hipro5 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2008 ΠΩΣ θα τον "ξεμπλέξω"......?...... Ρωτάω τους "κολλημένους" που "ξέμπλεξαν" για τη γνώμη τους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Πώς κόλλησε είναι το θέμα.. Εμένα καθόλου δε μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, από τα χειρότερα που έχω παίξει. Γενικά όμως, δε μου αρέσουν παιχνίδια αυτού του είδους.Πάντως, ό,τι είναι να κάνεις, κάν' το γρήγορα. Έχω χάσει φίλους (όχι, δεν πέθαναν, αλλά άλλαξαν πολύ) λόγω αυτού του παιχνιδιού.Τουλάχιστον παίζει στο σπίτι ή πάει σε κανά web? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 1, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Τι λές μωρέ τρελέ?..... ......7 χρονών θα πάει και σε web?......Μη με τρελένετε περισσότερο τώρα!..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Μάϊος 1, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Προτεινε του καμια αθλοπαιδεια....Μπασκετ, παγρατειο κτλ κτλ κτλ Και καλη τυχη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 1, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Μην το λες.. Εδώ ένα παιδί είναι γύρω στα 7 και είναι τουλάχιστον 4 ώρες την ημέρα σε web.. Α) Κόψε τη σύνδεση Β) Κλείσε τα ports που χρησιμοποιεί το L2 Γ) Φτιάξε ένα αρχαίο PC (Pentium 2/3) και βάλ' τον να παίζει εκεί. Δε μπορεί, με 1 FPS θα βαρεθεί και θα το κλείσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 1, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Δεν είμαι σε ηλικία τέτοια που να μπορώ να σου πω τι να κάνεις, όμως μαν, κάνε κάτι να τον αποτρέψεις, γιατί βλέπω συνομίληκούς μου (17-18 χρονών) να περνάνε τα βράδια στα νετ καφέ παίζοντας L2 / WoW κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Μάϊος 1, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Εγώ φίλε Γιώργο θα σου πρότεινα να τον παίρνεις μαζί σου στα "μαστορέματα" ή σε δουλειές που κάνεις. Γενικά "πίεσε" τον να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί σου. Στην ανάγκη βάλε του και τις φωνές. Πατέρας είσαι η γνώμη μετράει και είναι σεβαστή, αλοίμονο. Τα ίδια έκανε και ο δικός μου πατέρας 10-11 χρόνια πρίν. Στο τέλος έμαθα να τρυπάω ξύλο και σίδερο, να δουλέυω σβουράκι, πριόνι, ηλεκτροκόλληση και να φτιάχνω και κάτι ψευτόυδραυλικα. Θα γκρινιάξει μια-δυο-τρεις στο τέλος θα γουστάρει όμως. Στη βράση κολλάει το σίδερο όσον αφορά στη διαπαιδαγώγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Μάϊος 1, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 παρε του μια κονσολα να κολησει με αυτη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάϊος 1, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 κατέβασμα του ρευματος στο εν λογω δωμάτιο... αυτο τουλάχιστον εκανε ο δικό μου πατέρας οταν κολλαγα μικρος με την TV Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Μάϊος 1, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 κατέβασμα του ρευματος στο εν λογω δωμάτιο... αυτο τουλάχιστον εκανε ο δικό μου πατέρας οταν κολλαγα μικρος με την TV Ναι και ο δικος μου επερνε το καλωδιο τροφοδοσιας αλλα εγω ειχα αλλο. Οσο θελει να παιζει θα βρισκει τροπο και αυτο ειναι αναποφεκτο. Λυση ειναι να βρεθει