Jump to content

Ποια κάρτα να πάρω? Nvidia VS ΑTΙ ?

nemesis.ultra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θελω να αλλαξω την παλια Gigabyte GF7900GTX αλλα ειμαι αρκετα μπερδεμενος!

θα διαθεσω 250-350 euro οι Ultra και Χ2 ειναι πολυ ακριβες! Βλεπω οτι οι Ati εχουν περισσοτερα Unified Shader Processors και μεγαλυτερα Engine Clock!

Σκεφτομαι RADEON HD3870

ή

nVidia 9800GTX

ASUS EN9800GTX/HTDP 512MB PCI-E RETAIL

MSI N9800GTX-T2D512 512ΜΒ PCI-E RETAIL

GIGABYTE GEFORCE 9800GTX GV-NX98X512H-B 512MB PCI-E RETAIL

πια θα μου προτεινετε να παρω??

Γιατί δεν παίρνεις μία που να σου επιτρέπει να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες;;)

Επειδή όμως δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση αν δεν γυρίσεις το κείμενό σου στα ελληνικά, κάνε edit το 1ο post

δικιο εχεις απλα συνηθιζω να γραφω ετσι!

Και εμεις δεν συνηθιζουμε να διαβάζουμε ετσι . , ;)

Τα λεφτα που μπορεις να διαθεσεις ειναι παρα πολλα

μπορεις να πάρεις κατι που θα σε καλυψει άριστα

καλό ειναι να γραψεις και οθόνη/αναλυση που χρησιμοποιεις

Θα εμενα μακρια απο την 3870Χ2 (βλέπε σχετικο thread)

Στην θεση σου, θα κρατουσα την 7900GTX για κανα μηνα ακομη.

καθώς εισαι κοντά στην κυκλοφορια νεων VGA απο ΑΤΙ και nVidia.

Ψάξε για κάποιο review και θα καταλάβεις.

Νέες κάρτες έρχονται, οι 9900GTX/GX2 και οι απATi 4xxx

nemesis κανε υπομονη 1 μηνα περιπου

Ψάξε για κάποιο review και θα καταλάβεις.

Νέες κάρτες έρχονται, οι 9900GTX/GX2 και οι απATi 4xxx

να μπορουσα να καταλαβω την λογικη ....

Ρε παιδια αντε να πω οτι η ατι θα βγαλει τη σειρα 4 τον Μαιο, απλα κ μονο επειδη εχει ειπωθει εδω κ μηνες. Αλλα πιστευετε οτι πριν τον 10-11/2008 θα βγαλει νεες καρτες η nvidia?

Γιατι ετσι που το παμε... οπως λεμε για τα περιοδικα "...διαβαστε αυτο το μηνα στο GEO" θα λεμε "δειτε αυτο το μηνα απο την geforce... απο τη Παρασκευη στα περιπτερα"

Τωρα στο θεμα του nemesis, δε συζηταμε οτι 9800gtx > 3870 . Bασικα ακομα κ 8800GT>3870. Βεβαια να ξερεις οτι για να εκμεταλλευτεις 100% αυτες τις καρτες, θες κ cpu απο 3GHz κ πανω

αφού διαθέτεις 350 ευρώ μία είναι η λύση...

ατι 2X3870 και ησύχασες...

είσαι και amdάκιας μια χαρά θα σου έρθει...

Και εγώ πιστεύω ότι η 3870Χ2 θα σε καλύψει πλήρως.Δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Για να μη μιλαμε στον αερα...πες μας πρωτα τι συστημα εχεις και τι αναλυση χρησιμοποιεις

εχω amd 4800x2 2gb crucial 580w tagan WD250 sata 2 x2 αλλα σκεφτομαι να παρω τον νεο cpu x4 amd και νεα mb αλλα λεω να παρω πρωτα νεα καρτα γραφικων

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.