβει με τέτοια μέτρα στην ζωή του παιδιού του;Νομίζω ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και το να σκέφτονται οι γονείς "καλύτερα μέσα στο δωμάτιο του παρά στο δρόμο" μάλλον ημιμάθεια δείχνει, αφού το internet είναι παράθυρο στον κόσμο με αντίστοιχους κινδύνους και όχι απλά στη γειτονιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 2, 2008 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 το παιδί είναι παιδί Innersense ......... πρέπει να βγει έξω να παίξει και να χτυπήσει.... Hipro... ό,τι και να κάνεις να το κάνεις με το καλό και ήρεμο και όχι απόλυτο τρόπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Μάϊος 2, 2008 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 f117 the gud dadd0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Μάϊος 2, 2008 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Παιδιά κι εγώ έχω ένα ίδιο πρόβλημα με ένα γνωστό μου 36 ετών (δεν κάνω πλάκα).Εδώ και 3 χρόνια είναι κολλημένος στο WoW, όλη μέρα (μετά τη δουλειά και τις Κυριακές εννοείται)! Παντρεύτηκε πριν 3 μήνες και η γυναίκα του περνάει τα πάνδεινα!Παίζει σαν πορωμένος!Καμιά συμβουλή για να τους βοηθήσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 2, 2008 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Παιδιά κι εγώ έχω ένα ίδιο πρόβλημα με ένα γνωστό μου 36 ετών (δεν κάνω πλάκα).Εδώ και 3 χρόνια είναι κολλημένος στο WoW, όλη μέρα (μετά τη δουλειά και τις Κυριακές εννοείται)! Παντρεύτηκε πριν 3 μήνες και η γυναίκα του περνάει τα πάνδεινα!Παίζει σαν πορωμένος!Καμιά συμβουλή για να τους βοηθήσω?μαλλον δεν βρηκε την καταλληλη γυναικα :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Μάϊος 2, 2008 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Παιδιά κι εγώ έχω ένα ίδιο πρόβλημα με ένα γνωστό μου 36 ετών (δεν κάνω πλάκα).Εδώ και 3 χρόνια είναι κολλημένος στο WoW, όλη μέρα (μετά τη δουλειά και τις Κυριακές εννοείται)! Παντρεύτηκε πριν 3 μήνες και η γυναίκα του περνάει τα πάνδεινα!Παίζει σαν πορωμένος!Καμιά συμβουλή για να τους βοηθήσω? +1 FloΚολλημένος 3 χρόνια ? Το έκρυβε από την πρώην κοπέλα του και νυν σύζυγο ? Δεν νομίζω, τέτοια πράγματα δεν κρύβονται. Συνεπώς κακώς υπέγραψε το χαρτί η γυναίκα του στην εκκλησία, λάθος επιλογή.Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά. 36 χρονών είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Μάϊος 2, 2008 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Σχεδόν 1 χρόνο γνωρίζονται και είναι 3 μήνες παντρεμένοι. Ήξερε ότι έχει αυτό το κόλλημα, αλλά δε φανταζόταν ότι θα ήταν σε τόσο μεγάλο βαθμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάϊος 2, 2008 #54 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 @george (hipro) Γιωργο ξερεις απο πρωτο χερι οτι δεν υπαρχει 'μπουσουλας' στην ανατροφη/διαπαιδαγωγηση των παιδιων - στη θεση σου θα εριχνα την προσοχη μου στην κορη -μεσω αυτης θα περναγα και στον μικρο το μυνημα@cube8 μαλλον καποιος πρεπει να του μιλησει για τον εγωισμο................ (απαραδεκτος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Μάϊος 2, 2008 #55 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Χιπρούλη μία λαϊκιά παροιμία λέει: Το παιδί και το σκυλί όπως το μάθεις.