Jump to content

Υπολογισμός (μερικών) παραγώγων

deninho

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς κανένα πρόγραμμα που να μπορεί να μου βγάλει τη μερική παράγωγο μιας συνάρτησης ως προς τη μεταβλητή που θέλω; Γιατί το να παραγωγίζεις 6 συναρτήσεις 4 φορές τη κάθε μία (ως προς κάθε μεταβλητή), είναι ολίγον τι βαρετό και λίαν χρονοβόρο...

Ωραίος ρε kreach :D Κάνει και καλή δουλειά

λογικά μέχρι το τέλος του μήνα θα έχω τελειώσει με το εργαστήριο, οπότε δε θα μου χρειάζεται μετά το πρόγραμμα :)

Να'σαι καλά, μου έλυσες τα χέρια (γτ μου γκρινιάζανε ότι δε βάζω σφάλματα στα εργαστήρια)

έχω τελειώσει ΣΕΜΦΕ-κατεύθυνση Φυσικού. Τώρα εγώ θα σου πω ότι ΣΕΜΦΕ είναι απείρως καλύτερη από φυσικό (+ότι έχει πτυχίο ΕΜΠ) και ο άλλος ότι το φυσικό είναι απείρως καλύτερο από ΣΕΜΦΕ. εγώ πάντως είμαι πλήρως ικανοποιημένος τόσο από τη σχολή όσο και από το όνομα που έχει αυτή και οι καθηγητές της στο εξωτερικό και η κύρια διαφορά της από το φυσικό κατ'εμέ είναι ότι εστιάζει σε αυτό που λέει ο τίτλος της: εφαρμοσμένα μαθηματικα + εφαρμοσμένη φυσική, δηάδή δεν αναλίσκεσαι μόνο στη θεωρία, άλλα την εφαρμόζεισ σε cutting edge τεχνολογίες.μιλάω τώρα για την κατεύθυνση του Φυσικού της ΣΕΜΦΕ, αλλά από συμφοιτητέσ μου ξέρω ότι αντίστοιχα ισχύουν για την κατεύθυνση μαθηματικού. εν ολίγοις, από το να πας στο ΕΚΠΑ, στη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

το matlab?

Το matlab δεν κανει αυτο που θελει νομιζω !!

Απλα κανει προσεγγισεις και αν το κανει πρεπει να εκφρασεις ολη την συναρτηση με διαφορες τεχνικες....

Οποτε χρησημοποιεις το Μathematica και τελειωσες !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.