κατι αλλο που θα του παρει περισσοτερο τα μυαλα ωστε να μην εχει ορεξη. Το L2 το παιζει σε official η μη. Εγω παλια επαιζα σε unofficial και ξεκολλησα μετα απο δυο κλεισιιματα αφου ξενερωσα:flag::flag::flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Μάϊος 1, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Να πω μια γνώμη στα γρήγορα... Το βασικό είναι ότι έχει άλλη ψυχολογία/ψυχοσύνθεση ένα παιδάκι 7 χρονών (Να τον χαίρεσαι by the way, τον γνώρισα στο overclock event ! ) και άλλη ένας έφηβος ή ένας 25άρης κλπ. Το κύριο κατά τη γνώμη μου είναι να μην του το κόψεις μαχαίρι του τύπου είμαι ο πατέρας σου, εγώ αποφασίζω εγώ διατάζω. Κακός ή καλός έτσι όπως έχει εξελιχθεί η τεχνολογία και η κοινωνία μας τα video games είναι αναπόσπαστο κομμάτι των σύγχρονων παιδιών και ανθρώπων. Με αυτό τον τρόπο κατά πάσα πιθανότητα θα τον "πορώσεις" περισσότερο και ίσως και να τον εναντιώσεις και προς το πρόσωπό σου αλλά εδώ που τα λέμε αν ήσουν τέτοιος άνθρωπος θα το είχες κάνει ήδη και δεν θα ρώταγες εδώ ! Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να του ελαττώσεις απλά τον χρόνο ενασχόλησης με το παιχνίδι γιατί σε αυτή την ηλικία έχει αρκετά αρνητικά όπως μη δυνατότητα οργανωμένης σκέψης στο μέλλον και απώλεια συγκέντρωσης όταν θα θέλει να κάνει κάτι. Εχει και θετικά βέβαια όπως η εξοικείωση με τους υπολογιστές και την αγγλική γλώσσα ! Απλά ελάττωσέ του το χρόνο ενασχόλησης με πλάγια μέσα όπως να τον γράψεις σε ένα ή δύο αθλήματα, να μάθει μια ξένη γλώσσα, να παίζει πιο πολύ με συνομηλίκους του (εκτός αν είναι όλα πωρωμένα και τα λένε μέσω του guild ! ) να πάει μουσική να μάθει πολεμικές τέχνες να παίζει με επιτραπέζια/puzzle και τέλος αν έχεις κάποιο χρόνο να ασχολήσαι ακόμα περισσότερο εσύ ή η μητέρα του μαζί του ώστε να του μένει ακόμα λιγότερος χρόνος για το παιχνίδι. Ε κάποια στιγμή μετά από ένα γεμάτο πρόγραμμα θα κουραστεί και θα κοιμηθεί γιατί έχει και σχολείο την επομένη ! Πιστεύω ότι μια ώρα maximum την ημέρα ενασχόλησης με το παιχνίδι είναι υπέρ-αρκετή ! Καλή επιτυχία ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάϊος 1, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 μιας και ειναι μικρος σε ηλικια θα προτεινα να κοψεις το νετ , δεν θα μπορει να παει σε νετ καφε οποτε κατι θα γινει . ενα φιλαρακι το εκοψε μολις επαιξε cod 4 (τωρα κολλησε σε αυτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 1, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Αν εννοεις κολησε,οπως κολησε 7ωρα,τοτε θελουμε μετρα. Κοψιμο τελειως δεν λεει και δεν ειναι ωραιο,οπως και εσυ δεν θα ηθελες να σου κοψουνε το "hobby" σου. Οποτε εξηγησε του ωραια και ησυχα οτι δεν κανει να καθηλωνεται σε αυτο για ωρες και ωρες,και οτι υπαρχουνε καλυτερα και πιο επικοδομοιτικα πραγματα να κανει. 1 ωρουλα την ημερα καλα ειναι. Να του δωσεις να καταλαβει οτι ετσι θα χανει τους φιλους του καθως και αλλα ωραια πραγματα. Α ρε JohnG85 μαζι τα γραφαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Μάϊος 1, 2008 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Μηπως να δοκιμασεις με καποιο αλλο game που δεν ειναι τοσο εθιστικο??