Φαίνεται λίγο παράξενη και σκληρή στις μέρες μας, αλλά είναι νομίζω πέρα για πέρα αληθινή.Είσαι μεγάλο (παιδί) και δέν νομίζω να περιμένεις από εμάς να σου δώσουμε ΤΗΝ λύση.Λύσης έχεις, επέλεξε μιά και την εφαρμόζεις .Φιλικά πάντα ΥΓ Πολύχρονος για την γιορτή σου με υγεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 2, 2008 #56 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 οταν μια μερα σε δαγκωσει το παιδι,ξανασκεψου την...ο ανθρωπος επαναλαμβανει οτι δει...Το παιδί και το σκυλί όπως το μάθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Μάϊος 2, 2008 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 οταν μια μερα σε δαγκωσει το παιδι,ξανασκεψου την...ο ανθρωπος επαναλαμβανει οτι δει...Διακρίνω ειρωνεία? ή όχι:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Μάϊος 2, 2008 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Το είδα και αυτό... Απλό είναι hipro, πατέρας του είσαι... Παίξε το σενάριο ότι με το παραμικρό χαλάει το pc και πάρτου κανένα set μπάλα, μπλούζα, φανέλα "παιχταράς" με την ομάδα του και τελείωσε το θέμα...Τώρα που καλοκαιριάζει πάρτου και κάνα ποδήλατο...----------------------------------Όσο για τον 36χρονο φίλο, κάποιος να πει στην γυναίκα του να κάνει και βόλτα από τηνMed την εταιρεία με τα γυναικεία εσώρουχα και να ψωνίσει ότι πιο sexy υπάρχει!!! Τα έχουνε ακριβούτσικα βέβαια, αλλά αν δεν τον κάνει να ξεκολλήσει μέσα σε 24 ώρες, να μην με λένε Δημήτρη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Μάϊος 2, 2008 #59 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Γιωργο(Hipro)επειδη ειμαι πιο μεγαλος απο τον γιο σου αλλα τυχαινει να ειμαι σε επαφη με παιδια αυτης της ηλικιας πιστευω πως ξερω ακριβως για ποιο λογο παιζει αυτο το game.Πιστευω οτι ειναι διοτι παιδια της ηλικιας της δικιας μου που ειναι κολλημενοι με τετοια games θετουν κατα καποιο τροπο ενα προτυπο για το τι παει να πει gamer.Προσωπικα σε διαφορα νετ που παω για την πλακα μου εχω δει παρα πολλα παιδια της ηλικιας των 7 απλως να παιζουν ετσι ωστε να το παιξουν μαγκες στους φιλους τους για συναγωνιστουν ποιος εχει την καλυτερη armor κτλπ.Πιστευω οτι το καλυτςερο που εχεις να κανεις ειναι να του δειξεις με το τροπο σου οτι αυτο δεν ειναι μακγια και οτι θα πρεπει να το περιορισει.Πχ αν του δειξεις να κανει κατι αλλλο που να εχει σχεση με τα pc που ειναι ποιο δημιουργικο και εκπαιδευτικο πιθανων να ξεκολλησει.Παντως δεν πιστευω πως να κοψεις την συνδεση ειναι καλο γιατι το μονο που κανεις ειναι να αυξανεις την επιθημεια του για την εν λογω μουφα(lineage κτλπ).Τελικη συμβουλη θα ηταν να του μαθεις και να του δειξεις οτι αυτο που κανει ειναι λαθος για την ηλικια του με τροπο που εσυ θα πρεπει να βρεις διοτι εσυ ξερεις τον χαρακτηρα του κτλπ.Παντως εγω σου εφχομαι καλυ επιτυχεια.Προσωπικα το lineage το επαιξα 4 ωρες και μετα το βαρεθηκα.Πιστευω πως δεν εχει νοημα αυτο το game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 2, 2008 #60 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 lol ^^"πανω κατω στην ηλικια του γιου σου (15)"μονο τα διπλασια χρονια.χααχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.