Μηπως αν παιζεις εσυ τακτικα ενα συγκεκριμενο παιχνιδι(οχι Γεωργιε,το 3dmark δεν ειναι παιχνιδι)να θελησει να σε μιμηθει και να παιξει κι αυτος το ιδιο??Αγορι ειναι,λογικα θα του αρεσει το ποδοσφαιρο ή τα αυτοκινητα αρα και παιχνιδια τετοιου ειδουςImo το θεμα δεν ειναι να μην παιζει καθολου,αλλα να μην κολλησει για καναδυο χρονια με MMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Μάϊος 1, 2008 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 :OT: Τι υπολογιστη έχεις στον μικρό ??? :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 1, 2008 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Στην χειρότερη ολων των περιπτώσεων , βγάλε τις μνημες απο το πισι και πες πες τον πως ''χάλασε'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
trezeguet Μάϊος 1, 2008 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Παιδιά μια λύση για να ξεκολήσεις από το PC είναι η γκόμενα Δοκιμασμένα πράγματα. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση είναι αλλιώς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις HiPro ως πατέρας είναι να του μειώσεις τις ώρες και να τον βάλεις να ασχοληθεί με κάτι άλλο που να του αρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Μάϊος 1, 2008 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Που είσαι ακόμη να σου ζητήσει και λεφτά για να πάρει τα S του Να σου πω την δική μου εμπείρία με το L2. Σύνολο έπεξα 3-4 μήνες.. μιλάμε για 24/7.. κολλημένος.. Πως ξεκόλησα? Έφτιαξα δικό μου server και όταν είδα πόσο κορόηδο είμουν που έπεζα τόσες ώρες ουσιαστικά για το τπτ μιας και όταν είσαι mod έχεις ότι θέλεις χωρίς τις ατελίωτες ώρες παιχνιδιού απλά το σιχάθηκα/ βαρέθηκα.. (έμαθα και 5-6 πράγματα για networks ) Φυσικά, και οι γκόμενα είναι μια λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 1, 2008 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Ρε παιδιά διαβάζετε την ηλικία του? ΈλεοςΓιώργο κάτσε συζήτησε το μαζί του. Δείξτου ότι το pc δεν είναι τα πάντα. Aφιέρωαε του παράπανω χρόνο, παίξε μαζί του. Γενικά να του δείξεις με τον τρόπο σου ότι τον έχεις ανάγκη και όχι εκβιαστικά εγώ είμαι ο πατέρας απΟΦασίζω και διατάζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 1, 2008 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Άφησε τον να παίζει ΑΛΛΑ με μέτρο. Όρισε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο κάε μέρα που θα αφιερώνει 1 ώρα μόνο στον υπολογιστή και βάλε του ένα πρόγραμμα. Π.χ. καθημερινές από 19:00 μέχρι 20:00 το βράδυ και μόνο για το σουκού λίγο παραπάνω. Κάτι τέτοιο. Και φυσικά όπως ήδη είπαν οι υπόλοιποι μια εξωσχολική δραστηριότητα, ένα άθλημα κάτι. Πρέπει να αοπκτήσει πρόγραμμα το παιδί. Το ίδιο επέβαλα στον δικό μου (5,5 χρονών) που είχε αρχίσει να κολλάει στην τηλεόραση και στα παιδικά προγράμματα. Έκανα και εγώ το λάθος και του έστησα ένα παλιό λάπτοπ όπου του έβαζα κάθε βράδυ μια παιδική ταινία να βλέπει στο κρεβάτι του μέχρι να τον πάριε ο ύπνος και κάπου είδα ότι είχε αρχίσει να το παρακάνει. Τελικά με ένα πρόγραμμα, μαθήματα τζούντο και ελάχιστη tv της καθημερινές και dvd στο φορητό μόνο τα σαββατοκύριακα έστρωσε αρκετά και βρήκε το ρυθμό του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.